salix 162 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ja to widzę po całokształcie jej kafeterynej twórczości. Chłopie! Co musi zrobić laska żebyś przejrzał że jest łatwa i niewyżyta? A ty nie widzisz, że sama siebie ponizasz i kompromitujesz "udowadniając" mu jaka ona jest najgorsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ewidentnie Widzę że czujesz że jesteś słaby w tym starciu że nawet narcyza karmisz byle Cię poparł. Dobrze wiesz że mnie zapaliła Twoja insynuacja że moje nudle cycków widziałeś, a to bzdura, a nie zazdrość. Jestes attention whore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: A nie ma? Aby sprawdzić czy ktoś zechce z piwnicy wyjść wystarczy umawiać się byle gdzie na mieście a nie pytać czy u Ciebie będzie spotkanke. Ela proszę nie osłabiaj mnie, nikt nie jest tak głupi żeby łykać Twoje tłumaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu Komuś melisę zaparzyć? Czy relanium na uspokojenie lub hydroksyzynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: 0dbyt Wybielony chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Aby sprawdzić czy ktoś zechce z piwnicy wyjść wystarczy umawiać się byle gdzie na mieście a nie pytać czy u Ciebie będzie spotkanke. Ela proszę nie osłabiaj mnie, nikt nie jest tak głupi żeby łykać Twoje tłumaczenia. Gdyby coś naprawdę chciala zapytalaby na priv. Serio myślisz, że robiła by to publicznie gdy leci beka z piwniczaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 29 Napisano 8 godzin temu no i widzę jeszcze, że na 99% zdradza/ł swoją żonę, mimo, że to jego pseudo-małżeństwo to tylko na papierze z tego co tu pisał, ale wiadomo, że iskierce hipokrytce to nie przeszkadza, ona tylko zdradzającą kobietę by na widły nadziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wybielony chociaż? Piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ja tak samo o Reksiu Oj wesołku nadal mamy wynik meczu nudli Lex vs Ela 2:0 dla Eli Po prostu przyzyznaj że masz taką koleżankę jak mojego kumpla nazywasz i gitara gra, komoda tańczy. I przestań insynuacje na mój temat pisać, jak dziś, bo nigdy nie dostałeś i byś nie dostał ode mnie nudle, mimo że chciałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Gdyby coś naprawdę chciala zapytalaby na priv. Serio myślisz, że robiła by to publicznie gdy leci beka z piwniczaka? Podał screena priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Pył na wietrze napisał: Ja to widzę po całokształcie jej kafeterynej twórczości. Chłopie! Co musi zrobić laska żebyś przejrzał że jest łatwa i niewyżyta? Ja jestem łatwa i niewyżyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, elżunia = kibel napisał: czyli z tym dilerem to był żart? szkoda że wysłałem wszystkei informacje o niej na policję mejlem. Nie wiem o co chodzi z dilerem, ale z umawianiem się z leżakiem to była oczywista podpucha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu Ona jest lepsza od tych beznadziejnych żon i nudesiar, z nią można zdradzać żony beznadziejne a czemu do tego nie dochodzi to już pojąć nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Srelcia napisał: Jeżeli ona myśli że tak to oznacza że jest na podobnym poziomie intelektualnym do leżaka Albo zwyczajnie złośliwa i atakująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, elżunia = kibel napisał: czyli z tym dilerem to był żart? szkoda że wysłałem wszystkei informacje o niej na policję mejlem. Żart, myślałam ze bardziej wylapujesz żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 8 godzin temu Sytuacja jest następująca: mamy screena na Elę, nie mamy na Lex. Mamy przyznanie się do nudli Eli, nie mamy nic o nudlach Lexa. Dowody są tylko przeciw jednej stronie. A teraz Malowany przypomnij jak nazwałeś Lexa niesłusznie i napisz to o Eli Czy obssrasz zbroję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Aby sprawdzić czy ktoś zechce z piwnicy wyjść wystarczy umawiać się byle gdzie na mieście a nie pytać czy u Ciebie będzie spotkanke. Ela proszę nie osłabiaj mnie, nikt nie jest tak głupi żeby łykać Twoje tłumaczenia. Nikt nie jest tak głupi żeby łykać twoje oskarżenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ja jestem łatwa i niewyżyta? Zabawnie to brzmi w jej ustach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, elżunia = kibel napisał: do mnie pisała że może mi dać kontakt do swojego dilera bo ma dobry towar To widocznie zna szemrane towarzystwo. Nie twierdzę, że nie..twierdzę tylko, że na koniec wkręcała leżaka, a ten porażeniec mózgowy jak zwykle nic nie skumał. Edytowano 8 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: Widzę że czujesz że jesteś słaby w tym starciu że nawet narcyza karmisz byle Cię poparł. Dobrze wiesz że mnie zapaliła Twoja insynuacja że moje nudle cycków widziałeś, a to bzdura, a nie zazdrość. Jestes attention whore. Od razu napisałem, że żadnych nudli od ciebie nie dostałem. Dlaczego ty mnie atakujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zabawnie to brzmi w jej ustach. A Iskra jest dziewico czy ostro tam u niej było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Ale z was patologia. Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 8 godzin temu Ilu przed ślubem już było kochanków? A potem rytualne biczowanie siebie i grzeszników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Sytuacja jest następująca: mamy screena na Elę, nie mamy na Lex. Mamy przyznanie się do nudli Eli, nie mamy nic o nudlach Lexa. Dowody są tylko przeciw jednej stronie. A teraz Malowany przypomnij jak nazwałeś Lexa niesłusznie i napisz to o Eli Czy obssrasz zbroję? Przecież wspólnie doszliśmy do wniosku na priv, że jest ku..fą. Nie pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 8 godzin temu Nudne to jest komu kto nudle robił. Najlepszym rozwiązanie jest sex grupowy, wtedy nudle są wzajemne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dżumbo napisał: A Iskra jest dziewico czy ostro tam u niej było? Nie wypowiadam się w tej kwestii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano 8 godzin temu Macie w dupje moja myszkę mała tylko o cycofonach i privach. Jesteście wszyscy popieprzeni i niewyżyci seksualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Sytuacja jest następująca: mamy screena na Elę, nie mamy na Lex. Mamy przyznanie się do nudli Eli, nie mamy nic o nudlach Lexa. Dowody są tylko przeciw jednej stronie. A teraz Malowany przypomnij jak nazwałeś Lexa niesłusznie i napisz to o Eli Czy obssrasz zbroję? Ale to ty zepsułaś kompletnie reputację lexowi więc nie rozumiem co teraz odstawiasz. Schizofrenię masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dżumbo napisał: Straszna hipokryzja u tej kûrwy-wcale-nie-nudesiary Nie obrażaj do Hua. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach