Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie cewki lub pęcherza

Polecane posty

Gość gość

Witam, z góry przepraszam, że piszę na tym forum, ale zapewne dostanę tutaj najlepsze odpowiedzi. Na wstępie proszę o potraktowanie sprawy poważanie. Jestem chłopakiem byłem u lekarza i prawdopodobnie mam jakieś zapalenie cewki lub pęcherza, biorę tabletki, ale póki co nie ma rezultatu. Kilka razy dziennie pojawia się wydzielina a zmienianie 3-4 razy dziennie majtek jest uciążliwe. W jaki sposób chłopak może się zabezpieczyć przed niechcianą wydzieliną ? Czy są jakieś podpaski lub wkładki dla chłopaków ? Podkładanie chusteczek itp odpada, ponieważ one się zwijają. Czy ewentualnie można użyć takich kobiecych podpasek ? Wiem, że u kobiet to przylega i nic nie wydostaje się na zewnątrz, u chłopaka może być z tym problem, ponieważ będzie odstawać. Ewentualnie jakie kobiece podpaski lub wkładki są najcieńsze tak aby nic nie wyróżniało się spod ubrania, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia ?

kup sobie wkładki kobiece discreet, kosztują ze 3 zł za 30 sztuk i mają grubość jednego milimetra. nikomu nie musisz się chwalić że coś takiego nosisz. jak jedna nie wystarczy to sobie naklej dwie.

Gość gość
poszukaj czegoś, co nazywa się Tena Men, to są specjalne wkładki właśnie dla mężczyzn, może być w aptece a jak nie to zawsze można zamówić przez internet

Gość gość
jeszcze zapomniałam napisać, że te wkładki Tena dla mężczyzn mają kilka "poziomów", wiec wybierz sobie ten odpowiedni do potrzeb - jeżeli wilgoci jest mało, to wystarczy level 1

Gość gość
Te tena głównie są dostępne w internecie

Gość gość
Musiz poczekać aż przejdzie i tyle

Gość gość
Które wkładki będą najlepsze ?

Gość gość
Był ju temat na temat chlopaka i wydzieliny.Jezeli masz zapalenie cewki lub pecherza to wydzieliny nie bedzie a raczej inny problem z wydalenie moczu.

Gość gość
up