Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli dziewczyna jest niemodnie ubrana i nieumalowana

Polecane posty

Gość gość
za dużo gości.

Gość gość
tutaj każdy pisze z gościa, teraz widzę że odpisywała ci inna osoba, ale nieważne, dziwnie to zabrzmiało "nie każdy sobie życzy miec urode" więc odpisałam :)

Gość gość
teraz sprawdziłam, tam jeszcze było dodane "taką urode", myślałam że chodzi o urodę, która nie wymaga makijażu :) tak zrozumiałam.

Gość gość
No wlasnie ja tez :-D

Gość gość
to czytać uważnie :P

Gość gość
No ale tak troche jest ze niektore typy urody wymagaja mniej makijazu. Wezmy np Eve Green i Gwyneth Paltrow Obie piekne o pieknych rysach Ale twarz Gwyneth bez zadnego makijazu wyglada pewnie bardzo blado zwlaszcza przed kamera. Makijaz polega glownie na podkreslaniu oczu. Ktos komu prawie nie widac oprawy oczu bedzie je chetniej malowal . to chyba jasnosc.

Gość gość
Nigdy nie podobała mi się Gwyneth Paltrow

Gość gość
wiesz, ja mam rzęsy w miarę ciemne (w porównaniu do włosów), ale i tak są jasne. W dobry dzień wygląda to ładnie, w zły podkreśla zmęczenie.

Gość gość
Ale tutaj nikt nie zabrania wam się malować, osobiście uwazam że gdybym miała wybrac między dziewczyną o ladnych rysach ze slabą oprawą i brzydką z ciemną oprawą to wybieram tę pierwszą. Główny sens tego tematu odnosi się jednak do wyboru między brzydką/przeciętna "zrobioną" i ładną niepodrasowaną, wybor jest oczywisty ale jak widać po wcześniejszych postach nie dla każdego bo lepiej kupować ciuszki :) tak jakby ladna nie mogła sobie też kupić :)

Gość gość
To juz kwestia gustu. Gwyneth JEST piekna ale Tobie akurat moze sie nie podobac bo wolisz inny typ :-)

Gość gość
nie kwestionuje tego, ale nie chciałabym mieć jej typu urody

Gość gość
to jeszcze wytłumaczę dlaczego:, przez jasną oprawę a na pewno taka ma, i cerę która na pewno jest naczynkowa poniewaz jest bardzo jasna, i musi wymagac nakładu ogromnych pieniędzy na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej

Gość gość
Mozliwe

Gość nieogolone nogi to
dla kobiety straszny obciach

Gość gość
nie każdy kto ma jasną karnację ma cerę naczynkową, przesadzasz.

Gość gość
ale ona ma, widać to przecież, jest różowa na buzi i używa dużo różu źeby to maskować, znowu nie pisałam nic o tym że wszyskie tak mają tylko gwyneth ale gość wie lepiej co myślę

Gość gość
Tak, też to zauważyłam, jej cera jest bardzo jasna prawie jak u albinosa i to jest taki typ cery

Gość gość
Nie szata zdobi człowieka.

Gość gość
Szata zdobi ale człowiek ważniejszy a nie na odwrót.

Gość gość
cerę która na pewno jest naczynkowa poniewaz jest bardzo jasna - napisałś, że cera jest naczynkowa ponieważ ma taki, a nie inny kolor

Gość golic nogi kobiety
a nie klaki hodowac

Gość gość
gość 03.06.2014 to jeszcze wytłumaczę dlaczego:, przez jasną oprawę a na pewno taka ma, i cerę która na pewno jest naczynkowa poniewaz jest bardzo jasna, i musi wymagac nakładu ogromnych pieniędzy na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej v male sprostowanie dziewczyny bo nie moge sie zgodzic z tym powyzej cera naczynkowa to cera wrazliwa, bardzo delikatna i z widocznymi naczynkami i tu akurat karnacja malo ma do rzeczy bo to ze ktos jest blady, ma jasna karnacje nie znaczy ze ma cere naczynkowa:) tym bardziej nie mozliwe jest by osoba o cerze naczynkowej podkreslala ja jeszcze rozem :) widzicie paradoks? cera naczynkowa ma tendencje do rumienia :) nie do bladosci

Gość gość
napisałś, że cera jest naczynkowa ponieważ ma taki, a nie inny kolor Bo tak jest, różowy czerowonawy kolor (świadczący o naczynkach) przybiera cera która jest prawie biała jak u gwyneth. ale ciemniejsze naczynkowe też widziałam i nie wierć dziury nudziarzu, jak rodzina z tobą wytrzymuje?

Gość gość
tak widze ten paradoks że w ten sposób łatwiej ją zamaskować robiąc rumieńce, skończ juz bo albo masz problem ze swoją twarzą albo z głową co bardziej prawdopodobne, polecam maść na ból d**y

Gość gość
jaka rodzina jaki nudziarzu? :classic_cool: cery naczynkowej nie podkrelsa sie rozem, wizazystko od bolesci :P

Gość gość
pisałaś o jasnej, nie różowej cerze

Gość gość
tak tak bo jest to niemożliwe :) powiedziała łyżka

Gość gość
to jednak do mnie :classic_cool: wes ten proszek bo chyba testosteron ci podnosi nie to co trza :classic_cool: koniec wykladu glabom nic powyzej szyi nie wtloczy sie :P

Gość gość
ja nie pisalam nicwyzej nigdy :classic_cool: ja sie tylko zabawilam w kopiuj, wklej i napisalam odnosnie cery a wy sie tu zryjta glupie cholery :P ciau

Gość gość
prochy to ty wciągasz nosem