Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy zauroczyłam się we Włochu brzydzi mnie blada cera polskich facetów

Polecane posty

Gość gość

staliscie sie dla mnie aseksualni ta blada skora, mysie kłaki, mdłe nijakie oczy, waskie usta :(

Gość LLL12
Każda stwora znajdzie swojego amatora,,,TY Też

Gość gość
Zgadzam się. Polscy faceci są tacy brzyyyydcy

Gość mandarynka120
No tak tu jest jak się nie ma ani rozumu ani urody to sie krytykuje innych,,, żal co za baba

Biedna :D , musiałaś szukać niewyżytego Włocha, by ktoś cię zechciał :D . Współczujemy ci wszyscy :D . Wybacz, że dla nas Polaczków, zawsze byłaś i będziesz obrzydliwa :( . Na prawdę ci współczujemy :D .

Gość gość
bo polska uroda jest paskudna, tzn sprawdza sie u kobiet, ale u facetow ? :D to samo u ruskich, wiele mlodych dziewczyn to slicznotki a faceci ? zapite wstretne mordy, wygladają jakby oderwali ich od pługa, wystarczy spojrzec na putina, typowa wieśniacka gęba

Gość gośćiuwka
Ja mam przystojnego faceta.Dba o siebie i nie ma mysich włosów..Bo goli sie na łyso:):):):)

Gość gość
Polacy lubią tylko te super wyuzdane i wylansowane. Może nie chciała wyglądać jak tania wywłoka?

Gość MagdalenkaLenka
Misio1 Może już dość Twojego sarkazmu.. To kobieta wybiera,nigdy na odwrót.PAMIĘTAJ!!!!

Gość gość
setny raz uczę was polskiego, k****. zauroczyć się KIMS, a zakochać się W KIMS. nie ma "zauroczyć się w kimś", zrozumieli????

Pamiętam :) . Ale nie zawsze człowiek chce zostać WYBRAŃCEM :) . Moja odpowiedź była odpowiednia do poziomu tematu :) . Pozdrawiam Lenko :) .

Bladość jest bardzo ceniona w krajach południowych, wiecie dlaczego macie branie u Arabów? Bo jesteście dla nich czymś egzotycznym, im bladsza jesteś im jaśniejsze masz włosy tym atrakcyjniejsza w kulturze ludzi o kruczo czarnych włosach i śniadych cerach. To samo dotyczy kobiet, Norwegowie mają branie np. wśród Hiszpanek. Odmienność jest w pewnym sensie pociągająca.

...Może nie chciała wyglądać jak tania wywłoka?... Taka, jaką wystawiliśmy do konkursu Eurowizji :D ?

Gość MagdalenkaLenka
Też Cię pozdrawiam Misio:)

Gość MagdalenkaLenka
Narodowy dobitnie to ująłeś:) Ale czy każdy/a to zrozumie

Gość gość
Norwegowie mają powodzenie bo są uwazani za bogatych :D nikt mi nie powie, ze facet typu Breivik jest marzeniem Hiszpanek i Włoszek :D Albo w Afryce czy Ameryce Poludniowej, myslicie ze białas ma tam branie ? :D owszem ma, ale jako chodzący bankomat :D zwłaszcza w Kolumbii, Wenezueli, tam jest masa transwestytów, shemale tzw lady boys :D kobiety z penisem, białas z europy czy usa to marzenie, bo ma piniondze a potem SZOK baba z penisem :D

...Też Cię pozdrawiam Misio... Z przyjemności :) serduszko mocniej mi zabiło :) , pod futerkiem na klacie :) . Podziwiam osoby, które zakładają takie tematy.

Breivik ma urodę fanatycznego żołnierza Hitlera. A tak przy okazji: wiecie, że plakat, który przez kilka lat pokazywał Niemcom wzorzec idealnego żołnierza, przedstawiał Żyda :D ?

Akurat Breivik na brak fanek nie narzekał, kobiety z całej Europy pisały listy miłosne do więzienia w którym przebywa, nie ukrywam że mnie to zszokowało.

Pociąg do osób wyglądających zupełnie inaczej niż my sami ma swoje potwierdzenie i wyjaśnienie w nauce. Instynktownie uważa się osoby od nas odmienne za atrakcyjne ze względu na różnorodność puli genetycznej jaką później przekazuje się potomstwu. Innymi słowy: potencjalne dzieci dziedziczą bogatą pulę genów od obu rodziców a jak głosi jedna z teorii im większa różnorodność genów tym lepiej.

To podobno często się zdarza (pisanie miłosnych listów do sławnego przestępcy). Mnie też to szokuje. Kobiety są dziwne: znałem taką, która uwodziła księży, ale kochała się w nich tylko do momentu, zrzucenia przez nich sutanny (na stałe, nie tylko na chwilę :D ). Jako "cywile" przestawali ją interesować.

Albo znany syndrom sztokholmski, porywane kobiety zakochiwały się w swoich porywaczach a nawet utrzymywały z nimi kontakt po uwolnieniu.

Która dziewczyna chce zostać porwana ? :D :D :D Oferta ważna do północy :D :D :D .

Cóż kobiety to istoty które niezwykle trudno zrozumieć; nawet im samym trudno się zrozumieć :)

Całe szczęście, że te mądrzejsze o tym wiedzą i wolą pracować w męskich zespołach :) .

Z tymi genami, to najłatwiej rozpoznać po zapachu. Ludzie o zbliżonym do naszego genomu, mają zapach najbardziej dla nas obrzydliwy. Robili takie badania na matkach wąchających ciuchy i pieluchy niemowlaków.

Gość gość
Z tą bladoscią u Polaków bywa różnie bo i polska uroda jest różnorodna a nie jednolita.Są niebieskoocy blondyni i rudzi o jasnej karnacji czyli typ urody germańsko-słowiańsko-nordycki jak i bruneci o ciemnej karnacji o typie urody południowo-semickim. Nie zapomnijmy że przez kilkaset lat najeżdżały nas różne narody i każdy zostawiał tu swoją spermę.

Gość gość
mój chłopak nie ma typowo polskiej urody: włosy czarne i bardzo gęste, nos długi ale wąski, usta dość duże, oczy piwne, mocny zarys szczęki, kolor skóry taki oliwkowy, sylwetka proporcjonalna, niestety trochę niski bo mniej niż 180cm :( gdyby był z 7 cm wyższy to byłby nawet przystojny. Natomiast ta uroda Polaka kartoflaka (wielki nochal, mysie włosy, wąskie ramiona) jest faktycznie tragiczna :(

Gość łysy z olsztyna
Twój chłopak ma naprawdę typowo żydowski wygląd.