Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam_pilnie

Gdzie wykonać badania profilaktyczne?

Polecane posty

Gość pytam_pilnie

Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie można wykonać za jednym zamachem badania profilaktyczne? morfologia, cholesterol, krzywa cukrowa i tego typu podstawowe badania. Chciałabym w jednym miejscu i w miare sprawnie przebadac sie. pomóżcie! :)

Gość gość
w prawie kazdym laboratorium

Gość gość
moja mama robiła ostatnio w lux medzie, bo kupiła w jakiejś promocji cały pakiet. badania profilaktyczne, te o których piszesz. kupiła za 360 zł.

Gość pytam_pilnie
w każdym laboratorium? tzn, że jak pojde to zrobią mi od ręki? a orientujesz się jaki koszt? Co do lux medu, co cena chyba ok? nie orientuje sie w temacie za bardzo ;) czy to wszystkie przychodnie? taka akcja ogólna czy promocja dotyczyła tylko Twojej mamy placówki? jesli tak to gdzie robiła badania? z góry dziekuje za odp.

Gość gość
tak, wszystkie placówki luxmedu. Akcja, jak to nazwałaś, ogólna :) specjalnie przygotowana na dzień matki i ojca, wiec aktualna pewnie przez jakieś 2 tygodnie jeszcze. Cena wg mnie bardzo dobra, za tak szeroki pakiet badań, jest zdecydowanie ok.

Gość gość
"szeroki pakiet badań" huehue wypad z tą reklamą luxmedu

Gość charlottta
nie podoba się nie czytaj. jeśli ktoś sprawdził ten pakiet i uważa za godny polecenia, to ma prawo wypowiedzieć się na forum. Uwazasz, że reklama? Sprawdz fora i zobacz ze wszedzie pojawiają sie nazwy firm, produktów, na tym polega polecenie komuś usługi/produktu. od siebie: dzięki za pomysł, szukałam informacji na temat kompleksowych badań, sprawdzę lux med.

Gość gość
nie wiem czy za jednym zamachem się da, ale wiem, że warto się co roku na badana wybierać. Szczególnie tyczy się to kwestii kobiecych, o czym sporo się pisze i mówi i można poczytać na przykład tutaj http://urodaizdrowie.pl/piersi-do-przodu#&panel1-2 - przykład mojej mamy jest idealny. Po 50tce poszła na badania piersi, wykryli guzek, szybko go wycieli i nic się nie dzieje, nawet obyło się bez leków :)

Gość rebbeca
czy te badania w lux med nadal sa aktualne?

Gość gość
tak, te badania sa w stałej ofercie lux medu. w tej chwili w cenie 400 zł za cąłość.

Gość baja polska
rebbeka, tak jak ktoś wyżej napisał, badania są w ofercie. ja od siebie proponuję zapisać się do klubu lux med, będziesz dostawać na maila informacje o aktualnych ofertach, czasami się zdarzają rabary i takie badania można wykonać taniej.

Gość bawołek
nie słyszałam o klubie! czy jest przeznaczony tylko dla stałych klientów/pacjentów ;ix medu? Jeśli nie mam wykupionego abonamentu na stałe, to czy moge korzystać z ofert klubowych?

Gość baja polska
możesz zapisać się bez wykupionego abonamentu. Korzystasz tylko wtedy kiedy potrzebujesz lub kiedy trafi się atrakcyjna w twoim odczuciu oferta. Teraz jest np. pakiet badań kardio - dla osób uprawiających sport.

Gość zielonaKsięzniczka
Może już byłaś, ale podaję dla potomnych :P najlepiej wyszukać sobie badania kompleksowe/profilaktyczne i miasto, ja tak też sobie wyszukałam (dla wielkopolan polecam certusa) i nawet nie wiedziałam, że mogą byc w tylu pakietach - na serce, dla mam, menadżerów, sportowców itp, - więc masz doprecyzowane badania. Genaralnie tak wychodzi i szybciej i taniej.

Gość maddzia20
Czy słyszeliście o badaniach klinicznych z firmy Synexus ? Udział w badaniu klinicznym niesie ze sobą wiele korzyści dla pacjenta – najważniejsze z nich to: bezpłatna opieka wykwalifikowanego personelu medycznego, skrupulatne monitorowanie stanu zdrowia osoby biorącej udział w badaniu oraz dostęp do nowych sposobów leczenia. Polecam ! Więcej informacji na ich stronie www : https://www.przychodniasynexus.pl/nasze-badania/bezplatne-badania-kontrolne/

Gość gość
Ja zwykle idę do lekarza i dostaje skierowania albo sama w przychodni :) a teraz jest taka akcja Zdrowa Jesień i na https://www.zdrowajesien.diag.pl/ można pobrać bony rabatowe na badania i ma się 17 badań za 99zł. A normalnie są o wiele wiele droższe

Gość tollankaa

Ja ostatnio musiałam zrobić komplet podstawowych badań i poszło sprawniej niż myślałam. Byłam w przychodni Plusmedic w Lublinie . Bardzo fajne, czyste i przyjemne miejsce. Obsługa bardzo życzliwa. Polecam www.plusmedic.pl