Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarizaSosenka

związek z żonatym to katastrofa emocjonalna

Polecane posty

Gość gość
a kto chce takiego śmiecia na dłużej? ja chcę tylko seksu, jak mi się znudzi to sama go kopnę

Gość gość
Nie zajmę się ponieważ ja wiem co mój mąż robi i kiedy Musiałby ją dymać w publicznej toalecie-:D

Gość gość
zresztą rok to już sporo, jak sobie znajdę normalnego faceta do związku i się zakocham, tamten pójdzie w odstawkę i o tym wie - nawet nie ma mi za złe, bo przecież on sam też zajęty, znajdzie inną na Sympatii

Gość gość
Nie myślisz o tym co będziesz robiła jak się zestarzejesz bo jesteś bezmyslna:D Takie doskonale się nadają na nadmiar nasienia naszych mężów:D buha ha ha ha

Gość gość
no to powinnaś się cieszyć że biorę czego ty nie chcesz :P

Gość gość
Do seksu żonatego jełopa bierze. Wolni leją na nią.

Gość gość
wolny chce związku :) ja w tym momencie nie chcę :) ot cała filozofia

Gość gość
Ogarnij się, my ich mamy na codzień. A ty...hahaha frajerka

Gość gość
O taką nie da się być zazdrosną nawet! Nie ma ambicji nie ma planów tylko y****ie i to w gumie! yebał cie pies k***ij się dalej!:D

Gość gość
Ze co?? Hahaha z tobą chce związku ? Chyba upośledzony umysłowo.

Gość gość
W gumie haha, wspólczuję

Gość gość
ale wam gul skacze tak - chcę seksu i jestem na tyle wyzwolona, by móc mówić, że mam takie potrzeby buziaczki, pa!

Gość gość
Jesteś zerem. Wyzwolona zbierająca śmieci i to podstępem. Wyglądasz jak obleśny robak.

Gość gość
Jak widać związek z żonatym nie jest katastrofą emocjonalna bo k***y są pozbawione emocji To jak doszliśmy wpólnie z nimi do wniosku spermiarki. Nie posiadają niczego oprócz kilku szparek do zapchania Nie byłabym zazdrosna o dmuchaną lakę nie będę zazdrosna o coś co jeszcze do tego się porusza. Jednak jednego bym nie wybaczyła- braku ambicji męża- na szczęście mierzy wyżej.

Ale bez sensu rozmowa. Jedna prowokuje. Inne próbują się odgryzać. A tamta się cieszy.

Gość gość
No jasne, wbiła tu się tępa idiotka. Bezmózg.

Gość gość
Taka kochanica to nic poza seksem nie ma z tego faceta Prezentu drogiego nie dostanie bo żona zauważyłaby jakiej kasy brakuje. Na ich wspólny jacht jej nie zabierze bo znalazłaby ślady... Do ich pięknego domu nie zaprosi bo tam dzieci i żona Na długie egzotyczne wakacje nie zabierze bo zabiera rodzinę W zasadzie to nie ma w jego życiu miejsca na kochankę pozostaje miejska toaleta i usta z połykiem:D eh te kochanice:D

Gość gość
Slawek964 04.06.2014 Ale bez sensu rozmowa. Jedna prowokuje. Inne próbują się odgryzać. A tamta się cieszy. Ale kto się cieszy i prowokuje?- chyba tylko ja 04.06.2014 20:56

Gość gość
O matko to chyba jakieś zdesperowane kafeteryjne prawiki na tym temacie piszą bo nie wierzę, że kobiety czy to kochanki czy żony aż tak nisko upadają by takie bzdury w internecie wypisywać, masakra :P.

Gość gość
No sorry ale ja wole seks w pięknym mieszkaniu z nim niż śmierdzący kibel na dworcu i to jeszcze musisz przed nim klęczeć :D buha ha ha

Gość gość
gość 04.06.2014 O matko to chyba jakieś zdesperowane kafeteryjne prawiki na tym temacie piszą bo nie wierzę, że kobiety czy to kochanki czy żony aż tak nisko upadają by takie bzdury w internecie wypisywać, masakra jezyk.gif . he he he walimy w pustą głowę dworcowej kochanicy:D

Gość gość
ja bylam kochanka i nie dziwie sie ze mnie wybral. zona nie pracuje siedzi tylko niby sie dzieckiem zajmuj a ciagle sie na niego drze i wp*****la czipsy. seksu uprawiac nei chce a ze mna ma go az nadto a ja niczego wiecej nie oczekuje bo sama sie utrzymuje, w zwiazku nie jestem a z kims trzeba sie zadowolic

Gość gość
Fajnie wiedzieć, że jakaś wygłodniała raszpla ślini się na widok mojego męża. I fajnie kiedy on ma ją gdzieś.

Gość gość
dobra, to jeszcze napiszę, że drogie prezenty akurat daje, nawet takie za 1000 zł :D ale jakby nie dawał, to i tak by miał seks za darmo, bo mi TYLKO o seks chodzi spotykam się z nim we WŁASNYM mieszkaniu, nie potrzebuję w toalecie i nie wykradam podstępem - a może podstępem założyłam mu konto na Sympatii????

Gość gość
tak mowicie ze kochanki to kobiety drugiej kategorii ale mimo to wasi mezowie je wybieraja, i co bronicie ich? widocznie cos ich do nich ciagnie, nawet jesli tylko chca zamoczyc to nie boli was ze wola to z kochankami robic niz z wami?

Gość gość
Zastanów się co ty piszesz? Który facet decyduje się na coś takiego? Znałam różnych facetów i wiem jaki typ faceta coś takiego robi Wiem z jakich domów pochodzą i co sobą reprezentują Takich nie wybiera się na mężów Jeśli komuś się taki trafił to ślepej kurze także nie pocieszaj się że ktoś woli ciebie niż żonę Jeśli ona nie lubi seksu to się w tobie załatwia i to wszystko Facet z ubytakami nie potrafi zadowolić swojej żony chodzi się załatwiać poza dom-i tyle Są jeszcze mężczyźni którzy nie szukają kochanek nawet gdyby nie mieli seksu i chcieli-ale ty tego nie zrozumiesz uwierz mi-to nie twój świat!

Gość gość
Ta już widzę jak ją dyma jakiś stateczny mężczyzna,biznesmen mąż i ojciec :D Ukradkiem a potem z żoną na wystawne kolacje wychodzi- no proszę WAS! A POMIJAJĄC JUZ FAKT ŻE TO NIEREALNE TO jej to odpowiada he he chyba się marzy jej Kto cie dyma? Dno? Dymaj się z dnem nic ci lepszego nie grozi!

Gość gość
przypominam, że podobne dno dyma się z tobą :D

Gość gość
chociazby i 9 na 10 mezczyzn tak robi. zdziwiona? twoj mezus zabiera cie na kolacje a potem do mnie pzychodzi i mnie zabiera. twojego meza tez bzykam i mi mowi jak to woli mnie niz ciebie grubaske co zerujesz na jego wyplacie

Gość gość
Kochanko najpierw piszesz, że dostajesz prezenty od żonkosia a następnie, że to jego żona żeruje na jego wypłacie, zdecyduj się :D.