Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy nienawidzą Magdy Gessler ?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
bo jest nie sympatyczna

Gość gość
Może nie nienawidzą ale na pewno sporo nie lubi. W sumie co tu lubić? Przemądrzałe babsko, któremu się wydaje, że pozjadało wszystkie rozumy....

Gość gość
boli was, że kobita ma wiedzę i zna się na prowadzeniu restauracji?

Gość gość
Bo jest przemądrzałą i chamska. I jej tusza nie ma nic do rzeczy. Bo np. Dorota Wellman czy Cezary Żak też są grubi, a do nich się nikt nie przyczepia, bo są lubiani. Ale tusza Magdy Gessler czy Grycanek już jest powodem docinek, bo tych osób nikt nie lubi

Gość gość
tuszą i włosami się interesujecie??? a nie tym, że babka ma wiedzę, doświadczenie i mówi płynnie w trzech językach???

Gość gość
Nadęta purkwa,bufon.

Gość gość
córka SB-eka

Gość gość
gość 05.06.2014 Bo jest przemądrzałą i chamska. I jej tusza nie ma nic do rzeczy. Bo np. Dorota Wellman czy Cezary Żak też są grubi, a do nich się nikt nie przyczepia, bo są lubiani. Ale tusza Magdy Gessler czy Grycanek już jest powodem docinek, bo tych osób nikt nie lubi Popieram.

Gość gość
ja jej nie lubie bo wydaje mi sie byc osobą niesympatyczną, nadęta paniusia, taka co wyzej sra niz d**e ma :O kiedys zgnoiła jakiegos chłopaka, bo wg niej wygladal jak na wesele ubrany jak goguś i co z tego ? a ona jak wyglada? :O wielka piłka w kolorowych kieckach, sama wyglada jak ruska baba z targu a innych poucza, obraza bez powodu Gordon Ramsey, gdy krytykuje to kuchnie, zachowanie, wystroj etc, nie obraza ludzi za wygląd. Tym się rozni wieśniara bez kultury Gessler od Ramseya

Gość gość
Mądrze mówisz. Dodam. Próbuje nieudanie pozować na Wiolettę Willas. Włosy może ma podobne do Wioletty Willas ale głosu operowego jak W.W. nie ma więc wydzira się na młodzież a poza tym. jej koleżanką nigdy nie była Brigitte Bardot i to ją zżera:O

Bardzo podobają mi się programy z Magdą Gesler. Ma swój styl. Bardzo gustownie, jak na swoją tuszę się ubiera. Jej zachowanie w programach, np. w "Kuchennych rewolucjach" mże rzeczywiście czasem szokować, ale takie są realia medialne. Musi być - "szoł"!

Gość gość
Show w poniżaniu drugiej osoby? Lepszy gust, gdzie? Lepsze kubki smakowe w podniebieniu, gdzie?

Gość gość
Bindi - ja się i tak nie zgodzę, serio obejrzyj jakies stare programy z Gordonem Ramseyem, ostry ale nie cham, nie wyzywa nikogo, nie obraża. Poza tym nie wiem kto proponuje propozycje zmian w restauracjach np dotyczące wyglądu, Gesslerowa ? Większosc metamorfoz jest fatalna, te nowe kretyńskie nazwy np ostatnio Me lina :O gdzie byliscie ? W MELINIE masakra jednym slowem, w marketingu stosuje sie wyrazy, skojarzenia pozytywne a nie negatywne, to tak jakby nazwac przedszkole PENISOWO :O 🖐️ 1 seria kuchennych rewolucji byla nawet ciekawa, a teraz to po prostu zenua

Gość gość
gość 06.06.2014 Jesteś Gość .

A ja lubię te programy z Gessler. Ona zwraca uwagę na ład i porządek w kuchni, a tam właściciele przeważnie maja syf. Po drugie, ona sama się nie wprasza do tych restauracji, tylko ją zapraszają i od niej chcą porad, zmiany menu, wyglądu restauracji. Skoro więc ją zapraszają, jest syf, to ona się nie opierdziela z takimi właścicielami, i słusznie! Po trzecie, jak już to wszystko mają, po miesiącu niektórzy zmieniają menu na własne, ale zostają pod szyldem restauracji Gessler, czy to uczciwe ? Tak więc pani może i niemiła, ale w tym wypadku, to właściciele są śmieszni, no i niektórzy kucharze z napiętym ego. A program pokazuje całą gamę ludzkich charakterów, słabości, zacofania, przyzwyczajeń, zaściankowości i nędzy ludzkiego charakteru. Nie trzeba oglądać filmów obyczajowych, wystarczy popatrzeć na ten program by zobaczyć jaką mentalnością obdarzeni są właściciele i kucharze z tych restauracji. Jest to znakomity program rozrywkowy. Bardzo ale to bardzo polecam, oglądać go pod tym kontem. 🖐️

Gość gość
Cytuję przedmówcę: gość 06.06.2014 ja jej nie lubie bo wydaje mi sie byc osobą niesympatyczną, nadęta paniusia, taka co wyzej sra niz d**e ma pechowiec.gif kiedys zgnoiła jakiegos chłopaka, bo wg niej wygladal jak na wesele ubrany jak goguś i co z tego ? a ona jak wyglada? pechowiec.gif I odpowiadam: A gdzie jest miejsce na kulturę języka? Zabrakło.

Ja nie lubię jej i jej programu przez sposób w jaki traktuje ludzi, poniża, bezpodstawnie ośmiesza, robi z nich idiotów, rzuca garami pod publikę.

Gość gość
Racja Orle.

Gość gość
Dokładnie. Jest arogancka, chamska, niesympatyczna.

Tak samo jak Modest "Basiura" Amaro, który na siłę jest wzorowany na Ramsayu. Pospolity cham. Stosuje mobbing na uczestnikach, takie coś się w TV promuje :o

Gość gość
Pani Magda minus10/10

Gość gość
Orle ale dałeś przykład z ''modestem basiurą amaro''. To dopiero pęrak. Jak karaluch w worku mąki.

Gość gość
PĘDRAK

Gość gość
Francuskie podniebienie z M.Gessler.

Lubię jej program, ale rozumiem ludzi negatywnie nastawionych. Teatralne gesty, rzucanie talerzami, szukanie czym by tu można dopieprzyć, żeby pokazać, że tylko Ona się zna na kuchni, życiu, biznesie, WSZYSTKIM a reszta to partacze...

Gość gość
mogłaby zadbać o swoje restauracje... byliśmy ostatnio w Polce (na Starówce w Wawie) - obdrapane ściany - brudne ściany - jedzenie, które dostaliśmy było ledwo ciepłe - czekaliśmy baaaaaardzo długo. Reasumując - NIE WARTO. X Poza tym jak widzę ją w kuchni BEZ CZEPKA z tymi roztrzepanymi KUDŁAMI, to mi się niedobrze robi.

Gość gość
Chodząca w kiecce golonka - doprawiona liściem laurowym, zielem angielskim, włoszczyzną, solą i pieprzem, podsypana żelatyną spożywczą, podlana piwem czyli golonka po bawarsku.