Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka dzisiaj zworcila Pani uwage ,ze jest gola

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj idąc z córka i przechodząc kolo kobiety z odsłonięta piersią karmiąc ponad roczniaka ( ok 15 mscy), corka pierwsza się odezwała do niej ze Pani jest gola, nie można na tutaj golym być , bo nie wolno, kobieta tylko się namnie spojrzała i na corke i nic się nie odezwala Wzielam corke za reke i bez słowa odeszłam, nie skomentowałam w ogole corki tekstu do Pani. Byscie cos powiedziały waszemu dziecku? sytuacja na rynku koło fontanny

Gość gość
no i dobrze córka powiedziała, nawet dzieci juz widza ze to cos nienormalnego te wywalone cyce, rzygac sie chce, widziałam nawet na FB zatytuowana : wywalamy cyce na ulice !!! głupie baby

Gość gość
ale prowo ze az sie zygac chce

Gość gość AUTORKA PYTANIA
Z tym ,ze akurat musze dodac ,ze faktycznie Kobieta w ogole ani szmatka ani niczym siedząc kolo fontanny na lawce nie miała zaslonietej piersi Pomine fakt już aby karmic piersią tak duże dziecko, to mnie mało akurat interesuje, ale jednakże wypadaloby chociaż zakryc się Dziecko nie trzymalo cyca caly czas w buzi, ale w większości nim dyndalo i się bawilo Ja ani razy przy corce nic się nie odzywalam na temat publ karmienia, w ogole nawet z nikim nie porusalam tej kwsti, nawet z mezem tez nie, ale corka jakos sama z siebie pierwsza do PANI ZAGADALA, ONA NIE JEST WSTYDLIWA,

Gość gość
ale prowo ze az sie zygac chce jak juz to rzygac głąbiasta mamusko która wywala cyce :D

Zanim zaczniesz żygac, najpierw cofnij się do podstawówki gdzie podstaw ortografii uczą, później RZYgaj

Gość gość
a moj syn dzisiaj zwrocil panu uwage ze powinien zdychac z glodu dluugo

Gość gość
Czytam to forum w oczekiwaniu na poród i naprawdę mi wstyd, że jestem kobietą... Siedzą tutaj same głupie, durne babska chyba, których jedynym problemem jest cycek i to innej baby.

Gość gość
a ja rzygam

Gość gość
same maja wyschniete rodzynki zamiast piersi i zazdroszcza kobiecie normalnych piersi

A ile twoja córka ma lat. Ta co zwróciła uwagę tej kobiecie karmiącej piersią? A może tam była tylko jedn ławka, akurat na rynku, a dziecko chciało jeść? Może na drugi raz zasłoń córeczce oczki, żeby się nie gorszyło? Może trzebabyło wytłumaczyć dziecku - Ta pani karmi piersią dzidzisia, bo jest głodny? Może nie wciskać się z takimi pierdołami na Forum?

Gość gość
Kiedys na skwerku babka cyc dziecko i na przeciwko przysiadlo sie kilku chlopcow ok 16 lat i sie gapia jak na seans w kinie hehe ona oburzona cs tam do nich gada a oni ze sama dobrowoline sie urozneglizowala to korzystaja za free

Corka się nie zgorszyla , tylko dla niej to było cos niezwykłego, z eona nie może bez koszulki chodzic na rynku a tu Pani z nagimi piersiami siedzi Ja corce nic na ten temat nie powiedziałam, co miałam ja lac czy wrzeszczeć jak wy uważacie ,ze dziecko jakieś mam niewychowane Powiedziala swoje i koniec, pyta się jak wy byscie zareagowaly na taki tekst własnego diecka do obcej kobiety

Gość gość
dziecku sie tlumaczy takie rzeczy a nie ma to gdzies.

Gość gość
Matki polki bolesne wasze mozgi opanowala matkoza tylko wy wasze slodkie dxieci jestescie najwazniejsi. Cycki, dupki kupki a reszcza ludzi praw nie ma. Nie? Ok dziecko glodne to niech karmi ale niech zakryje sie pielyszka odwroci od *****iwego chodnika po co ta manifestacja KARMIE PIERSIA PATRZCIE

Gość gość
Moja córka widzi mnie w domu jak karmię syna, często u lekarza w poczekalni jest Taki sam widok i moje dziecko nie reaguje na to jak córka autorki bo dla nie jest to normalne, zresztą dla każdego tu gdzie mieszkam jest to normalne i koniec kropka. Kobiety nie wystawiają całej piersi, tego jeszcze nigdy nie zauważyłam ale jest ten moment przystawiania kiedy zanim dziecko uchwyci , widać brodawkę i jak ktoś wie co się szykuje i do końca się jak zboczeniec gapi to znaczy że ma w życiu mało wrażeń, normalna , kulturalna osoba widzi że dziecko będzie przystawiane i nie trzyma wzroku zwróconego nieruchomo na piersiach kobiety . W tej nieszczęsnej Polsce wszystko jest bardzo długo nowe, dziwne, do roztrząsania. Na zachodzie Polskę i Polaków kojarzy się często z nawiedzonymi katolikami, z kościołem i pruderią ......pomijając tych którzy tutaj się wywracają z pijajństwa i rzucają na prawo i lewo "k***a".

Gość gość
autorko a wytlumaczylas dziecku co ta pani robila?zy nie zaprzatasz sobie glowy tlumaczeniem dziecku czekokolwiek.moze z ludzi niepelnosprawnych twoja corunia drze łacha a ty razem z nia

Gość gość
"Dziecko nie trzymalo cyca caly czas w buzi, ale w większości nim dyndalo i się bawilo" - fuj...to musiało być obleśne, wcale nie dziwię się Twojej córce, że zwróciła tej exhibicjonistce uwagę. Ja dopowiedziałabym tylko, że dzidzia widocznie głodna była, ale jej mamusia nie powinna tak piersi pokazywać. A to roczne dziecko ssało tego cyca na stojąco, czy na rękach u tej baby? Jak na stojąco, to już w ogóle obleśne.

Gość gość
co ma w głowie babsko które wywala cyce przed nastolatkami i uważa ze to takie naturalne :O może kiedyś taka głupia nakręca telefonem i jak filmik z jej udziałem trafi do sieci i naje sie wstydu, to moze tak jedna z druga zaczna uzywac mózgu który im sie po porodzie skurczył do wielkości orzeszka

Chlopzy to już nie taka dzidzia, ale kobieta siedziała rozkrakiem maly siedział u niej na kolanach, glowe miał oparta o ramie matki i tak piers sobie no... i ciamkalo i klepalo, podrzucalo Ja corce nie tlumaczylam co i jak bo ona widziala ze dziecko pije mamy piers a także się nia bawi, ale jej to przykulo uwagę ze Pani jest z cycem na wierzc******a do malej zawsze mowie, ze ma zakladac bluzke jak wychodzimy poza własne podwórko ,bo mandat można dostać od Pana policjanta i jakby ja wyszla z golymi piersiami tez bym dodtsla mandat i tyle, ale o karmieniu to ja nic nigdy do corki się nie odzywałam ze sa jakieś ustępstwa czy tez brak , bo wprawdzie nawet nie wiedziałabym co jej powiedzieć Nie popieram dawac piers bez zasłaniania się, ale dziecka szczuc nie będę i nigdy nie szczułam

Gość gość
ta twoja córka taka sama mądra jak ty , na kopniaka w d..e zasłużyła , zasraniec

Gość gość
Karmienie piersią,cycem ,dojem ,czy jak tam to jeszcze nazwiecie,to najnaturalniejsza rzecz na świecie(przyznam,że ubawił mnie komentarz,jak nastolatkowie za free mieli kino :D )Jak urodziłam 3 syna,to starsi mieli 12 i 17 lat...i co? myślicie,że w kiblu karmiłam? A był taki czas,że mały wisiał na cycku non-stop i jakoś ci starsi ani zgorszeni ani zawstydzeni ani podekscytowani...ot ,matka karmi brata..tak samo,jak kiedyś ich...tyle

Gość gość
wystarczylo się zaslonic, wy kobiety karmiące wstydu nie macie nawet nie racząc zakryc czyms,czymsklwiek piers? w domu robcie jak uważacie, poza domem czy w gościach wypada jednak mieć odrobine kultury i cycka zakryc

Gość gość
To nie wstyd, karmić dziecko piersią wtedy gdy jest głodne. Wstydem jest przyglądać się temu jak jakiś zboczeniec. Ciekawa jestem dlaczego kobieta karmiąca dziecko piersią w miejscu publicznym sieje takie zgorszenie? A już panna w kiecce ,której pół tyłka widać wzbudza zachwyt. Dziwny kraj,dziwni ludzie.

Gość gość
niech pokazuje jak chce

Gość gość
Jak bym zareagowała? Powiedziałabym dziecku że pani nie chodzi taka rozebrana, ma ubranie tylko wyjęła pierś żeby nakarmić dziecko, mam trzyletniego chłopca który jest świadomy tego że niemowlęta są karmione piersią i raczej by go to nie szokowało w żaden sposób. Gdyby dziecko podchodziło wprost do kogoś, zaczepiało i nie chciało odejść to bym wytłumaczyła że maluch potrzebuje spokoju żeby się najeść. Jakoś mi się wierzyć nie chce i w to że przechodziłyście, zerknęłyście ledwo a ty zauważyłaś nie dość że precyzyjnie w miesiącach wiek dziecka, to jeszcze że przez "większość czasu" bawiło się piersią mamy zamiast jeść...

Gość gość
"Karmienie piersią,cycem ,dojem ,czy jak tam to jeszcze nazwiecie,to najnaturalniejsza rzecz na świecie" Sranie też albo seks. Też to robisz przy dzieciach?

Gość gość
tylko prostak może się tak wypowiadać :D

Gość gość
Czy sa jeszcze normalne kobiety-matki na tym forum?? Co za oslice zakladaja takie tematy??

Gość lanser
moze ktoś wypowiedział sie tak dosadnie aby nawet prości ludzie zrozumieli nie pomyslalas o tym ?