Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecym skazom przynieść kres

Z czasem kobiety rozważniej wybierają facetów, ale wcześniej leciały na wygląd

Polecane posty

Gość gość
A jakie subkultury Cię kręcą?

Gość do LarsUlrich
tez nie przepadam za biurokracja urzednicza, pracuje w sektorze prywatnym, wiec mnie to nie dotyczy.

Gość do LarsUlrich
zostawie to dla siebie, lubie muzyke i styl z roznych subkultur, kreca mnie tatuaze itp.

Gość gość
A masz jakiś tatuaż?

Gość do LarsUlrich
jeszcze nie, ale mysle ze za to mam niezle bicepsy ;)

Gość do LarsUlrich
ale kobieta z klasa nie powinna miec doswiadczen damsko-meskich z totalnymi nizinami.

Gość gość
a to nie twoja sprawa z kim mamy doswiadczenia:D

Gość lanser
ma na celu przedłużenie gatunku,>>jedni robią to dla przyjemności inni dla przedłużenia gatunku a jeszcze inni dla czegoś innego. zawsze wydawało mi się że to bartdziej kwestia wiary no ale jeśli ty naśladujesz małpę to dobrze wiedzieć, jednak przypisywanie każdemu że chce mieć gromadę dzieci jak małpa nie jest do końca zgodne z prawdą. zresztą mnie się to z patologią kojarzy a nie z małpami :D

Gość gość
Æðelgast 07.06.2014 A ja uważam, że ludzie o zrytym wyglądzie mają często zryte charaktery. Wniosek opieram na swoich empirycznych doświadczeniach... ten dzieciaczek Æðelgast ma katar:P, zasmarkany nos czyli:P, uważajcie na niego kobietki:P

Gość lanser
ale mysle ze za to mam niezle bicepsy>>>już po pierwszej stronie twojeog pisania miałem wrażenie że ty lubisz chłopców może stąd ta nienawiśc do kobiet :D ?

Gość gość
ten dzieciaczek Æðelgast ma katar:P, zasmarkany nos czyli:P , uważajcie na niego kobietki:P

Gość lanser
A ja uważam, że ludzie o zrytym wyglądzie mają często zryte charaktery>>bardzo słuszny wniosek jeśli kogoś ciągle ktoś odrzuca bo jest brzydki to może się to penwie odbić na jego psychice. nic dziwnego w tym nie ma.

Gość do LarsUlrich
a co maja bicepsy do lubienia chlopcow? :D

Gość do LarsUlrich
a co do doswiadczenia partnerki, to dla mnie jest to w pewnym sensie kluczowa sprawa.

Gość gość
Dlaczego aż tak bardzo Ci na tym zależy?

Gość do LarsUlrich
nie chcialbym partnerki, ktora sypiala z jakimis przystojniakami tylko dlatego, ze byli przystojni.

Gość gość
A jak by była w normalnym długo terminowym związku?

Gość do LarsUlrich
to nic zlego, bo nie szukam przeciez koniecznie dziewicy.

Gość gość
autorze ,psychopaci to cieżki przypadek dla psychiatry :D

Gość gość
Bez przesady z tym psychopatą.

Gość do LarsUlrich
nie uwazam sie za psychopate, po prostu nie chce miec kobiety z szemrana przeszloscia.

Gość gość
wychowaj sobie od małego

Gość do LarsUlrich
dodam, ze moim idealem zwiazku jest raczej taki luzniejszy zwiazek studentki typu wspolne chodzenie na piwo, wyjazd ze znajomymi na festiwal i spozywanie alkoholu w hotelu itp.

Gość do LarsUlrich
sa kobiety, ktore nie chca od razu mega powaznych zwiazkow?

Gość gość
Sam chcesz być w niezobowiązującym związku a kobiety za to potępiasz?

Gość do LarsUlrich
Nie mówię o seksie bez zobowiązań, mówię o związku takim bardziej studenckich bez wielkich planów, w którym można się cieszyć sobą, w którym jest i uczucie i pożądanie, w którym można wymieniać się spostrzeżeniami po przeczytanych książkach i przesłuchanych płytach.

Gość gość
a ja myslę że wogóle nie ma co sie wygladem kierowac i to moze byc strasznie mylace. Mam teraz juz meza a kiedys faceta który mi imponował, po prostu swoim silnym charakterem, niezłomnoscią charakteru mnie uwiódł a w yglada kompletnie niepozornie, nie wysoki, chudy ... Kolezanki z pracy mówiły mi ze on do mnie nie pasuje, mówiły nawet dosadniej ze zasługuje na kogos atrakcyjniejszego. Ja z kolei ,mam duzy tatuaz na nodze za co jego rodzina na poczatku juz mnie skresliła. Ja już nie nie pracuje w tym miejscu i od tych toksycznych ludzi się odgrodziłam, mój mąż nie akceptuje tych którzy nie akceptuja mnie z tym moim tatuzaem ( chodzi o jego rodzine). Jesteśmy ze soba juz 10 lat i jesteśmy bardzo sczescliwi , mamy dwójke dzieci, dobre poasady i przede wszystkim siebie ponad wszystko....

Gość ovechkin
a jak zamierzasz sprawdzić przeszłość danej kobiety będziesz wszczynał swoje własne śledztwo z kim przez ostatnie lata zadawała się owa dziewczyna i będziesz analizowal inteligencje jej bylych partnerów za pomocą testów IQ

Gość gość
jakby cie taka laseczka zechciała na zyciowego partnera to bys za wiele nie gadał, po prostu nie możesz takiej na razie mieć bo jesteś ofermą ( i bedziesz, jak nie staniesz się bogaty) :P poza tym wychodzi na to ze faceci cale zycie są pustakami