Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecym skazom przynieść kres

Z czasem kobiety rozważniej wybierają facetów, ale wcześniej leciały na wygląd

Polecane posty

Gość do LarsUlrich
nie ma nic zlego w przeszlosci z klasa, ale dlaczego dziewczyna musi miec niechlubna przeszlosc typu umawianie sie z lalusiami z dyskotek, dresiarzami, dilerami dragow?

Gość gość
Wbij sobie wreszcie do swojej malutkiej główki, że NIE musi! Skąd ta Twoja obsesja?

Gość do LarsUlrich
bo widze, jak kiedys dziewczyny lecialy na niezbyt lotnych dresow, a teraz nagle wielkie elegantki z korporacji albo alternatywne inteligentki

Kiedy czytam wypociny tego larsa to mam taką bekę z tego, że naprawdę...:D Po co z nim gadacie? Przecież od razu widać, że to jakiś nawiedzony grustrak kreujący się na gwiazdę... "Lars" hehe:D Prędzej "lans". Auto-lans hehe:D:D:D

Gość gość
Ale co Cię to? Większość kobiet nie leci na dresów! Ja nawet prawdziwego dresa na oczy nie widziałam :D

Gość do LarsUlrich
tak czy siak, duzo kobiet ma niezbyt chlubna przeszlosc.

Gość gość
Zawsze musi być Twoje na wierzchu. Twoje poglądy są wypaczone.

Gość do LarsUlrich
tu nie chodzi o moje poglady, ale o obawy.

Gość gość
Jakie obawy?

Gość gość
co do tego, ze moglbym kobiety nie podniecac tak jak byli partnerzy i ze pozniej by ze mna poszla do lozka, bo nie bylbym dla niej takim ciachem.

Gość gość
a faceci to niby wedl.jakich kryteriow wybieraja kobiete?:D

Gość gość
Aha :) Ale jak kobieta Cię pokocha, to będziesz dla niej ciachem. Dlaczego miałoby być inaczej?

Gość do LarsUlrich
no ale uczucie nie przychodzi od razu i musialbym poczekac. inni dla niej ciachami mogli byc w dniu poznania i mogla z nimi chodzic do lozka prosto po imprezie.

Gość gość
a ty bylbys z brzzydula?:D

Gość gość
A Ty od razu masz wgląd w przeszłość innych. Dlaczego wybierasz czarny scenariusz?

Gość do LarsUlrich
nie jestem brzydki i brzydki nie szukam, jestem przecietny i niebrzydki, ale brakuje mi tego czegos najwyrazniej. poza tym jestem leniwy i stosunkowo malo ambitny, bardziej od pieniedzy cenie sobie to, ze moge pracowac biurowo, a nie fizycznie i mam wolne wszystkie swieta i weekendy.

Gość gość
*brzydkiej nie szukam. ogolnie wygladam przyzwoicie, ale jestem typem faceta ktory nie ma wielkich planow zawodowych i woli oddawac sie sluchaniu muzyki.

Gość gość
A jaki masz kontakt z kobietami? Umiesz nawiązywać znajomości?

Gość gość
skoro ty masz swoje wymagania wobec kobiety-miedzy innymi ma byc ładna i ma nie miec "historii" to dlaczego nie bierzesz pod uwage ze kobiety tez maja swoje wymagania i nie chca i nie musza sie toba interesowac bo nie pasujesz to ich obrazu fajnego faceta

Gość do LarsUlrich
nie musi byc wielce ladna, ale przecietna i niebrzydka, do tego nie moze byc prosta, malo bystra i niezbyt elokwentna. nie szukam pieknosci, ale normalnej i blyskotliwej dziewczyny, ktora nie jest banalna malomiasteczkowa dziewuszka. z kobietami mam dobre kontakty, ale tylko kolezenskie. chcialbym sie zakochac, ale jakos od dawna mi to nie przychodzi.

Gość gość
to jakies tam wymagania masz:D dlaczego my kobiety mamy tez nie miec wymagan wobec mezczyzn? i ktorych niestety nie spelniasz? wez gruba i brzydka moze sie zakochasz z czasem-daj jej szanse

Gość do LarsUlrich
nie chce robic nic na sile, poza tym moze zabrzmi to okrutnie, ale jestem szczuply/normalnej budowy, cwicze regularnie na silowni i kobiety, ktora wazy wiecej ode mnie bym nie zwyczajnie nie chcial :D nie po to dbam o diete i o sylwetke :D

Gość gość
to czemu wymagasz zeby jakakolwiek kobieta ciebie zechciala ?kiedy widocznie nie spelniasz ich wymagan?

Gość gość
Ale spotykasz nowe kobiety, które mogłyby być potencjalnymi partnerkami?

Gość gość
szkoda, ze faceci cale zycie wybieraja jak pustaki i patrza tylko na wyglad:O

Gość gość
widoczne facet moze patrzec na wyglad kobiety przy wyborze :D a my mamy byc uduchowione i patrzec na meskie wnetrze:D i dac sobie czas na pojawienie sie uczucia(watpliwe ze sie pojawi)

Gość gość
bo facet to lowca i lowi ladne a my to frajerki:o

Gość gość
Kobiety nie mają prawa patrzeć na wygląd, bo biedne brzydalki nie mogłyby sobuie pociupciać za friko ładnych babek. Natomiast losem brzydkich kobiet z niemałym libido jakoś nikt się tu nie przejmuje. Całe szczęście nie jestem brzydka i z litości sypiać z brzydalem też nie zamierzam.

Gość gość
i dobrze:o jakbys ty byla brzydka czy gruba to zaden by sie nad toba nie litowal