Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecym skazom przynieść kres

Z czasem kobiety rozważniej wybierają facetów, ale wcześniej leciały na wygląd

Polecane posty

Gość gość
,,jakbys ty byla brzydka czy gruba to zaden by sie nad toba nie litowal" - no właśnie. To z jakiej mańki ja mam robić za seksualną Matkę Teresę od zaspokajania brzydkich panów?

Gość gość
bo im sie nalezy?:D

Gość 11 36
Nie napisałem, że kobiety które patrzą na wygląd są puste. Wszyscy zwracają na niego uwagę i nie jest to niczym złym. Jest to podświadome - ładna twarz, dobrze zbudowana sylwetka u faceta, u kobiety duże piersi i szerokie biodra (przede wszystkim symetryczność) - świadczą o naszej kondycji, zdrowiu, o tym czy nadajemy się do "przedłużenia gatunku" - zawsze było tak i się to nie zmieni. Problemem jest, kiedy kobieta zwraca uwagę wyłącznie na wygląd – chyba, że chce być samotną matką. XIX Mamy ten przywilej, że za młodu możemy pozwalać sobie na głupstwa. „Głupstwa” - jak poprawnie zinterpretować to słowo? Poniżanie się, brak szacunku do samej/ samego siebie jest zabawą? Ślepa, bardzo często destrukcyjna „miłość” jest zabawą? Popełniamy błędy, na których warto się uczyć – i chyba jest to jedyne usprawiedliwienie. Wraz z wiekiem, z doświadczeniem (zwłaszcza z tym negatywnym) przychodzi pewna mądrość, lecz jednak zdarzają się wyjątki, które prócz ładnego, młodego ciała mają coś więcej do zaoferowania. XIX „jest idealna tu i teraz, to po co rozpatrywać czy kiedyś była głupia?” - poprzetykana ze wszystkich stron. (pisałem o tym w temacie "seks analny i oralny" – szkoda, że został usunięty). XIX „ktora zbyt bystra nie jest. nie jest zbyt piekny, wiec branie sie za kobiety w moim przypadku odpada” Bo to nie ma sensu – chyba, że ma służyć jako worek na spermę. Po co się starać, skoro na niej nie zależy? Wykorzystać i zostawić – i właśnie tak bardzo często panie są traktowane przez „ideałów” z dyskoteki.

Gość gość
przepraszam bardzo ale wole byc samotna matka niz wiazac sie z ktoryms z panow tu piszacych:D

Gość gość
Uraziłaś mnie, nawet nie wiesz jak bardzo. :)

Gość gość
akurat zaden mezczyzna nie ma prawa mowic kobietom ze robia zle:D patrzac na wasze dzialania i liczne jednorazowe przygody seksualne, na rozkochiwanie dziewczyn i wykorzystywanie ich;) to kazdy pan potrafi ale pozniej nagle taki doznaje olsnienia:D chce zony dziewicy, dojrzalej madrej pieknej mlodej itp, zapomnial ilu dziewcom juz droge przeorał:D za mlodu udajac miłosc, obiecujac malzenstwo i szczesliwe zycie;)

Gość do LarsUlrich
spotykam w swoim zyciu troche interesujacych mnie kobiet, ale jakos nie mam odwagi do nich podbic.

Gość do LarsUlrich
nie kazdy facet taki jest, poza tym babiarz zazwyczaj nie ukrywa swojej przeszlosci, a kobiety czesto nagle zaczynaja udawac wielkie elegantki i damy po okresie burzliwej mlodosci.

Gość gość
skoro nie podchodzisz do nich to czego oczekujesz?:o kobiety sa ulegle z natury, zadna "nie zaatakuje cie" i nie poderwie bo to wasz krok od zarania dziejow

Gość gość
zreszta autorze powiedz wprost z serca o co ci chodzi: -chcesz ladnej kobiety do seksu i tyle -przy okazji niech posprzata i ugotuje i dzieci urodzi -a pozniej wymienisz na nowa

Gość do LarsUlrich
szukam wyksztalconej, elokwentnej i sprawnie poslugujacej sie polszczyzna partnerki

Gość lanser
bo to wasz krok od zarania dziejow >>świat idzie do przodu a ty nadal zostałaś w średniowieczu. v -a pozniej wymienisz na nowa >>gdyby baby nie były durne i nie wiązały się z desperacji z kimś kto ma już rodzine to nikt by nie wymieniał. v reasumując przyczyna większości STEREOTYPOWYCH problemów kobiet jest ich własna głupota i desperacja :D

Gość gość
ze swiat idzie do przodu nie oznacza, ze nasze instynty sie zmienily, mezczyna to łowca i on poluje na kobiete, uwodzi, kobieta mu ulega -tak samo jak ty nie urodzisz dziecka mezczyzno tak nie zmienisz naszej natury:D zreszta widzial ty dzikie zwierze samice w naturze zalecajace sie do samca?:) a my wciaz jestesmy tylko zwierzetami

Gość gość
a ty skoro masz taka ulegla nature mezczyzno i zyczysz sobie byc uwodzonym poszukaj sobie dominy może?

Gość 11 36
A kobiety są święte? szukają sobie rezerwowego, w razie gdyby lepszy nie trafił się. Tak samo rozkoch*ją, obiecują, a potem chcą przyzwoitego pana, a tu: "Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci" XIX "atrzac na wasze dzialania i liczne jednorazowe przygody seksualne, na rozkochiwanie dziewczyn i wykorzystywanie ich" 14:55 - oczywiście ja taki nie jestem :) XIX " spotykam w swoim zyciu troche interesujacych mnie kobiet, ale jakos nie mam odwagi do nich podbic." - na ogół nie gryzą, ale potrafią być drapieżne. :D Strach przed odrzuceniem? musisz sobie uświadomić, że nie każdej spodobasz się. Nie masz nic do stracenia - kobiety wbrew pozorom to też ludzie, i można się z nimi porozumieć.

Gość do LarsUlrich
ja nie jestem ulegly, po prostu boje sie kosza. boje sie tez ryzyka, ze beda probowal zdobyc kobiete, a dla niej bede zwyklym brzydalem.

Gość gość
Mężczyźni powinni mieć taką zasadę: Jak kobieta nie chce mnie gdy jest piękna,młoda i bezdzietna to może mnie później w tyłek pocałować co najwyżej! Sam miałem taką sytuacje gdzie kobieta za młodu mnie olewała i nazywała ciotą a gdy wpadła w ciążę z jakimś burakiem z dyskoteki to nagle moja dojrzałość i bycie spokojnym nienadużywającym alkoholu facetem było widziane pozytywnie. Jako prawdziwy facet bo za takiego się uważam odpowiedziałem jej, że nie ma u mnie szans. Faceci powinni znacznie więcej wymagać od kobiet bo dziś większości wystarczy, że kobieta jest podobna do człowieka i jest wolna.

Gość gość
zadna nie chce faceta ktory sie boi jej:o

Gość gość
to czego oczekujesz od kobiet? ze ty bedziesz dawal im kosza?:o

Gość lanser
dzikie zwierze samice w naturze zalecajace sie do samca?>>oczywiście że tak :D i wśród zwierząt i wśród ludzi. to się tanieć godowy nazywa, nie znam natomiast rpzypadku siedzącej i marudzącej samicy która czeka az jakiś samiec się nią zainteresuje. skoro jesteś taka zwierzęca to jakiś samieć powinien powalić wszystkich przeciwników zamknąc cię w jaskini a ty robić co ci każe. wspólczuje ci tych zwierzecych instynktów no ale niech każdy zyje jak lubi. moim zdaniem po to mamy bardziej rozwiniety rozum aby się nim kierować a nie biegać i kopulować jak psy na trawniku w parku, ale faktycznie takei osobniki wśród ludzi też się zdarzają.

Gość gość
taniec godowy wykonuje samiec:o

Gość gość
"Faceci powinni znacznie więcej wymagać od kobiet bo dziś większości wystarczy, że kobieta jest podobna do człowieka i jest wolna. " Jednak są mądrzy ludzie na tym forum. XIX "że nie ma u mnie szans" Gejem Cię nie nazwała?

Gość gość
to ze jestesmy madrzejszymi malpami nie oznacza, ze nasze instynkty wymarły:o sam fakt , ze ci sie bzykac chce ma na celu przedłużenie gatunku,

Gość gośćforumm
odnosze wrazenie ze tzw "kafeteryjni" mężczyżni, żyją tutaj w jakimś własnym świecie, kompetnie odizolowani od rzeczywistości. Siedzą przed komputerem i tylko narzekają na kobiety, a najgorsza jest z tego wszystkiego hipokryzja jaka płynie w ich wypowiedziach. Ja mam ambiwalentny stosunek do wyglądu, znam mnóstwo mężczyzn którzy nie grzeszą uroda, a kobiety maja i do tego fajny charakter, no cóż... ale oni nie są szowinistami i pewnie nie przesiadują godzinami na damskim forum pisząc o jakiś pierdołach ;)

Gość do LarsUlrich
obawiam sie, ze moge przegrywac z innymi facetami, bo teraz nawet nieuk po podstawawoce moze isc na budowe i kupic sobie golfa IV, poza tym moze miec aspiracje by pobudowac dom, a ja jestem dosc niezyciowy i nadal mnie kreca sprawy zwiazane z subkulturami, mimo ze juz raczej sie tak nie ubieram

Gość gość
skoro jestes niezyciowy i nieudolny to po co ci kobieta?:D bedzie taka chciala miec dzieci i co? koszta, mieszkac tez gdzies trzeba jak ty to sobie wyobrazasz?ze bedzie ona na ciebie robila?

Gość do LarsUlrich
ale ci mezczyzni moga miec konkretne zycie zawodowe, trzymac reke na pulsie, a ja jestem po studiach humanistycznych i mam biurowa robote w korporacji - z takim zyciem zawodowym trzeba naprawde miec niezly wyglad, zeby moc prowadzic zycie seksualne. jasne, ze ochroniarz z marketu po podstawowce tez moze sobie znalezc partnerke, tylko jaka?

Gość do LarsUlrich
zarabiam okolo 2500 zl, ale obawiam sie ze o lepsza pensje bedzie trudniej, a nie zamierzam zostawiac pracy biurowej dla roboty fizycznej. fajnie by bylo sie spotykac i umawiac na randki z jakas urocza studentka i zyc chwila.

Gość gość
to sie umawiaj ze studentka co stoi na przeszkodzie? wiecej mam szacunku osobiscie do pracownika budowlanego niz naszych urzędników:o

Gość do LarsUlrich
za szowiniste sie nie uwazam.