Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mumioo

spotkania z facetem a jego profil na badoo

Polecane posty

Gość mumioo

Witam, Poznaliśmy się jakiś czas temu na imprezie i od miesiąca mamy ze sobą kontakt. Częste wiadomości, rozmowy, mnóstwo komplementów z jego strony. 2 razy spotkaliśmy się i było naprawdę cudownie. Mówi,że chce kontynuować tę znajomość . Niestety dziś odkryłam ,że posiada konto na jednym z portali randkowym i jest tam dość aktywny. Nawet w dniu naszej randki był tam zalogowany. Czy powinnam dać sobie spokój? Czy uważacie, że on nie traktuje naszej znajomości poważnie i wciąż szuka przygód?

Gość gość
a jakie to komplementy? no na pewno nie wróży to dobrze, równolegle bajeruje inne, liczy, ze znajdzie jeszcze lepszą...

Gość mumioo
Głównie pisze i mówi,że zależy mu na znajomości. Czułam,że coś fajnego mnie spotkało, a tu dzisiaj takie odkrycie:(

Gość gość
To jest dośc czeste zjawisko że facet spotyka sie z dziewczyną, a posiada konto na jakimś portalu randkowym

Gość gość
Raczej traktuje Cię jako luźną znajomość i szuka dalej. Ja po miesiącu wiedziałam czy jestem kimś ważnym dla faceta i tym, którym zależało zwykle widywaliśmy się kilka razy w tygodniu , 2 sptk na miesiąc to tylko z facetami, którzy nie traktowali mnie poważnie

Gość mumioo
Może dodam,że to ja odkładałam spotkanie. Miałam masę zajęć i nie mogliśmy widzieć się długi czas.

Gość gość
powiedz mu o tym.

Gość gość
Znam to uczucie. Człowiek już sobie coś tam dopowiada, nagle takie odkrycie i kubeł zimnej wody. Nic z tego nie będzie, bo taki facet to wieczny "szukacz". Oni jak raz już się zarejestrują na portalu randkowym będą mieć profil do us/ranej śmierci. Taka potrzeba dowartościowywania i poczucie, że mogą mięć każdą, ale tak naprawdę żadnej.

Gość mumioo
ale po co to wszystko? nie zachowuje się jak typowy facet, który chce zaliczyć. Przynosi kwiaty, nie garnie się do pocałunków, czy seksu. Po prostu chce na razie spędzać miło czas, tak jakby nie chciał tego spalić. Czy jest szansa, że jak poznamy się bliżej usunie to, bo będzie mu żal stracić tej naszej znajomości?

Gość gość
"a jakie to komplementy? no na pewno nie wróży to dobrze, równolegle bajeruje inne, liczy, ze znajdzie jeszcze lepszą..." Wam to chyba temperatura się na móżdżki rzuciła dziewczyny. Pewnie że bajeruje inne. Ty myślałaś, że Ci jakąś wierność ślubował? Każdy ogarnięty gość flirtuje z większą liczbą dziewczyn na raz, przynajmniej dopóki jest wolny i najlepsze, że zawsze macie o to samo pretensje. Zawsze!

Gość gość
"a jakie to komplementy? no na pewno nie wróży to dobrze, równolegle bajeruje inne, liczy, ze znajdzie jeszcze lepszą..." Wam to chyba temperatura się na móżdżki rzuciła dziewczyny. Pewnie że bajeruje inne. Ty myślałaś, że Ci jakąś wierność ślubował? Każdy ogarnięty gość flirtuje z większą liczbą dziewczyn na raz, przynajmniej dopóki jest wolny i najlepsze, że zawsze macie o to samo pretensje. Zawsze!

Gość mumioo
Czy uważasz,że w związku z tym jego ,,bajerowaniem '' z innymi powinnam dać sobie spokój, bo nie wróży to nic dobrego? Czy każdy facet po 2 spotkaniach z nowo poznaną przestał by tam zaglądać? On przecież nie wie jak rozwinie się nasza znajomość.

Gość gość
w sumie nie masz sobie z czym dawac spokoju bo nic miedzy wami nie ma . Rob to co on, nie zamykaj kontaktu ale rozglądaj się za kims innym bo tu narazie nie widzę zeby do czegos to zmierzało

Gość gość
Badoo to chyba nie jest portal randkowy, tak jak randki.pl, czy sympatia, to portal społecznościowy, jak facebook, czy shtyle.fm. Więc może to nie tak jak ci się wydaje i nikogo tam nie bajeruje, tylko to zwykłe kontakty w necie, jak wiele innych?

Gość gość
mumioo ale wymyśliłaś sobie pseudonim -co to za pseudonim mumia ? :D

Gość mumioo
niby nic nie ma,ale jednak chłopak chce podtrzymywać znajomość:)pytam po co? zwykle miałam doświadczenia,że facetom zależało na pierwszych spotkaniach na jednym...

Gość mumioo
co do pseudonimu....do gra słów od mojego nie polsko brzmiącgo nazwiska:)

Gość Maniamaniaa
Ja na twoim miejscu sama założyłabym konto na portalu randkowym a faceta olała, tylko nie na badoo może sympatiaplus.pl tam można spotkać fajne ciacha wiem coś o tym:D