Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klazula sumienia....

Polecane posty

Ja pierdole. Czy moge legalnie zakupic troche nawozow sztucznych? To poprosze 900 kg. Taaaak Bede nawozil:) Mam w chuj ziemi do nawozenia. ... Ide bo sie zalamie psychicznie tym belkotem.

Gość gość
osoba powyzej 15 roku zycia moze byc traktowana jak osoba dorosla.

Gość gość
mozesz kupic. zycze dobrych plonow

Gość gość
a gdzie ja napisałam, ze można z osobą poniżej 15 roku życia? :) lol, jesteś ułomny intelektualnie i masz problem z czytaniem. 15 letnia osoba jest w fazie przedpokwitaniowej a seks z osobą w tej fazie i we wczesnej fazie pokwitania uznawany jest za pedofilię. czytać nie potrafisz :) dodaj do tego definicję dziecka którą wyżej przytoczyłam, jak definiuje to polskie prawo, jednocześnie zezwalając na to by dzieci uprawiały seks z osobami pełnoletnimi :) to chore

Gość gość
ad rem. profesor zlamal prawo i nikt tego nie zmieni

Topik prawniczy. Nienawidze prawnikow. Chetnie bym jakiegos zajebal gumowym mlotkiem. Mieszkasz moze gdzies w poblizu? :)

Zamknij ryj kurwo. Tego ze zaraz do ciebie przyjade z pila. Lancuchowa i obetne ci wymiona tez nikt nie zmieni. I co ty na to?

Gość gość
nie jest uznawany za pedofilie skoro prawo dopuszcza wspolzycie z osoba powyzej 15 roku zycia a pedofilia jest zabroniona ale ad rem i nie zmieniaj tematu

Gość gość
ta osoba co wkelja po jednym zdaniu i myśli, ze kogoś poruszy, właśnie nie chce przyjąć do wiadomości, że wiele krajów europy w myśl powyższych definicji zezwala na współżycie dzieci w myśl owych definicji. jednocześnie nie zezwalając na sprzedaż im alkoholu oraz tytoniu bo groźbą kary i oto "mądrość" całego prawa, którego niby trzeba przestrzegać zawsze i wszędzie :)

Gość gość
nie zezwala prawo bo zabrania wspolzcia z osoba ponizej 15 roku zycia

Prawnicy to ostatni ludzie ktorych interesuje przestrzeganie prawa. lamia je nonstop i notorycznie. Malo tego lamia je bo takie maja prawi. Moga np. Odmowic uslugi. Prawniczej co jest zlamaniem praw konsumenta Jestescie na uslugach ludzi z wladza i pieniedzmi dlatego mam w dupie twoje ad dem i the end a jak sie nie zamkniesz to po tym jak mnie wsadzisz wyjde i przedstawie ci moja wykladnienprawa

Gość gość
A gdyby dusza tego zdeformowanego dziecka była potepioną i otrzymała jedną szansę przeżycia życia raz jeszcze to co wtedy? Odbierając temu dziecku szansę narodzin i śmierci odbieramy mu szansę wydostania się z mroku na który sobie zasłużyło złym życiem? Skąd wiadomo po co się w ogóle rodzą takie dzieci? Ewolucja pomimo tylu miliardów lat wciąż pozostaje filozofią zamiast być nauką . Człowiek nie wie dlaczego tak się upiera...

Gość gość
prawo zezwala na posiadanie noza co nie oznacza ze zezwala na mordowanie tym nozem

Gość gość
16:25 no to nie było też pedofilią w watrykanie dopuszczenie przyzwolenia od 12 r. ż. bo prawo tamtejsze, a także wcześniej włoskie, od którego to wzięło początek na to zezwalało :) i masz o to prawo. a definicja pedofili jasno mówi, że to seks z osobą w fazie przedpokwitaniowej, a jest to faza obejmująca i 12 rok życia i 15 rok życia. myślałam że mam do czyeniania z kimś inteligentnym, a tu zonk, tylko chciałeś wbić klin w watykan, żeby znów ośmieszyć kapłanów, a tu nic z tego, bo nie masz pojęcia o czym piszesz. rzucasz tylko hasłami, których nie rozumiesz. :)

Gość gość
ej powiedzcie, że ten idiota od ciągłego nierozumienia, czym jest pedofilia, to idiota, bo nie mogę :) on nie rozumie, że zgodnie z definicją pedofili i biologii, fizjologii i anatomii i 12 i 15 latek to osoba potencjalnie w fazie przedpokiwtaniowej i nie wolno teoretycznie z nią uprawiać seksu bo to jest pedofilia. a że prawo gdzieś uznało inaczej to nie zmienia faktu, że zgodnie z definicjami jest to pedofilia ale uznawana w świetle prawa za niepedofilie, czyli mamy konflikt. dlatego ktoś kto ściśle trzyma się prawa i zapomina o wiedzy ogólnej i zdrowym rozsądku, a nade wszytsko o moralności, to ułomny człowieczek

Gość gość
w watykanie prawo zezwalalo na wspolzycie wprost a nie jako glupawa interpretacja

Gość gość
prawo w polace zezwala na wspolzycie z osoba powyzej 15. lat a zabrania ponizej

Gość gość
Prawo mowi duzo. Ostatnio rozmawialam z nim o nowym samochodzie. Prawo powiedzialo ze ok tylko musze najpierw porozmawiac z sumieniem. Zeby sie tak nie bulwersowalo.

Gość gość
jaka tym watpliwosc? sa przepisy ogolne i precyzujace.

Gość gość
16:25 no to nie było też pedofilią w watrykanie dopuszczenie przyzwolenia od 12 r. ż. bo prawo tamtejsze, a także wcześniej włoskie, od którego to wzięło początek na to zezwalało usmiech.gif i masz o to prawo. a definicja pedofili jasno mówi, że to seks z osobą w fazie przedpokwitaniowej, a jest to faza obejmująca i 12 rok życia i 15 rok życia. myślałam że mam do czyeniania z kimś inteligentnym, a tu zonk, tylko chciałeś wbić klin w watykan, żeby znów ośmieszyć kapłanów, a tu nic z tego, bo nie masz pojęcia o czym piszesz. rzucasz tylko hasłami, których nie rozumiesz. usmiech.gif czytaj aż zrozumiesz i przestań pisać debilizmy, proszę, bo się ośmieszasz

Gość gość
prawo zabrania wspolzycia z osobami ponizej 15 roku zycia. czym sie osmieszam?

Gość gość
prawo w watykanie zezwalalo na wspolzycie od 12 roku zycia. wprost a nie w interpretacji

Gość gość
Sumienie jest glupie i atawistyczne. Dalam mu do liczenia troche miedziakow i sie zamknelo

Gość gość
a teraz powrot do tematu dyskusji.

Gość gość
6:25 no to nie było też pedofilią w watrykanie dopuszczenie przyzwolenia od 12 r. ż. bo prawo tamtejsze, a także wcześniej włoskie, od którego to wzięło początek na to zezwalało usmiech.gif i masz o to prawo. a definicja pedofili jasno mówi, że to seks z osobą w fazie przedpokwitaniowej, a jest to faza obejmująca i 12 rok życia i 15 rok życia. myślałam że mam do czyeniania z kimś inteligentnym, a tu zonk, tylko chciałeś wbić klin w watykan, żeby znów ośmieszyć kapłanów, a tu nic z tego, bo nie masz pojęcia o czym piszesz. rzucasz tylko hasłami, których nie rozumiesz. usmiech.gif w niemczech można współżyć od 14 roku życia, powtarzasz d**erele, w wielu krajach jak widać dopuszczana jest pedofilia pedofilia to nie tylko współżycie w wieku 12 lat ale też i 15 lat, a polskie prawo nie ma mocy roztrzygania, czym jest lub nie jest pedofilia. w krajach skanyynawskim można współżyć od 16 roku życia, w ich świetle polska to kraj który zezwala na młodszym dzieciom współżycie, ty porównujesz przeszłość watykanu, można jeszcze tak porównywać. faktem jest że w krajach które zezwalają na seks osób w fazie przedpokiwtaniowej która trwa do 16 roku życia to jawna zgoda na pedofie .

Gość gość
chazana zlamal prawo i powinien za to odpowiedziec.

Gość gość
6:25 no to nie było też pedofilią w watrykanie dopuszczenie przyzwolenia od 12 r. ż. bo prawo tamtejsze, a także wcześniej włoskie, od którego to wzięło początek na to zezwalało usmiech.gif i masz o to prawo. a definicja pedofili jasno mówi, że to seks z osobą w fazie przedpokwitaniowej, a jest to faza obejmująca i 12 rok życia i 15 rok życia. myślałam że mam do czyeniania z kimś inteligentnym, a tu zonk, tylko chciałeś wbić klin w watykan, żeby znów ośmieszyć kapłanów, a tu nic z tego, bo nie masz pojęcia o czym piszesz. rzucasz tylko hasłami, których nie rozumiesz. usmiech.gif

Gość gość
polskie prawo rozstrzyga czym w polsce jest pedofilia a czym nie jest. podobnie okresla co lekarz ma zrobic i do czego jest zobowiazany

Gość gość
idiota przykłada miarę polską do watykanu. jak jesteś zwolennikiem ślepego wierzenia w prawo, to wiesz, że ono obowiązuje tylko na terenie gdzie zostało ustanowione i dlatych którzy to stanowili. :) a największy absurd jest w tym, że zgodnie z definicjami tak okrzykniete przez ciebie prawo do jawnej pedofilii obowiązkuje obecnie w części krajów europy, w tym też w polsce :) widać twój antyklerykalny mózg się zlasował i chyba mocno boli, że już nie możesz watykanowi zarzucić tego głupiego przepisu i wszystko jest obecnie cacy :)

Gość gość
widze ze uwazasz ze klamstwo potorzonewiele razy stanie sie prawda masz prawo.