Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETA PO 30STCE I MAJACA NADAL DLUGIE WLOSY CO MYSLICIE O TYM

Polecane posty

Gość gość

jestem kobieta po 30stce bo mam juz 32 lata i mam dlugie wlosy do polowy pleców.. czasem nosze warkocza ...ciagle slysze ,że powinnam juz cos zmienic bo do liceum mam takie same wlosy ..proste i nawet nie farbowane..i nie wypada w moim wieku juz nosic takich bo powinnam elegancka fryzurke zrobic sobie...zgadzacie sie z tym.? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e40593cc817f0fa7.html to moje wlosy.. czy sciac na krótko?

Gość gość
przestań słuchać takich rad ja mam 34 lata i długie blond włosy

Gość gość
Masz zazdrośnice w swoim otoczeniu.

Długie włosy (zadbane) odmładzają i dodają kobiecości, nie rozumiem czemu wiekszość kobiet po 30 obcina się pod garnek.

Gość gość
oj chyba nie zazdrosnice bo mama i babcia tez mi mowia ze powinnam sobie sciac i zrobic sliczna fryzurke jak kozuchowska gosia itd.. ze wygladam niepowaznie itd..

Gość gość
Mama i babcia też bywają zazdrosne.

Gość gość
brzydkie masz te włosy. Weź je jakoś lepiej zetnij i pofarbuj na jakiś ładniejszy kolor. Mówi to facet.

Gość gość
to chyba prowokacja... poza tym nie masz takich strasznie dlugich wlosow, jakbys miala do pasa to mozna by mowic, że dlugie, ja niedlugo skoncze 30lat, mam naturalne ciemny blond, nie farbuje (kiedys farbowalam na jasny blond ale wkurzaly mnie odrosty wiec dalam sobie spokoj), mam tez do polowy plecow ale planuje zapuscic do pasa. Mialam juz kilka razy wlosy do pasa, ale potem scinalam na krotko, znowu zapuszczalam

mama i babcia sa i innej daty. dlugie wlosy sa piekne, chcialabym miec takie grubie dlugie:) a moze sprobuj tylko troche ksztalt fryzurki zmienic? np wycieniowac.jesli masz geste albo obciac konce, czasami wystarczy.zrobic przedzialek na boku albo grzywke na policzek zeby.nie byly po jednwj dlugosci. mysle ze mamie i babci chpdzi o to zeby cos.zmienic jesli od liceum taka sama fryzura:)

Gość gość
Ja mam 39 lat i długie włosy... idąc tokiem rozumowania Tw otoczenia to już powinnam zgolić się na łyso :D

Gość gość
wlasnie że ladny ma kolor, naturalna szatynka, moja siostra miala kiedys tez takie, do tego byly grube i mocne, potem sciela i zaczela robic balejaże, wlosy ma ciensze teraz niz kiedys

Gość gość
laska na focie ma cieniutkie wlosy i to szpeci a nie kolor czy fryzura. za cienkie ma .

Gość gość
Na 100% bym nie ścinała -natomiast nie podoba mi się ten kolor ... Ja muszę farbować bo mam takie siwe nitki tu i tam a siwizna uroku 41 latce nie dodaje...I nie słuchaj głupiego gadania co wypada a co nie...

Gość gość
Jedna szczera koleżanka powie Ci, że wygladasz świetnie, a inna, szczera i nie zazdrosna, że ta długość dodaje Ci lat. To gust decyduje o naszych wyborach.Najważniejsze jak odbierasz samą siebie i czy w takiej dlugości czujesz się najlepiej. Jestem dużo starsza, mam dlugie, spinam wyłacznie gdy ćwiczę. Kiedy poczuję, że przestają mi dodawać uroku- zetnę.

Gość gość
nie ścinaj jeśli masz ładne, zdrowe włosy mi się wydaje że to krótkie fryzury postarzają

Gość gość
ja bym pocieniowala i zrobila troche cienkich pasemek ,ale to twoje wlosy i ty musisz czuc sie dobrze z twoja fryzura.

Gość gość
Moim zdaniem twoje włosy są super! naturalne. Też jestem po 30 i noszę długie włosy. Myślę,ze pomłodzają. Dziwne teorie są, że po 30 trzeba obciąć włosy. Niby dlaczego? nie wypada? dlaczego nie wypada? ja chodzę w krótkich spodenkach, mam długie włosy i mam w nosie opienie innych:p

Moja matka po 40-stce ma włosy do połowy pleców, tylko że farbowane żeby zakryć siwe pasemka :) Moim zdaniem nie powinnaś sluchać innych tylko sama ocenić czy masz ładne włosy, czy pasują do reszty Ciebie i czy dobrze sie w nich czujesz :)

Gość gość
Mam identyczny kolor wlosów, długosc te taka sama i uwazam, ze sa brzydkie. Nie chce na razie farbowac wlosów bo troche mi wypadaja, ale zazcełam robić sobie fale za pomoca papilotów i nie powiem, wygladam duzo lepiej. Chce sobie je tez wycieniować, ale tylko z przodu.

Gość gość
Masz zazdrośnice w otoczeniu , które wyglądają jak babochłopy i boją się o swoich facetów :)

Gość gość
Ja mam 35 lat i włosy do pasa. Uwielbiam mieć długie włosy. Źle czuję się w krotkich. Mojemu facetowi się podobają.

Gość gość
PASKUDNE I NIEFARBOWANE..UFARBUJ JE DZIDEWCZYNO

Gość gość
nie obcinac. ale ladnie umodelowac i na listosc boska pofarbowac. Twoj kolor jest zaniedbany.

Gość gość
wytargalbym te twoje kudly a potem spuscil lomot metalowym pretem

Gość gość
Wlosow nie masz zabojczo dlugich, ale niestety takie rowne sciecie nie jest ladne ani godne pozazdroszczenia, jak to niektorzy sugeruja. Dlugie wlosy powinny byc ladnie wymodelowane i postopniowane, a nie taka linia prosta.

Gość gość
zaniedbana jestes masz wlosy jak szara mysz paskudne

Jesteś po 30stce i zakładasz infantylny temat godny nastolatki, albo zjeba udającego kobietę. Wiele kobiet wraz z upływającym czasem zaczyna mieć różne problemy z włosami, dlatego je ścinają. Tylko i wyłącznie.

Masz ładne włosy (mam problemy techniczne i dopiero teraz otworzył mi się link) i na raczej na pewno nie jesteś facetem. :D Nie ścinaj. :)

Gość gość
Brzydkie proste włosy. Do tego brzydki kolor taki pospolity. Idź do fryzjera, pofarbuj i ładnie wymodeluj. Mówi ci to facet. Takie włosy kojarzą mi się z zaniedbaną babą ze wsi.