Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pechowy sex

Polecane posty

Gość gość

Po impresie szkoleniowej odbyła się wieczorek z alkoholem i tańce.Było to damskie towarzystwo więc zaproszono chłopaków z innej imprezy.Po zabawie przygarnęłam jednego na noc.Jakie było moje zdziwienie ,ze macając moje piersi sciskał je zamiast masować.Potem po wejsciu do pochwy popychał mnie mocno i wypadał,nie trafiając do niej ponownie.Był to dla mnie koszmar i ból w okolicach waginy.Okazało się,ze trafiłam na prawiczka.Stąd moja rada zawsze pytajcie i ma już doswiadczenie w sexie.Dla wymagającej kobiety to obciach.

Gość gość
ja mialem kiedys pechowy seks.. pomyliłem po pijaku moja dziewczyne z jej koleżanka. . poprostu jak szlismy spac (byl to domek nad jeziorem to pomylilem pokoje (identyczne byly!) wszedlem pod koldre przytulilem sie dziewczyny troche sie popiesciilismy na lyzeczke a ze wszyscy bylismy padnieci to tak zasnalem.. rano mocno sie zdziwilem. laska moja sie w******a, nie uwierzyła, zostawiła. a ja dziś jestem zaręczony z tą nową panną... hmm. moze nie bylo to tak pechowy seks..

Gość gość
Przez dziurkę do szcęścia

Gość gość
mój pechowy seks to pojechałem z dziewczyną do jej babc****arę osób z sąsiedztwa i ja pierwszy raz w tak dużym domu, po parunastu toastach poszedłem do kibelka i w drodze powrotnej pomyliłem pokoje, wszedłem do pokoju babci mojej dziewczyny, przytuliłem się i wylądował w jej ręce po chwili w c***e (nigdy nie ****ałem bez) nagle ona mówi spust do środka . po chwili odwróciłem się na plecy i zobaczyłem że to babcia mojej dziewczyny, szybko ubrałem się (w drugim pokoju, tam gdzie spała moja dziewczyna) i wyjaczałem, po dwu tygodniach spotkałem dziewczynę a ona że babcia mnie zaprasza ale samego