Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzyrodnik niefilmowy

Kobiety są po to, żeby się nimi opiekować, czyli precz ze skąpymi nieudacznikami

Polecane posty

Chłopcy, jeśli nie stać Was na kobietę, po prostu się nie kompromitujcie. Dla prawdziwego mężczyzny utrzymanie swojej kobiety i spełnianie jej zachcianek jest kwestią dobrej woli i ambicji, po prostu nie przeżyłby, gdyby jego wybranka miała gorzej, niż inne. Osobiście m.in. po to kończyłem porządne studia i zdobywałem sensowny zawód, żeby zapewnić dobre życie swej przyszłej wybrance. Jeśli jesteście ciapami, sierotami życiowymi, jęczydupami lub nieumiejącymi zarabiać pieniędzy nieudacznikami innej maści, to dajcie sobie spokój z marzeniami atrakcyjnych kobietach. Już naprawdę nie mogę czytać tych wszystkich wypocin na forum, chłopaczków żalących się, że nie stać ich na kobietę. No, rzekłem :)

Gość gość
Spadaj frajerze do dojenia hahaha

Gość gość
wypociny pseudoksiężniczki-pasożyta udającej nadzianego jelenia :)

Gość gość
No, rzekłem xxx chyba rzekłaś :D żałosne, pewnie masz problemy z identyfikacją własnej płci i musisz udawac faceta...

No proszę, już się biedni frustraci zbiegli :) Oczywiście nie mając nic ciekawego do powiedzenia. Wolałbym jednak porozmawiać z jakąś ciekawą osóbką płci żeńskiej.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie podszywaj się pod mężczyzne. Generalnie się zgadzam że trzeba się opiekować, dbać ale jeśli i ona coś daje z siebie.

Gość gośćanka6
Racja.

Bzdura, nie jestem żadnym pantoflarzem, bo nie pozwolę pomiatać sobą w związku. To, że dobrze zarabiam, nie czyni mnie uległym. Wręcz odwrotnie :)

Gość tez szukam
nieprzyrodnik niefilmowy brakuje jeszcze nienurkowy ha ha dobre dobre ;)

Gość gość
Że dobrze zarabiasz to tylko tobie tak się wydaje. Ludzie zarabiają więcej i możesz być bardzo malutki przy innych, pomyśl o tym :) Pieniądze to nie wszystko.

Gość gość
no nareszcie jakiś mądry głos z tłumu kobiecie należy się uwielbienie!

Gość Ryfka      Goldman
Masz w ryj od feministek.

Gość gość
ale ja jestem feministką,i sobie życzę by facet spełniał się opiekując się moją osobą

Gość gość
Jeśli jesteś tego warta to tak będziesz mieć. Ale życzyć to sobie możesz...

Gość gość
mogę,to sobie życzę:) taka jest rola samca od zawsze,ubić mamuta i przywlec do domu, i bronić swojej rodziny

"Że dobrze zarabiasz to tylko tobie tak się wydaje. Ludzie zarabiają więcej i możesz być bardzo malutki przy innych, pomyśl o tym" X Cóż, nie jestem gwiazdorem Hollywood i nie zarabiam milionów dolców, ale te 25-30 tys. zł miesięcznie wyciągam. Nie obrażając nikogo - większość ludzi w Pl o takich zarobkach może tylko pomarzyć. Ale bardzo ciężko na to pracowałem od początku studiów i wszystko osiągnąłem sam. Teraz szukam kobiety do kochania, a nie do gotowania, sprzątania itp. X Takiej Koteczki, ale z pazurem i charakterem :)

"taka jest rola samca od zawsze,ubić mamuta i przywlec do domu, i bronić swojej rodziny " X Dokładnie tak uważam. Mimo wielu lat ewolucji i zmian społecznych kobiety nadal są delikatne, słabsze fizycznie i potrzebują silnego obrońcy. I bezpieczeństwa, w tym również finansowego. Nie wiem, dlaczego niektórych tak oburza moja postawa, całkowicie zgodna z naturą rzeczy. Natury zmienić się nie da.

Gość gość
Nie stać cię na kobietę - nie bierz się za nią. Proste.

Gość lincolnshire poacher
a mnie by uwłaczało gdyby facet mnie utrzymywał. opiekować to się można dziećmi albo zwierzętami.

Gość gość
A jak będziesz w ciąży, stracisz pracę itp.? To jednak zaradny partner jest lepszy. Autorze, nie tłumacz, tępaki z kafe kupują swoim podróbki perfum na urodziny a te głupie się z tego cieszą ;)

Gość gość
Autor ma dużo racji. Pisze to, co wiele kobiet myśli, a niewiele mowi wprost. Kobieta zwłaszcza gdy urodzi dziecko jest słaba i bezbronna, potrzebuje opiekuńczego faceta i zaplecza finansowego, przynajmniej przez jakis czas. Do tego chcialaby mieć jakiś wlasny domek, bo mieszkanie w bloku nie jest zbyt komfortowe i choć się o tym nie mowi bo "nie wypada" często podświadomie bardziej pociągaja kobiety mężczyzni lepiej zarabiający.

Gość gość
Jakiej kobiety szukasz ?

Gość Kasia_z_Netu
Dokładnie. Mamut w domu musi być :) A upolujesz takich gigantów tylko na szukam bogatego pl Szukałam i znalazłam swojego myśliwego. Pozdrawiam wszystkie kobiety ze zdrowym myśleniem. Kobieta ma leżeć i pachnieć. A nieudaczniki niech się nie pocą nad moim postem. Jeśli napiszesz negatywnie to będzie to Twój wyraz bezradności.

Gość pięcdziesięciolatka
i słusznie autorze, brawo :) :) ja mam takiego męża, który zapewnia mi wszystko a ja "leżę i pachnę " ;)

Szukam niebanalnej, inteligentnej, z pazurem, wykształconej lub studiującej kierunek zgodny z jej pasją. W wieku 20-30, ale nieznaczne odchyły nie będą przeszkodą. Preferuje niewysokie, drobne kobietki, bo sam jestem wysoki, a lubię kontrasty ;) Coś o mnie: Z wykształcenia jestem inżynierem - pracę swoją uwielbiam, poza tym od 10 lat judo, ale raczej amatorsko i dla przyjemności, trochę biegam, trochę trenuję na sprzęcie w domu. Prezentuję się chyba nienajgorzej, ale nie mnie to oceniać. Nie szukam wybitnej piękności i nie wierzę w ideały urody. Uważam, ze "to coś" kryje się we wnętrzu, więc niewykluczone, że zakocham się w kobiecie nieco wyższej i pulchniejszej niż przewidywałem. Życie bywa zaskakujące ;)

Gdyby któraś z Dziewczyn (bo "panie" brzmi strasznie postarzająco) chciała się skontaktować, podaję maila - caesar81@prokonto.pl. Przy czym nie jest to żaden "casting na żonę", po prostu każda metoda pierwszego kontaktu jest dobra. Sporo pracuję i na co dzień raczej rzadko widuję kobiety, a zwłaszcza już - wolne kobiety ;) Dobra, zwijam się i lecę zarabiać mamonę. Postaram się zaglądać na topik i maila tak często, jak będę mógł.

Gość gość
Pewnie jesteś też lekko opalony, nosisz dopasowane koszulki polo w pastelowych kolorach, zegarki o wartości >5000 zł i jeździsz mocnym dieslem w kombiku.

Gość gość
"Ponizenie to jest wstawanie o 5rano do pracy za 1200zl." Może i poniżenie, ale za coś trzeba jeść, jeśli się jeszcze nie chapnęło tego tysiącera :D Leżąc w domu i pachnąc za pieniądze rodziców się go nie pozna.

Gość gość
wszystko ladnie pieknie, za malo szowinistyczny jestes na kafeterie, pewnie pisze to kobieta :P