Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzyrodnik niefilmowy

Kobiety są po to, żeby się nimi opiekować, czyli precz ze skąpymi nieudacznikami

Polecane posty

Ide po gajki. Masz szanse udowodnic ze za tymi pieniedzmi stoi jakakolwiek inteligencja. ...

marne prowo Jak kogos na cos stac to po prostu to kupuje a nie pierdoli kocmopoly na forum o kwiatkach i pasjach Spadam ale jak pokeci za. Mna jakis komentarz to wroce iz syndykiem upadlosciowym;)

Nieprzyrodnik niefilmowy, trochę ci współczuję. Z tak wysokimi zarobkami (tak, ShereKhan jak na polskie warunki to naprawdę dużo) musisz pewnie strasznie ostrożnie podchodzić do związków, bo łasych na cudze pieniądze też jest wielu.

Gość sara_sara777
ShereKhan, założe się że jesteś jak mój znajomy. Pewnie marzysz o znalezieniu bogatej kobiety, która mogłaby cię rozpieszczać hahhahahahahahahahahah

Poza tym nie widze powodu dla. Ktorego moznaby kupowac kobiety a facetow juz nie. Czyzby wolny rynek byl zniewolonynprzez seksistow?

To naruszenienpraw konsumenta. Skoro sprzedaje sie uslugi wnladnym opakowaniu to dlaczego chcesz sie pozbawic tej mozliwosci? Jestes lesbijka?

Gość sara_sara777
ShereKhan, za pieniądze można kupić wiele rzeczy, ale nie miłość. Można kupić sex, wieć np. weź się za robotę zamiast wyładowywać swoje frutracje na damskim forum

"Nieprzyrodnik niefilmowy, trochę ci współczuję. Z tak wysokimi zarobkami (tak, ShereKhan jak na polskie warunki to naprawdę dużo) musisz pewnie strasznie ostrożnie podchodzić do związków, bo łasych na cudze pieniądze też jest wielu. " X Ja sobie współczuję jeszcze bardziej, bo 70% mojego życia to praca, w której spotykam 85% facetów i 15% kobiet (starszych, zamężnych, z pozycją w branży ;) ), więc spotkanie kobiety i to odpowiedniej, na żywo - graniczy powoli z cudem. A mam już 33 lata i chciałoby się powoli uwić gniazdko. X Mam przyjaciół i znajomych, ale cóż z tego - oni już wszyscy sparowani, pożenieni, nierzadko z dziećmi. Więc spotkania z nimi nic nie zmieniają w mojej sytuacji. Chyba zacznę chodzić po zakupy w wolnym czasie w koszulce z napisem "szukam dobrej kobiety" ;) A większość zakupów ostatnio i tak robię przez net, bo czasu brak, a trzeba go jeszcze wykorzystać maksymalnie na sport i spotkania z przyjaciółmi, rodziną. Na szczęście ktoś wymyślił zakupy w marketach z dostawą do domu i niech będzie błogosławiony ;)

Fiku Mikuuu - dziękuję i wzajemnie, powodzenia w poszukiwaniach! :) X ShereKhan - te teksty o kupowaniu kobiet są naprawdę strasznie słabe. Odpuść waść, wstydu oszczędź. Sobie i nam, czytającym te wypociny.

Gość sara_sara777
"Poza tym nie widze powodu dla. Ktorego moznaby kupowac kobiety a facetow juz nie." a nie mówiłam, chciałby mieć kobietę, która by go utrzymywała hahhahhahahahha

"85% facetów i 15% kobiet (starszych, zamężnych, z pozycją w branży)" - Dlaczego nie ma w tej branży młodych kobiet, skoro starsze są?

Gość gość
autor wątku szuka mnie :) ale ja bym chciała jednak wieść swoje życie zawodowe i jednak troszeczkę mógłby się opiekować :D

Saro nie ty mi bedziesz mowil cieciu kurwa za co sie mam brac. Jak mnienjeszczenraz wkurwisz takim tekstem to dokonam na tobie aborcji i usune z tego. Forum. Nie. Potrafisz dyskutowac twoja brocha ale zapewniam cie ze znam. Wiecej sztuczek forumkwych niz ty wiec jezeli chcesz grac nieczysto to przegrasz. Druga sprawa ze nie mam cierpliwosci do takichntlukow i.wolalbym po prostu wyjebac ci w.kly co z pewnoscia jest mniej energochlonne jako. Ze lezalbys pobpierwszym strzale

"- Dlaczego nie ma w tej branży młodych kobiet, skoro starsze są? " X Bo jakoś częściej szefami zostają te starsze, a nie te młodsze ;) Wiesz - wiedza, doświadczenie i te sprawy. Poza tym to jest w ogóle typowo męska działka, dziś już chyba nawet dziewczyn chętnych do kształcenia się w tym kierunku, a szkoda.

Gość gość
nieprzyrodnik filmowy a jakie masz wyksztalcenie, zawod?

Z wykształcenia jestem inzynierem systemow kanalizacyjnych:)

"ale ja bym chciała jednak wieść swoje życie zawodowe" X Nie widzę problemu. Nie jestem Talibem :D X Dobra, na mnie już dziś czas. Musze zrobić zakupy, tym razem większe, bo dziś u mnie typowe męskie meczoimprezowanie bez kobiet. Taka plebejska rozrywka odziedziczona po przodkach, którzy rzucali się kokosami siedząc na drzewach ;) Dziś padło na mnie, bo mam duży salon. X No i Wy tu gadu gadu, a mój mail świeci pustkami. Niby każda by chciała, a żadna nie chce. I tak to właśnie jest. Wlecę na forum jutro, jak wyleczę kaca, bo dziś... cóż, co tu ukrywać, pewnie trochę wypijemy ;)

"Z wykształcenia jestem inzynierem systemow kanalizacyjnych" X Podszywaczu, to super! :P Ja się zajmuję trochę inną działką. Chyba czas zahasłować nick.

Gość gość
Tzn papiery inzyniera oczywiscie sobie kupilem jak wszystko. Skoro mnie na to stac bo ciezko zapracowałem to dlaczego nie?

Gość gość
Najlepiej zahasluj sobie jeszcze raz caly komputer:)

Gość sara_sara777
ShereKhan, prawdziwy meżczyzna kulturalny z manierami, padłam hahahhahha. Podjrzewam, że jakbyś stanął do mnie to latałbyś po ścianach plebsie

No niestety. za poźno:( Tak to jest sie nie slucha madrzejszych;) A nie mogles po prostu odpowkedziec na puytanie? Jak w bojce podobniensie gubisz. To cienko. Cie widze

Gość sara_sara777
demoniczny kot, masz rację trzeba ignorować

Demoniczny jak nie wiesz co sie dzieje to sie nie odzywaj. O poziomach porozmawiamy albo i nie biorac pod uwage wasza niechec do tej formy wymiany pogladow. Nie wiem ile tu jestes ale najwyrazniej nie planujesz dlugo zostac