Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzyrodnik niefilmowy

Kobiety są po to, żeby się nimi opiekować, czyli precz ze skąpymi nieudacznikami

Polecane posty

Dobra szkoda czasu na idiotow. Demoniczny nie wchidź mi w.droge bo cie rozjade. Co do poziomow to jestes na odpowiednim poziomie akurat zeby mnie calowac w dupe. Pozdrawiam i zmien nick na pluszowa. Kurwa obciagajaco wzychajaca z akumulatorem ladowanym od tylu

Gość gość
Kobiety to jednak chciwe zwierzęta, po co więc komu te bajki o miłości etc, skoro to wszystko handel wymienny

Gość gość
to znajdź se chłopaka :classic_cool:

Weeeekend! :) Wreszcie będę miał chwilę czasu na forum. Co tam u Was dziewczyny?

Gość gość
Jak ja chciałabym spotkać na swojej drodze takiego mężczyznę, który dbalby o mnie i rozpieszczal mnie...ehhh nierealne

Gość kobietka11
zgodzę się z autorem. Nieudacznicy bez ambicjo mają mniejsze szanse u płaci przeciwnej. Zadaniem mężczyzny jest spełnianie zachcianek i opieka nad kobietą, a jej opieka nam domem i ogniskiem domowy. Proste. Sama jestem kobietą zaradną, pracuję od skończenia studiów, ale jeśli myśli się o dojrzałej relacji, to wlaśnie powinna ona wyglądać podobnie do tego co autor napisał.

Gość gość
kobiety ogólnie maj banalne życie i to facet kocha-kobita tylko wymaga

Gość gość
skoro facet zawsze musi dać więcej od siebie i zawsze być tym lepszym w związku to powinien mieć więcej praw i tak kobieta powinna być dziewicą, a facet mieć prawo do zdrad a mamy takie chore czasy ze już nic się od kobiet nie wymaga

Gość zaradny_28_lat
kobietki żal mi was :) dlatego co chwila wymieniam na nowszy model po co mi stare pr***no 25 letnie jak moge co chwila mieć młódkę, piękną i chętną, a nie spełniac wasza zachcianki :) poprostu wole spełniać swoje a nie wasze.

A ja bede mówił do twoich palców. Każdemu z nich nadam imię, o każdy bede dbał jak o jedno dziecko, a jakby kiedyś któremu coś się stało to wpadnę w płacz i rozpacz.

"To wiązałoby się z ujawnieniem mojej tożsamości, a nie znamy się wcale. " X Spokojnie, nie proszę o skan dowodu osobistego w pierwszym mailu :D X "i tak kobieta powinna być dziewicą, a facet mieć prawo do zdrad" X A poza tym wszyscy w domu zdrowi?

Gość jagoda369
Autorze, masz 100 procent racji. Maz/partner jest po to zeby swoja kobiete rozpieszczac i zarabiac na nia pieniadze. Dla mnie facet ktory wygania zone do pracy a potem jeszcze ona musi dom obsluzyc to dla mnie taki facet to nie dosc , ze zyciowy nieudacznik to jeszcze len patentowany. Dzieki Bogu zawsze celowalam w ambitnych facetow a chlopatasiow omijalam szerokim lukiem. Moj maz jest wlasnie taki jak Ty autorze, zaradny , dobrze zarabia, czuly , kochajacy , dobry ojciec itd

Gość gość
wychodzi n to ze kobiety to mniej rozwinięta cześć ludzkości bo byt zdobywają ciałem, wymagają zawsze więcej niż same zdobędą za sex,a facet zawsze jest zdany na siebie bo to facet kocha a kobieta tylko wymaga a taka prawda atrakcyjny towar kosztuje

Gość gość
Atrakcyjny towar...jak jest głupia to co niektórzy by dopłacili aby zniknęła. Jesteś śliczna, ale nie dziękuję.

Gość gość
zaradny facet zarabiający 20 tyś siedzi w długi weekend na kobiecym forum proszę was...bo mi sie na łzy ze śmiechu zbiera.

Gość gość
po stylu widać, że jest to osoba regularnie pisząca podobne prowokacje i posiadająca kilka nicków na tym forum.

Gość gość
groteskowy temat :D kurfa w kol senter pracuje i sie dziwi ze facet mial z niej darcie "prawdziwy facet" to frajer ktory nie ma co robic z pieniadzmi tylko wydawac na hube ktora nic w zyciu nie osiagnela nic soba nie reprezentuje bo caly czas czeka na swoje najwieksze osiagniecie czyli uczepienie sie do drzewa i zerowanie ktory szanujacy sie facet wezmie taka hube? jak ty to sobie wyobrazasz ze prawnik lekarz czy jakis inny ogarniety facet zabiera cie na spotkanie ze swoimi znajomymi i mowi "oto moja dziewczyna pracuje w kol senter na umowe zlecenie na telefonach i wciska ludziom jakies goowno no wiecie na telefonach siedzi i dzwoni do ludzi" hahahahahahaha umarlem... i ty smiesz nazywac kogokolwiek nieudacznikiem i wymagac czegokolwiek trzeba mierzyc sily na zamiary jak sie samemu uczyc nie chcialo i nic nie osiagnelo no to sory ale mozna jeszcze zawsze liczyc ze sie znajdzie takiego frajera jak autor moze gdzies wsrod tych "nieudacznikow" z wyzszych sfer sie taki znajdzie ale tez zawsze moga zostac "nieudacznikami" bo sobie wzieli kobiete na poziomie albo po prostu olali nieudacznice ktore mysla ze robiac w kol senter znajda chlopa na poziomie :D:classic_cool:

Gość gość
od razu koniotrzepa posty mopzna odroznic:D