Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzyrodnik niefilmowy

Kobiety są po to, żeby się nimi opiekować, czyli precz ze skąpymi nieudacznikami

Polecane posty

Gość gość
Brakuje tekstu o tym, że on płaci a kobieta daje mu pipę, bo nic więcej dać mu nie może? :)

Nieprzyrodniku, piszesz, że "te 25-30 tys. zł miesięcznie wyciągam" i to w Polsce jako inżynier. Jeżeli masz swoja firmę, to można w to uwierzyć. Ale jeżeli pracujesz dla kogoś, to musiałbyś generować dla firmy większe zyski, żeby takie zarobki były ekonomicznie uzasadnione. Co to za firma? Albo branżę chociaż podaj. Może powinnam pracę zmienić.

Gość gość
A jeśli masz firmę to może chciałbyś zatrudnić niekoniecznie swoją żonę, za chociaż 5 tysięcy? :) zgłaszam się, jeśli tylko zechcesz to w pracy też będę leżeć i pachnieć, czemu nie.

Koteczko, od 6 lat mam własną firmę :) Klientów mam w kraju i za granicą. Pewnie mógłbym zarabiać więcej, nawet dużo więcej, ale legalnie zatrudniam ludzi i płacę im niezłe pieniądze. Lepiej opłacany pracownik = lepszy pracownik = lepiej wykonane zlecenia = zadowolony klient :) Spróbuję wpaść na forum jeszcze wieczorem, do napisania!

Gość gość
"Lepiej opłacany pracownik = lepszy pracownik = lepiej wykonane zlecenia = zadowolony klient " O rety, co to za ideał pracodawcy :D

Tak myślałam, że własna firma. Szkoda, że inżynierom tyle nikt nie płaci. Nie mam niestety głowy do interesów, pomimo pomysłów. Część organizacyjna strasznie mnie męczy i zniechęca. A dobranie kogoś do spółki też nie jest wcale takie proste. Ciężko komuś zaufać. Zbyt wiele razy okradziono mnie z rozwiązań czy pomysłów.

Gość gość
"koteczko" < = bełt :O ten facet jest obrzydliwy

Gość gość
Jakie bóle dooopy skąpców i gołodupców Bierzcie szare mysie pysie, to są dziewczyny dla was Nie księżniczki :)

Gość Koniec Temate
Prowo założone, przez zakompleksionego sponsora. KTÓRY PŁACI ZA TO CO INNI MAJĄ ZA DARMO

Gość Koniec Temate
Ja za darmo mam obiady u mamy :classic_cool:

Wczoraj już niestety nie dałem rady zajrzeć, bo podróż mi się nieco przedłużyła. Nie rozumiem, dlaczego ludzi tak bulwersuje to, że ktoś chce kobiecie zapewnić wszystko, co najlepsze? To jest takie dziwne?

Wszystko connajlepsze powiadasz? Znaczybkupisz jej kilku egzotycznych chlopakow zeby ja zabawiali podczas twojej niewielkiej. ..impotencji? :D

Zachlysnales sie kasa i uwazasz ze rozwiazuje wszystkie problemy? Typowe. Wlaczylo ci sie widzenie tunelowe. Niedlugo zamienisz sie w socjopate co mozna ocenic po objawach. Czym sie zajmujesz bo nie mialem ochoty czytac tych wypocin

ShereKhan - z czym masz problem?

Demoniczna zatrudnij sie w mennicy albo banku "narodowym" Zajmij sie technologiami wytwarzania pieniedzy realnych i wirtualnych to cie te kilkadziesiat tysiecy msc zacznie niedlugo bawic do rozpuku:D

Poza tym czekam na odpowiedź Co to znaczy wszystko co najlepsze. Czy twoj zakup rowniez nabedzie mozliwosc kupowania sobie meskich zabawek czy masz na to monopol?

A jak spodoba jej sie jakis egzemplasz przystojniejszy od ciebie z wiekszym kutasem? Jak sie z nim jie bzyknie to bedzie unhappy.

Bo skoro na forum ktos prowadzi monolog tzn ze albo nie masz nic do powiedzenia albo cie temat nie interesuje Fakt dalszej twojej tu obecnosci sugeruje natomiast ze nie masz argumentow aczkolwiek uwazasz ze i bez nich masz racje

Gość gość
Uważam, że autor to prawdziwy mężczyzna z krwi & kości. Nie chodzi o podejście materialne, widać że kobiety szanuje a o swoją wybrankę będzie dbał jak nikt inny wcześniej. Nie oszukujmy się, w dzisiejszych czasach kobiety są niezależne, nie oczekują wsparcia finansowego od mężczyzn, często zarabiają o więcej niż ich partnerzy. Natomiast ciekawe jest podejście większości mężczyzn dobrze nazwanych przez autora nieudacznikami. Mają wygórowane oczekiwania wobec kobiet, a sami nic sobą nie reprezentują. Miałam z kilkoma takimi do czynienia. Np. mój eks twierdził, że moja praca to nie praca, pracuję w call center, nieźle zapierdalam żeby wyciągnąć w miarę dobrą moim zdaniem pensje, w przedziale 3,5-4,5 tys. ( Oczywiście umowa śmieciowa, wiem że to nie jest praca prestiżowa, ale w pracowałam przez całe studia (dzienne) od nikogo pomocy nie oczekiwałam, ba musiałam jeszcze rodzinie pomagać, a ten oblech bo inaczej nazwać go nie mogę śmiał się, że pracuje w call center, wspomnę że sam zarabiał ok 2 tys mc pracując na pełnym etacie. Tacy to faceci w dzisiejszych czasach, nie potrafią docenić kobiet i nie szanują ich. Oczywiście nigdzie mnie nie zabierał, jak już mnie gdzieś zaprosił, ma się rozumieć płaciłam za siebie. Jak kupił mi coś na dzień kobiet czy urodziny to tak się tym szczycił, porażka. A jak dostał coś ode mnie to potrafił nabąknąć, że chyba mniej się wykosztowałam niż on. Także moje drogie Panie nie dajcie sobie nigdy wmówić, że w dzisiejszych czasach kobiety to materialistki itd., jest wprost odwrotnie to facetom w dupach się poprzestawiało i najlepiej dla nich byłoby, gdyby to kobieta ich utrzymywała.

ShereKhan - ok, widzę, że problem masz ze wszystkim, a zwłaszcza z pieniędzmi. Nie wiem tylko, dlaczego z cudzymi. Ciężko na nie pracuję i nie zamierzam się tłumaczyć ze swojego stanu posiadania. Jeśli Cię to boli - przykro mi. Wyp...ierniczać to możesz stąd najwyżej Ty, bo tak się składa, że to MÓJ topik :) Żegnam. X Demoniczna Kotko - w kwestii spółek zgadzam się z Tobą w zupełności, dlatego sam od takowych trzymam się z daleka. Trudno znaleźć zaufaną osobę, a przyjaźnie są piękne, dopóki nie zacznie się ich mieszać ze sprawami finansowymi.

Gość gość
Ah, przypomniało mi się jeszcze. Mój znajomy, singiel zarabia w granicach 3 netto, stwierdził że on szuka kobiety z klasą i kasą. Wygląd przeciętny, charakter ok. Jak to on stwierdził, mógłby wziąć sobie starszą, żeby miała np swoją firmę, on nie musiałby pracować ona by go utrzymywała. A i naturalnie musiałaby dobrze wyglądać i być zadbana...

Zalosnybjestes. Jak zaczynasz rozmowe to tez uwazqsz ze masz wieksze prawa bo ja rozpoczales? Odpowiedz na pytanie ktore w przeciwienstwie do diagnozy jaka raczyles mi zrobic nie jest offtopem i dotyczy tematu topiku twojego ktory sam zalozyles. Co znaczy wszystko co najlepsze? Jezeli to co ty przez to. Rozumiesz tzn ze. Ona tez. Ma. Prawo kupic sobie faceta. I zwaz co mowisz bo cie zdetronizuje za chwile

A to ze ciezko pracujesz co zreszta widac na swoje pieniadze nie oznacza ze mozesz wszystko za nie kupic bo zdaje sie do takiej konkluzji zmierzasz przy okazji obrazajac ludzi ktorzy maja w glebokim powazaniu twoja kase. Handel ludzmi przynajmniej oficjalnie dawno wyszedl z.mody

Fiku mikuuu - jako typowy facet słabo znam się na kolorach, ale z tego, co mówią ludzie - raczej tak ;) X "Nie chodzi o podejście materialne, widać że kobiety szanuje a o swoją wybrankę będzie dbał jak nikt inny wcześniej. " X Otóż to. Szacunek dla kobiet - przede wszystkim. I to taki objawiający się zarówno w małych gestach, jak czuły sms czy kwiatek na poduszce, zanim ona się przebudzi, jak i większych. Może aż nazbyt idealistycznie zakładam, że z przyszłą żoną (tak, zamierzam brać ślub, bo nie jestem z tych "nowoczesnych") będziemy tworzyć zgraną parę i uzupełniać się. Jeśli ona będzie chciała się realizować np. naukowo albo artystycznie, to zrobię wszystko, by jej to umożliwić. Z kolei moja kobieta - jak zakładam - nie będzie miała nic przeciwko moim służbowym wyjazdom i czasochłonnemu czasem rozbudowywaniu firmy. W końcu to wszystko będę robił dla nas :) Ale pieniądze nie są najważniejsze i o tym też pamiętam. X Także decyzję o posiadaniu dzieci uważam za należącą do kobiety, w końcu to ona najlepiej wie, czy ma instynkt macierzyński czy też nie. Ludzie są różni i trzeba ich kochać takimi, jakimi są :)