Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niki2512

ciągniemy do siebie od kilku nastu lat ?

Polecane posty

Gość Niki2512

Hej sama nie rozumiem tego ale nie potrafię tego sama zrozumiec o co tu biega . znam pewnego faceta z którym można powiedzieć kręciłam jeszcze przed 18 , teraz mam prawie 30 0n o 7 lat starszy . spaliśmy ze soba już kiedyś , nie raz. On ciągle uciekał , lub ja wruciłam do chłopaka ,z którym się rozeszłam , ze wzglądu na odległość i problemy przez jakiś czas nie mieliśmy kontaktu , czasem telefon . potem zas mój przyjazd moja trodzina mieszkała w tym samym mieście , zaś się spotkaliśmy i zaś to przyciąganie . niestety potem ja miałam juz dziecko kontakt po tem się urwał , wyjachala jeszcze dalej , nie widzieliśmy się jakoś 8-10 lat ni epamiętam już ile , czasem myslałam o nim , ale to nie realne ... teraz przyjechał ja już jestem męzatką , lecz mój związek się ropada , on nie wiedział że się rozpada , ale przyszedł do mnie pocałował i się zaczeło ząś sypialiśmy ze soba parę razy . zapytał czy jak by tu był wcześniej czy ja byłabym wtedy z nim , spytałam się dlaczego się tak zapytał on stwierdził że nie wie , raczej nie chce mówić bo ma jakąś blokadę, nie chcę go ciągnąć za jeżyk , chyba jest dla mnie ważny . on terz ma dzieczyne z którą juz jest bardzo długo . co o tym myslicie??

Gość gość
przeznaczenie

Gość gość
Że szukasz frajera do ciągnięcia wózka na wypadek rozwodu, a on chce sobie bezproblemowo po/dup/czyć mężatkę :P

Gość gość
Zachowujesz się jak każdy drapieżnik, wybierasz najsłabszą ofiarę, frajera który sam się pcha w szpony :P

Gość Niki2512
rozwód i tak bedzie , i nie szukam nikogo po rozwodzie ! chodzi o to że zawsze to samo mamy do siebie słabość jakąś od zawsze . chociasz nasze życie jest osobno , ani on ani ja koło siebie nie przechodzimy obojątnie . , sama się dziwie sobie , frajerów to ja bym znalazła więcej , ale żaden facet tak na mnie nie działa jak on gdy jest w pobliżu , on sam mówi czemu to tak jest .

Gość gość
No to czary :P

Gość gość
Przyciągnij się do słownika.

Gość gość
A co ci ma powiedzieć, mówi to i jak widać działa bo mu dałaś :D

Gość gość
popracuj nad składnią i ortografią, bardziej Ci się to w życiu przyda niż rozmyślanie dlaczego jakiś facet chce wejść ci do łóżka jak tylko ma okazję, niezależenie od tego, w jakich jesteście związkach, czy macie dzieci itd. chcesz się z nim d*****ć, to to rób, nie szukaj drugiego dna na usprawiedliwienie

Gość Niki2512
ale jednak to po nim widać ,że to nie tylko o sex chodzi