Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Chłopak a 24 lata a gdy dzwoni jego ojciec to stoi na baczność...

Polecane posty

Gość gość
50 lat służby oznacza, że jest niedołężnym starcem.

Gość gość
ojca bedzie sie bal do konca zycia a jak bedzie mial wlasna rodzine to stanie sie taki sam jak jego ojciec.

Gość gość
Idioto a jak cie żonka w****i to też jej przylejesz? Wyluzuj, bijc to można obcych a nie bliskich chocby nie wiem jacy byli. Twardziel po długoletniej służbie rozłożyłby takiego nieogranietego fagasa.

Gość baba na beczce
faceta migiem na terapię i moja rada-żyjcie swoim życiem .z ojcem kontakty ograniczyc do minimum.podsuń chłopakowi książkę ,,toksyczni rodzice''.i wiesz co od takich osób jak jego ojciec uciekać jak najdalej.co do chłopaka to terapia jest potzrbna ,bo może zdarzyć się tak,żę jak bedziecie mieli dzieci to najprawdopodobniej będzie powielał zachowania swojego ojca wobec własnych dzieci,bo po prostu nie zna innych.życzę powodzenia.

Gość gość
Hehe tacy z was twardziele a tylko kozaczków zgrywacie, powinien dziękować ojcu że go wychował na mężczyzne a wy doradzacie mu zemstę męskie cipki bez honoru :D

Gość gość
Tak, wychował go na mężczyznę bez własnego zdania. Brawo dla tego pana

Gość gość
nie zonie nie przyleje bo lasek tak jak dzieci sie nie bije!!! A stary nie wnerwil tylko mnie uderzyl rozumiesz to? Jak wy sie boicie to badzcie sobie pionkami ktorzy sie boja i sluchaja tatusia ktory ich bil, ja soba poniewierac nie dam bo teraz to ja jestem poniewierajacym i dla szmaty ktora podnosi reke na dzieciaka nie mam litosci bede gnebil do smierci. Jak lubicie byc bici to chowajcie sie nadal za honorem:-D Dla mnie jestescie zastraszonymi nieudacznikami nie umiejacymi egzekwowac swoich praw Ale w sumie co was obchodzi kim dla mnie jestescie:-D

Gość gość
i jakich bliskich? ktos kto cie uderzyl korzystajac z przewagi sily i wielkosci jest bliskim? buahaha:-DLadnych macie bliskich, w wigilie dźgacie sie nozami?:-D Macie spsczone postrzeganie, taki ktos juz na nic od was nie ma prawa chciec, no moze oprocz wpiertolu:-D

Gość gość
Dobrze gadasz. Podpisuje sie pod tym.

Gość gość
tak kurcze bo taki nie zrozumie poki sam nie poczuje tyle,ze wtedy jest za pozno bo kara przyszla:-D

Gość gość
absolutnie powinien isc na terapie.Oczywiscie za plecami taty;) Poki co a potem wsystko sie radykalnie zmieni.,

Gość gość
nie dawajcie sie ludzie! ja na next time planuje np wlac mu pasem:-D tak samo jak ja dostalem. Przyjde kaze mu przyniesc pas i sie polozyc*****ewnie sie nie sprzeciwi bo w ryj:-D To tez obedrze go z godnosci, zreszta tak juz go zgnebilem,ze juz jest wrakiem no ale zasluzyl bylo trzeba myslec

Gość gość
ty wyżej jesteś sadystą, tak jak twoj stary powinieneś dostać taki wp*****l że byś leżał i kwiczał

Gość gość
Ty wyżej też jesteś sadystą skoro tak piszesz

Gość gość
nie rozumiesz frajerze że ojciec ma prawo zlać syna pasem jak jest niegrzeczny? jak bym cie znał i wiedział że starego własnego bijesz to bym ci wp*******ł za to, zero szacunku do rodzica

Gość gość
Nie rozumiesz idioto, że w Polsce nikt nikogo nie ma prawa bić? Chyba, że to zabawa albo sport

Gość gość
zabawa?? dla ciebie zabawą jest to że synalek za to że za dzieciaka ojciec go surowo karał teraz mści się na nim dzień w dzień, gnębi go i leje?? ma prawo go nie lubić i sie nie odzywać do niego ale podnosić na wlasnego ojca ręke? i nie tłumacz tu że może bo kiedyś od niego miał to samo, rodzic to rodzic a dziecko to dziecko, rodzic ma prawo egzekwować fizycznie oczywiście nie do przesady posłuszeństwo. jakby matka go uderzyła to on by matke też lał?? posłuchaj cieci gdyby nie twój ojciec to by ciebie nie było więc uszanuj chociaż jego nietykalność jak jego nie szanujesz

Gość gość
bo to nie rodzic a szmata i owszem jestem sadysta wobec tych ktorzy zasluguja. Ja wiem,ze wy wolicie wpiertol niz walczyc o swoje, ja sam wole go spuszczac:-D Ale fakt nerwowy jestem jak slysze o biciu dzieci. Kiedys byla taka,sytuacja,ze syn bawil sie z kolega no i sie pobili jak to dzieci. Wtem ojciec tamtego wykrecil ucho mojemu, wiec jak ruszylem,jak mnie wscieklizna wziela normalnie szal, nie bedzie mi nikt syba naruszal! Skopalem go na miejscu jak psa, mialem potem przez to klopoty ale kurde dotknal moje dziecko wiec pozalowal.

Gość gość
Rodzic nie ma prawa egzekwować fizycznie posłuszeństwa. Nie jesteś na bieżąco

Gość gość
jak dla mnie obydwoje jesteście patologią - jaki ojciec taki syn beka z takich ''prawdziwych facetów'' :D nie tylko kobiet się nie bije ale starszych, dużo słabszych też to nie jest żaden wzór męskości, prawdziwy mężczyzna o tym wie stary jego powinien iść na psy i powiedzieć co ''synalek'' mu robi to że on ci robił to samo to nic nie tlumaczy - prawdziwy mężczyzna by sobie odpuścił , nie utrzymywał kontaktów jeśli myślisz że jesteś prawdziwym mężczyzną bo z zemsty znęcasz się na ojcu to jesteś żałosny chłopczyku :D

Gość gość
ale jestescie dziwni, macie sie za worki treningowe?:-D krew za krew bil cie to ty go bijesz! Ja normalnie jestem zwykly typ i mam zwykla rodzine. Tyle,ze pamietam traktowanie ojca i az nie umrze ma pod gorke za to.

Gość gość
Ja na taką chwilę słabości (tzn. bicie ojca sadysty) mógłbym przymknąć oko ;)

Gość gość
nie bedzie ci kiedyś do śmiechu, trafisz na silniejszych od siebie i będziesz zdychał :D

Gość gość
szukaj sobie wymowki jakiej chcesz a prawda jest taka,ze wy sie boicie:-D Bije dzieci to nie jest czlowiek i nie ma praw spolecznych a jedyne co mu sie nalezy do bicie,bicie,bicie a na koniec umrze sam.

Gość gość
ale ten silniejszy juz sie trafil to moj ojciec. Ja mialem 135 cm wzrostu on 180 cm ja sile dziecka,on doroslego Teraz jest na odwrot:-)

Gość gość
kiedyś w podstawówce dokuczano mi, teraz nie jeden z nich by zmiękł, wiekszość z nich widze na mieście ale nie chce mi sie ich ruszać bo g***a sie nie tyka , zresztą wydoroślałem z czegoś takiego ale ojca nigdy bym nie tknął choćby nie wiem jak był surowy a z ciebie mam beke, mówisz o sobie normalny typ?? :D jesteś po prostu sadystą, to nie jest normalne zachowanie, ale trafi swój na swego, kto mieczem wojuje od miecza ginie skopałeś ojca? wow, kiedyś ciebie stado drechów skopie :D

Gość gość
to wiedz że lepszy od niego nie jesteś, obydwoje siebie warci

Gość gość
te posty to prowokacja, dawno by siedział za to bicie

Gość gość
ja wiem,wiem ludzie sa dziwni. Maz bije zone a ta tlumaczy,ze sie wnerwil robcie jak chcecie,wasze zycie jak lubicie byc bici to wasza sprawa. Jesli kochacie tatusia co to pasem czy kablem czestowal to prosze kochajcie ale nie narzekajcie bo skoro nie reagujecie to znaczy,ze lubicie,ze kabelek sie podoba,no coz rozne sa zboczenia:-D

Gość gość
dlatego na tym świecie nigdy nie będzie lepiej bo łańcuch przemocy się ciągnie, zamiast zapomnieć, urwać kontakt , to było dawno, prawdziwy facet myśli mózgiem i żyje dalej ale ty najwidoczniej myślisz o***tem, ojcu się dziwie że sie zadaje z tobą