Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wypada

seks po imprezie w obcym domu

Polecane posty

Gość czy wypada

Witam, mam pytanie. Czy wypada waszym zdaniem kochać się w czyimś domu ? Wybieram sie z facetem na impreze urodzinowa do jego kolegi i moj facet stwierdził, że bedziemy sie tam kochac. Ja zastanawiam się czy to tak wypada. W prawdzie bedziemy miec przygotownay pokoj na nocleg ale nie wiem czy tak wypada. Co o tym sądzicie ?

Gość Elvis z Poznania
Penie że tak, jaki problem ? Wszyscy będą i tak powykrzywiani i nic nie będą pamiętać, nawet na trzeźwo czemu nie ? No chyba że chodzi o świadomość Twoją no to osobiste sprawy. Ja się waliłem w przebieralniach w tropical island i potem nawet nad ranem pod tym wodospadem co tam jest i było si ;D Bo na domówkach u znajomych to nie raz

Gość czy wypada
No własnie w tym problem , że ja nie wiem czy ta osoba by sobie życzyła , żebysmy sie kochali w jego łózku po imprezie. Nie wiem czy tak wypada bo ta osoba moze sobie tego nie życzyc. Udostepnia nam pokój ale czy sie spodziewa ze bedziemy sie kochac w jego łózku to juz nie wiem ;/

Gość gość
Nie wiem czy tak wypada bo ta osoba moze sobie tego nie życzyc. Udostepnia nam pokój ale czy sie spodziewa ze bedziemy sie kochac w jego łózku to juz nie Taaa ta osoba o niczym innym nie myśli. W dzień imprezy, wystawiony gospodarz też będzie latał za wami po pokojach.

Gość Elvis z Poznania
to są jacyś pedanci ? czy wyluzowani ? bo ja nawet nie mialbym dylematu czy w moim lozku inni by to robili i tak samo co ktos sobie pomysli jak ja u niego. no i jeszcze pytanie czy ta osoba bedzie to wiedziec ??

Gość czy wypada
Kumpel faceta jest wyluzowany . W sumie nie będzie wiedzieć , pewnie nawet się tego domysla.

Gość gość
Nawet jesli sie bedzie domyślał to 100% pewności raczej nie bedzie miał co nie? No chyba ze bedzie czatował pod drzwiami non stop pilnując was.