Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmmmm

Poznałam faceta, pracuje w policji, poradźcie.

Polecane posty

Gość hmhmhmmmm

Konkretnie w więzieniu. Nie potrafię go wyczuć, a z tyłu głowy ciągle mam te stereotypy, że oni są tacy a tacy. Zastanawiam się ile w tym prawdy, czy oni rzeczywiście jak jeden mąż chcą tylko seksu i nic więcej ? Ma 30 lat to chyba powinien być poważnym człowiekiem. Po studiach. Brnąć w to czy odpuścić na starcie ??

Gość hmhmhmmmm
puk puk

Gość gość
haalo odpowie ktoś ?

Gość gość
dzięki za pomoc :)

Gość gość
nie przerywaj znajomości, poczekaj jak to się rozwinie. skąd możesz wiedziec jaki on jest skoro zakonczysz to w przedbiegach

Gość gość
Widzieliśmy się dwa razy, nie wiem co myśleć. Po pierwszym spotkaniu dużo pisaliśmy i nawiązał się temat o seksie. Dla niego to jest bardzo ważne i nie zgorszyło by go niby to, że za chwilę byśmy wylądowali w łóżku. Ale na drugim spotkaniu nic nie było poza całowaniem i dotykaniem ciała, ale nie w miejscach intymnych. Nie chciałam pozwolić mu na więcej. Źle bym się z tym czuła. Teraz jakoś słabszy mamy kontakt, tzn. odzywa się, ale np. napisze 2 3 smsy takie zwyczajne. Albo tylko buziaka prześle na wieczór i nic więcej nie napisze. Czasem czekam cały dzień na wiadomość, albo na odpis na moją zaczepkę. Nie wiem o co mu chodzi... ? O seks ? Mówił, że szuka kobiety do życia, ale nie wiem czy mu wierzyć w to. Choć gdyby chciał tylko seksu i nie otrzymał to już by nie napisał wcale raczej.

Gość gość
a jacy są wg stereotypów policjanci? normalny stabilny zawód..

Gość gość
może po tym spotkaniu stwierdził, że nie jesteś tą, której szuka, ale cię lubi i lubi mieć z tobą sporadyczny kontakt. wyluzuj trochę.. dlaczego baby tak się wiecznie spinają, jakby o życie i śmierć chodziło..

Gość gość
Na jakim trzeba żyć świecie, żeby nie wiedzieć jakie są stereotypy ? Że im baba tylko do jednego jest potrzebna, że zdradzają, że nie szanują. Wszystko co najgorsze u faceta to oni mają. Piją, czasem biją i są bezkarni...

Gość hmhmhmmmm
Nie spinam się tylko chciałabym wiedzieć na czym stoję bo jak mam czas tracić to po co ? Z nikim się nie umówić bo niby z kimś się spotykam. To nie w moim stylu. Ale jeżeli on nie szuka niczego na poważnie albo nie widzi mnie w tej roli to wolałabym wiedzieć od razu o tym.

Gość Natalia107107
Znam kilku policjantów i funkcjonariuszy w podobnym wieku i nie sądzę, żeby chcieli tylko seksu. Są otwarci, weseli, lubią się bawić ale szukają dziewczyn. Jak każdego faceta ciągnie ich do tego, ale nie wydaje mi się żeby w tym wieku tylko to miał w głowie. Tym bardziej jak mówi, że szuka kobiety do życia. Funkcjonariusze to normalni faceci. A przy okazji ze stałą pracą i pensją służbową. Daj temu szansę.. :) a może to akurat ten jedyny?

Gość gość
mam nadzieję, że nie okaże się dupkiem. Bo bardzo mi imponuje, jest zabawny, dowcipny, inteligentny bo na różne tematy rozmawialiśmy więc mogłam to trochę zweryfikować. Niesamowicie przystojny :P no i ma ustabilizowane życie. To jest dla mnie bardzo ważne. Jestem matką małego chłopczyka, chcę żeby miał w domu doby wzór, inny niż jego tatuś. Sama pracuje nad sobą i swoim życiem.

Gość Natalia107107
No to ktoś w sam raz dla Ciebie :) jeśli szukasz kogoś stałego. Nie kieruj się stereotypami, każdy człowiek jest inny i trzeba go zaakceptować z jego zaletami ale też wadami. Ale nie stawiałabym że jest nadmiernie chętny na seks. Po prostu jak nie jest z nikim, a teraz spotkał się z piękną kobietą to ma na nią ochotę. Jakby nie miał to by było bardziej niepokojące. W takim razie trzymam kciuki i życzę powodzenia!

Gość hmhmhmmm
Jesteś dzisiaj moim dobrym duchem Natalio ! Dziękuję :) ps. jestem od niego 6 lat młodsza, ale myślę, że wyczuł że należę do poważnej części populacji i tak też będzie mnie traktował :)

Gość Natalia107107
Miło mi to słyszeć :) cieszę się że mogłam pomóc. Czasami ludzie młodzi mają w sobie wiele dojrzałości. Sama jestem jeszcze przed 30-stką a czuję się nie raz jakbym była już dojrzałą kobietą.

Gość gość
Większość moich koleżanek jest ode mnie starszych. Są po 30 bądź krótko przed. Jedną tylko mam rok starszą i jedną dwa. Tak to ogólnie wolę starsze towarzystwo. jakoś więcej mam z nimi tematów i lepiej się potrafię dogadać :) Także to też jest atut chyba dla takiego faceta w okolicach 30, ze towarzystwo też mam dojrzalsze a nie same "małolaty" jak ja :D

Gość gość
powazna czesc populacji daje sie obmacywac na drugim spotkaniu i juz urzadza zycie z facetem :D

Gość nat12345
Hej, może ja się wypowiem :) sama jestem funkcjonariuszką więc mam duży kontakt z facetami funkcjonariuszami, słuchajcie stereotypy coś w sobie mają na pewno ale to pewnie dlatego że to jest tak duża grupa ludzi, że nie ma szans żeby wśród nich nie znalazł się jakiś psychol. Powiem tak większość facetów w mundurach jest normalnych, seks owszem jest dla nich istotny, naprawdę dużo o nim gadają :) ale generalnie to bardzo pozytywni, weseli, towarzyscy faceci, umieją się bawić, a te ich gadki, no cóż pracują po 12-13h głównie w męskim gronie więc jak to faceci lubią sobie pogadać, ale na gadaniu się kończy. W rzeczywistości są fajnymi i normalnymi facetami i jeżeli mają normalne partnerki to widać, że i oni są wobec nich w porządku. Na Twoim miejscu dałabym mu szanse, mundurowi są bezpośredni jeżeli chodzi o temat seksu bo ten temat non stop się przewija w ich gronie i się sami nakręcają i po prostu im się chce ;D

Gość takaaa jedna onaaa
Nigdy żadnych mundurowych, odradzam!! chociaż daj mu szanse i później z perspektywy czasu ocenisz. Wszystko co możesz przeczytać o policjantach jest prawdą. Ech wystarczy troszkę poszukać w Internecie, ja znam to wszystko z autopsji. Nie pisałabym się już na związek z policjantem za żadne skarby.

Gość gość
do nat12345 albo jesteś bardzo młoda stażem albo ogólnie jesteś młoda, to co napisałaś się samo przez się wyklucza, a szczególnie poniższe Na Twoim miejscu dałabym mu szanse, mundurowi są bezpośredni jeżeli chodzi o temat seksu bo ten temat non stop się przewija w ich gronie i się sami nakręcają i po prostu im się chce ;D

Gość nat1234
na początku powiem, że ja nie pracuje w policji :) a co do Twojej uwagi, źle to ujęłam, mówiąc bezpośredni miałam na myśli że są bezpośredni w gadce, lubią o tym gadać, ale nic z tym nie robią , ot takie durne męskie gadanie. Wiesz żadnemu do łózka nie zaglądałam więc nic na 100% wiedzieć nie moge, ale z tego co wnioskuje z ich rozmów to widze, że pogadać lubią, jest to istotna część ich życia, ale nie bzykają się na lewo i prawo

Gość gość
HWDP