Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sfrustrowana111

Gierki i podchody,a gdzie w tym wszystkim prawdzie uczucie?

Polecane posty

Gość sfrustrowana111

Jestem tym bardzo zirytowana. Nie mogę uwierzyć,że wszystko opiera się na jakichś iluzjach i aluzjach...i wciąż ciągle powtarzający się ten sam schemat: facet traci głowę dla kobiety -> jest gotów zrobić dla niej wszystko,jest kochany,stara się o jej względy -> kobieta odwzajemnia uczucie,zaczyna się w to angażować -> mężczyzna traci zainteresowanie.(prędzej czy później). Czy właśnie w tym momencie nie powinno narodzić się uczucie w pełni odwzajemnione...troska o drugą osobę,wspólne plany na przyszłość,potrzeba spędzania czasu z tą osobą i zwyczajna przyjemność z uszczęśliwiania naszej drugiej połówki? A tymczasem kobiety główkują co jest nie tak,że to nagle zaczyna się wypalać..przecież wszystko toczyło się bez zarzutu...Szukając odpowiedzi trafiają na rady w stylu: bądź niedostępna..facet nie stara się już,bo ciebie zdobył....pokaż mu,że nie jesteś jego i w kazdej chwili moze cię stracić wtedy nagle się obudzi trochę zacznie się starać,a potem znowu to samo (bla,bla,bla). I co ? później bawimy się w takie gierki przez resztę życia,martwiąc sięczy zdołamy dzięki temu utrzymac związek czy też nie? Nie chcę w tym wszystkim uczestniczyc,jesli na takich zasadach ma się to opierać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować