Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile parnerów seksualnych miały wasze kobiety przed wami?

Polecane posty

Gość gość
a wasze matki, żony i BABCIE 3 miliony chłopa przeleciało LOL * kochanki to jak sobie narysujecie na ścianie ew. te "gwiazdki' z XXX

Gość gość
NIE NIE PRACOWAŁAM W BURDELU ANI MOJE KOLEŻANKI AHAHHAHAH gnoju najpierw ruchacie co leci a potem sie dziwicie że kobiety maja wielu partnerów przecież te które ruchacie co sobote też w końcu wyjdą za mąż te kobiety skądś sie biorą:) może przestańcie ruchać co leci i czekajcie z sexem do slubu to i traficie na dziewice wkońcu nawet średnio liczyć 1 partner na rok w ciągu 10 lat to już daje 10 nie wszyscy się wiążą na stałe czasami po 2 miesiącach się kończy z różnych powodów i znajdowani są następni teraz kobiety moga uprawiać sex z kim chcą kiedy chcą i wam frajerom nic do tego ahahahhahah dobrze wam tak liżecie pizdy żon a one miały tam 40 kutasów hahahahah

Gość dlatego nie warto sie wiazac
z wami, skoro klamiecie i zanizacie liczbe partnerow

Gość gość
Ja byłam dziewicą (ale to nie wyczyn w moim wieku), mój facet raz spał z jedną laską, z grubsza mi powiedział, co tam między nimi było. Po czasie stwierdził, że ona była błędem.

Gość gość
a co miał ci powiedzieć że było nieziemsko wsadzał jej w odbyt i tryskał na twarz?że chętnie by to powtórzył/przecież pewnie być się pocieła i załamała:p

Gość gość
"nie wszyscy się wiążą na stałe czasami po 2 miesiącach się kończy z różnych powodów i znajdowani są następni" nie wszystkie do 2 miesięcy znajomosci liżą OBCYM facetom ich genitalia i nadstawiają tyłek burdelówo. tak robią tylko puszczalskie które puszczalstwo wyssały z mlekiem matki i w puszczalskich kregach ich "kariera" kwitnie . ale wiesz złotko takich jak ty to jest garstka

Gość gość
tu szwęda się wyuzdany ale tylko w gębie samczyk lub puszczalska szuja . nie przejmujcie się krytyką tego szczekacza. puszczalstwo to margines dla patologii

Gość gość
"Polacy deklarują, że ich średnia liczba partnerów seksualnych w życiu wynosi 4,28 i przyznają się do średnio dwóch stałych, czyli trwających dłużej niż 6 miesięcy związków – tak wynika z najnowszego raportu prof. Zbigniew Izdebskiego i Polpharmy „Seksualność Polaków 2011”. " "W 2001 roku wyniki badań profesora Izdebskiego wskazywały, że średnia liczba partnerów seksualnych w Polsce wynosi 4,5 dla populacji do 49 roku życia." a taki debil będzie pisał o setkach parnerów w wieku 20 lat :D :D :D tylko w burdelu dosłownym lub w przenośni. BURDEL jest W TOBIE . w twojej głowie :D

Gość gość
łał szmaciarzu biorąc pod uwagę to że byłam ze wszystkimi w związkach które trwały po kilka miesiący raczej nikt by mnie puszczalską nie nazwał:) jestem prawie dziewicą:) a o łóżka chodziłam dopiero po jakimś miesiącu znajomości nigdy nie miałam jednorazówek a wszystkie związki rozpadły się rzez facetów więc ich rzucałam a że jestem piękna zaraz znalazł się następny w porównaniu do innych kobiet mnie można beatyfikować:) a ty wracaj do swojej przeoranej jak w burdelu ahahahahhaahahahahahhahahahhaahhahhaahahhahahahahahhahhahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahhahaah

Gość gość
tylko że to prawda licząc średnio 2 partnerów tygodniowo na imprezkach baletach roczne to daje ponad 100 a że teraz nastolatki zaczynaja uprawiać sex w wieku czasem i 11-12 lat do 20 będzie dobry 1000 frajerzy wasze szmaty są tak przer****ne że d***** na wylotach się chowają do nich mam przynajmniej szacunek bo maja w******* na takich śmieci a wasze żonki robiły to za darmo z byle kim jakimiś menelami ahahahaahaahahahhhahahahahaha pewnie i srali i szczali im na ryje wsadzali ręce po łokcie w tyłek łoahahahahahahhahahhahh a teraz z nimi jesteście aidse hivy i inne syfy ahahhahhhahhhahhah

Gość gość
14:46 zrób sobie i innym przysługe i przeczytaj uważnie tytuł wątku. możesz być nawet hipopotamem nie interesuje nas/mnie z iloma kopulowałaś a jak wszędzie widzisz wyzuzdanie "kbiety wszędzie daja koleżanki 2x w tygodniu balety i inny facet" to znaczy że masz niezły BURDEL we łbie a te koleżanki o których piszesz to były twoje kobiety???? czytaj dokładnie pytanie przez udzielaniem odpowiedzi . ambasadorze puszczalstwa

Gość gość
"a że teraz nastolatki zaczynaja uprawiać sex w wieku czasem i 11-12 lat do 20 będzie dobry 1000 " idżxe sie wreszcie leczyć nawet w MOWach i PO nie ma takich patologii . wg twoich wyliczeń wziętych z chorego wymagającego leczenia umsłu 12letnia dziewczynka do 20 roku życia co niecałe 3 dni idzie do łożka z innym facetem i powiedz mi z kim? z pedofilem? :) w więzieniu siedzi niecałe 1500 :) i to mówisz o jednej dziewczynce która jeszcze nie zaczęła dojrzewać a sugerujesz że takich jest wiele :) masz chorą głowe przyjmij to do wiadomości

Gość gość
"a co miał ci powiedzieć że było nieziemsko wsadzał jej w odbyt i tryskał na twarz?że chętnie by to powtórzył/przecież pewnie być się pocieła i załamałajezyk.gif" No przykro mi, ale nie, nie wszyscy mężczyźni są tak upośledzeni jak Ty :)

Gość dokladnie kobieta ktora
co chwile ma nowego partnera i z kazdym sypia to dziwka

Gość gość
wszyscy sie walą od małego bo ich rodzice tego uczą ahahahhahaha dobrze że ja mam troce oleju w głowie i sie nie szlajałam jak wy wycieruchy szmacicie sie z byle kim a potem ździwko i osrane tematy na kafe ilu mieliście partnerów męskie dziwki chcą dziewic ahahahhahahhaaahhahahaahahahahahhahahahahhahahhhhahhahhahaahahhahahhaahhahhahahahahahhahhahahhaa NIE WYROBIE BEZ KITU NE YROBE ŁOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOHOHHOOHOHOHOHOH A najlepiej jjakby miały 1 czyli w wieku 18 lat kogos mają a potem on je zdradza rozstają sie i muszą być same do ońca życia bo inaczej będzie dziwką jak z burdelu!ahahahhahahaahhahahahahhahahahahahhahahha

Gość gość
Brak mi slow. To juz nawet nie jest sredniowiecze....

Gość gość
d***** to wasze żony które orały murzyny ahahaahah i arabusy taaaaaaaaak jak kobieta jest w 3 związkach to jest d***** a jak wasze żony połkały kupy 50 meneli to są porządne ahhahahahhahahahhahaha jacy debbileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
kobieta może uprawiać sex ile wlezie dopóki przestaniećie się kurwić i ruchać wszystko co leci to i dziewice będą i będziecie jedynymi sex po ślubie szmaciarze albo wypierdalać z dennymi tematami podziękujcie waszym ojcom kolegom i innym facetom bo gdyby nie ruchali kobiet przed ślubem to by nie było kurestwa ajaaahahhahhhahahhaha

Gość gość
a co tu kryć trzeba to powiedziec najbardziej kurwią się TE SZPETNE BRZYDKIE PRZECIĘTNE GRUBE I PŁASKIE Z BYLE KIM ŻEBY SIĘ DOWARTOŚCIOWAĆ taka prawda zrobią wszysto zjedzą stolec

Gość gość
kobietom imponuje duży przebieg u facetów dlatego tak czepiają się prawiczków zaś facetom przeszkadza duży przebieg i wyzywają je od puszczalskich - nie ma co dorabiać do tego filozofii

Gość gość
Moja żona około 20, ale mi to nie przeszkadza, jej doświadczenie dzisiaj procentuje z******tym seksem. Zdanie ograniczonych u,ysłowo mnie nie interesuje.

Gość gość
spytaj się swoich kolegów w jakich pozycjach ją brali :)

Gość gość
16:22 to się pochwaliłeś, że jesteś taki upośledzony w te klocki że sam byś jej tego nie nauczył że musiało ją zużyć i zabawic się nią 20 facetów z ich florami wszeakimi bakteryjnymi :)

Gość gość
a ja zapytam panów,ile mieliście partnerek przed związkiem małżeńskim?Czy zastanawiał się jeden z drugim jakie to ryzyko,obdarzasz swoją kobietę ,matke twoich dzieci na niebezpieczeństwo zachorowania na raka szyjki macicy,wasze ryzykowne zachowania wychodzą potem i procentują chorobą waszej ukochanej,co zastanowił się nad tym jeden z drugim???Nie będę tu wymieniać ile wirusów niebezpiecznych powoduje raka......edukacja,jeszcze raz edukacja i zdrowy rozsądek.