Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy od razu po porodzie można się wypisać na własne zadanie?

Polecane posty

Gość gość
Tak mozna

Gość gość
Nie sadze zebys byla w stanie wyjsc do domu od razu po porodzie...

Gość gość
Nie wiem czy mozna ;) trzeba zapytac w szpitalu,choc nikt do lozka lancuchem Cie nikt nie przykuje ;) co do porodu ja po czulam się bardzo dobrze,jakbym w ogole dziecka nie rodzila ;) wiec wszystko zalezy od organizmu i przebiegu porodu ;) u mnie 1godz 20 min i po bolu ;)

Gość gość
No ja mialam tak niskie ciśnienie i bylo mi tak slabo ze nakarmic dziecka nie bylam w stanie. Porod trwal 8 godzin i byl wywolywany.

Gość gość
Ja miałam p porodzie na sali taką delikwentkę. Urodziła o 7 rano, o 11 wyszła ze szpitala. Do domu miała 20 km dojechać busem. Położne psioczyły, krytykowały, ale rozkładały ręce, bo co innego mogły zrobić? Ale to taka dość głęboka patologia była. Dziecko zostało na oddziale.

Gość gość
zostajesz w szpitalu po to zeby w razie jakichkolwiek komplikacji zdrowotnych zostala udzielona natychmiastowa pomoc tobie lub dziecku

Gość gość
Ja miałam na oddziale taką upośledzoną dziewczynę z upośledzonym chłopakiem i tak od niej śmierdziało, że dziewczyny od niej z sali skarżyły się pielęgniarkom, a one kazały się jej umyć :D. Ja po porodzie ledwo chodziłam, mama mnie musiała umyć.

Gość gość
Można się wypisać na wlasna odpowiedzialność ale jeśli dojdzie do komplikacji to szpital może potraktować taka pacjentkę nie fajnie. Ja drugie dziecko rodzilam 40 minut od pierwszego skurczu i godzinę po porodzie szlam normalnie na sale poporodowa i do toalety za codostalam ochrzan. Mimo ze czulam się jak bym nie rodzi la ( nawet szwów nie czulam) to zostalam do 3 doby