Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy inteligencja kobiety nie jest seksowna?

Polecane posty

Nie potrafię Ci powiedzieć. Jeżeli znajdujesz tę kobietę, to ta cecha też się znajduje.:D myślisz, że ja rozbieram kobietę na czynniki pierwsze? Nie. Po prostu pozwól, żeby ta chemia zadziałał sama :D

Gość gość
Ja jednak myślę, że nie tyle podczas realnej rozmowy co po tym własnie co robi i jak żyje. CO osiągnął i na jakim etapie jest. Czy jest wpakowany w gówniany związek czy jest sam, czyma partnera, jaką ma pracę, jakie wykształcenie i jakie CELE

Gość gość
Chemia nie zadziała jeśli będziesz prosił o pozwolenie:D

Gość gość
Jestem już senna i znudzona. Dobranoc:)

Wymieniasz bardzo wiele czynników, a domagasz się podania jednej cechy. Tak się nie da. Masz racje, chemia działa na zasadach obopólnych.

Gość szalony Korniszon
rozmowa też nie ujawnia wszystkiego :)

Gość gość
ujawnia jak widać w tym wątku np, to że facet jest prznudnawy bo nie wykazuje inwencji- bo nie potrafi lub/albo nie umie

A było tak mile i ciekawie :-( to cholernie utrudnia sledzenie dyskusji jak goscie nie przyjmuja ników wiec mam prosbe kazdy ma nick najlepiej definiujacy jego plec bo to element naszej tozsamosc. Senor toledo wiele litrów whisky musiałaby sie polac, wiele trudnych sytuacji musielie bysmy razem przejsc zebym cos o tobie sie dowiedział. na razie to tylko pierwsze wrazenie ale nie ukrywam ze mnie zaciekawiłes ale nie dzieki elokwencji i zdolnosciom uwodzenia kobiet ale jest w tobie jakas autentycznosc choc chronisz swoja prywatnosc skrzetnie pewnie slusznie i szanuje to. Ja nie mam takich obaw ale tez ma swoje granice, ale anonimowosc pozwala na wiecej. szkoda ze ta dziewczyna ktora zalozyla ten watek tak naprawde nie powiedziala dlaczego chce poznac mezczyn gdyby byla bardziej szczera wiecej szczerosci by oddala a tak to byla blyskotliwa ale nie dostala tego co chciała bo szczerosc wymaga szczerosci

Gość szalony Korniszon
może dlatego że tu o damskiej inteligencji jest sprawa i złakniony czeka i daje pole a by ją podziwiać ;)

Gość gość
złakniony i czekający nie jest wyzwaniem i nudzi

gdybysmy byli z tego samego miasta nie gadałbym dalej z toba przez neta tylko zaprosil cie na whisky i pokera. taki jestem

ten ostatni moj wpis o whisky i pokerze byl skierowany do senora toledo dla jasności ;-)

Dzięki, bo właśnie miałem wątpliwości. :D Bardzo chętnie, aczkolwiek w pokera nie gram i łatwo na pewno mnie ograsz. Ale zaproszenie przyjmuję, może kiedyś będzie okazja. Dziękuję :D

Gosciu który załozyłes watek powiedz szczerze poco ci ta wiedza o tym czy inteligencja kobiety jest seksowna. nadaj sobie jakis kobiecy nick badz calkowicie szczera a ja odpowiem tym samym. ja doskonale wiem ze nie szukasz tu meza ale wiedzy moze bede ci mogl troche pomoc. ale szczerosc za szczeroscinaczej szkoda czasu. jak zbyt szerokie forum i nie czujesz sie komfortowo moge podac prywatnego maila

Gość Janys
Jest seksowna, ale nie jako cecha sama w sobie, a znajdująca się w zespole cech.

kobieto "Gosciu" który załozyłas ten watek. Nadaj sobie kobiecego nicka i powiedz nam wreszcie szczerze po co ci wiedza o tym czy inteligencja kobiet jest sexy dla mezczyzn. Jak bedziesz szczera to ja odpowiem tym samym bo na razie błyszczysz i pływasz po temacie to pasjonujace ale bez sensu niczego prawdziwego sie tak nie dowiesz. bedziesz szczera odpowiem tym samym do bolu bo ja nie jestem tak skryty jak senior toledo. ale bez szczerosci z twojej strony to nie ma sensu, jesli w któryms momencie poczujesz ze za szerokie grono na taka rozmowe moge podac mojego maila. wiem ze nie szukasz tutaj meza tylko wiedzy o nas i moze ci troche rozjasnie choc nie pisze tak pieknie ja senior toledo

Gość szalony Korniszon
dlaczego facet jest jak strumyk ? bo czasami niezbyt bystry ;)

ja tez gram słabo ale lubie meskie spotkania i ich rytualy. Po miłosci do ukochanej kobiety najwazniejsza jest przyjazn z honorowymi facetami i podchodze do tego bardzo powaznie. Mam tylko kilku ale takich dla których zaryzzykowałbym zycie gdyby była potrzeba a oni dla mnie to chyba ci wyjasnia moj stosunek do przyjazni

Gość Janys
Dla koneserów takie cechy jak inteligencja, nieśmiałość są seksowne, ale dla przytłaczającej większości najlepiej jakby kobieta była niezbyt mądra, rozmowna i odważna w łóżku.

Bardzo dziękuję Państwu za dotrzymanie towarzystwa. Wilku, miło było Cię poznać, myślę że nie jest to nasze ostatnie spotkanie. Na dzisiaj kończę. Zrobię rundkę po mieście w poszukiwaniu nie do końca dopitych mord. Życzę wszystkim spokojnej nocy :D 🖐️

Gość gość
Jest bardzo seksowna dla inteligentnych facetów.