Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anotnina

USG POŁÓWKOWE LUX MED????

Polecane posty

Gość anotnina

Witam, mam pytanie odnośnie tego jak wygląda usg połówkowe w LuxMedzie? Czy to wogóle ma sens? Czy tam są odpowiedni specjaliści? Mam wykupiony abonament u nich i teraz jestem w 19 tc. Idę we wtorek po skierowanie do gina na usg połówkowe bo ponoć bez tego nie zapiszą mnie na wizytę ale jestem w tym całkiem nie obeznana i niewiem czy wogóle warto sobie głowę tym zawracać czy nie lepiej od razu iść prywatnie. Prosze o pomoc:)

Gość gość
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u nas w Luxmed w Lublinie są bardzo dobrzy specjaliści. Ty masz tam opiekę jak to określasz prywatną, masz abonament nie korzystasz z ich usług na nfz, więc po co chcesz szukać dalej? Lepiej poczytaj jacy specjaliści tam wykonują usg, sprawdź opinie o nich i wybierz najlepszego.

Gość anotnina
Witaj :) Ja mieszkam między Krakowem i Katowicami. Póki co czytałam opinie o lekarzach z Krakowa i jeste troche przerażona. Moją ciążę nie prowadzi lekarz z LM więc na infolini powiedzieli że musze mieć skierowanie od lekarza z LM żeby mieć takie badanie. Dziwne to takie...

Gość gość
mnie na usg genetyczne miedzy 11-13,6 tc wyslano do innej kliniki. musialam tam za te badanie zaplacic(pomimo abionamentu w lux medzie) nie wiem jak bedzie przy polowkowym, podejrzewam ze tez mnie wysla...miasto wroclaw.

Gość gość
Lekarz lekarzem, ale ważny jest też sprzęt. Ja też mam abonament w LM, ale wszystkie usg robiłam prywatnie (wawa). Poza tym wkurza mnie system rejestracji w LM, prawie nigdy nie mają terminów.