Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cycomaniaczki nie mogą pojąć, że są kobiety, które nie mogą karmić piersią

Polecane posty

Gość gość
mniejsza o faceta. ja nie bedę karmić cycką. po prostu takie moje widzi mi się. i gówno mnie obchodzi zdanie innych śmiesznych fanatyczek, które robią z siebie "męczennice" i żądają aby wychwalać je na każdym kroku jakie to one nie są wspaniałe, jakby były jedynymi kobietami które rodzą i "wychowują" :D :D

Gość gość
chcesz dać dziecku to co najlepsze? to zejdz z netu i idz się nim zajmij. bo mleko z cycka nie zrobi za ciebie wszystkiego.

Gość gość
kretynki to te co żrą świństwo i myślą, że daja to co najlepsze :D a co najśmieszniejsze, wierzą w to w 100% i głoszą jak jakąś mantrę.

Niektórym tutaj to faktyczne dzieci wyssaly mądrość wraz z mlekiem ehh szkoda... Każdy ma swoje racje. Niech każdy robi i karmi jak chce. Mamy butelkowe nie robią nagonki na te kp, wiec powinno to iść i w drugą stronę... Mój syn od zawsze mm i jakoś nic mu nie dolega mądrością i inteligencją przewyższa niektóre z Was i żadna dodatkowa reka ani noga mu nie wyrosła a do tego ma zadowolona z życia mamęktóra nie musi się tu na nikim wyżywać i robić z siebie męczennicy a te kobiety które karmią bo tak trzeba i tak zdrowo, poświęcając wszystko dla kp niech sobie tu skacza do oczu :)

Gość gość
"Moja sąsiadka karmi piersią. Wspaniała kobieta. Troje dzieci wykarmila, a teraz karmi 4. Pije, pali, bije i wyzywa te starsze. Czasami są takie burdy, ze policja w nocy wywozi dzieciaki do pogotowia opiekuńczego. Komu podwiazac jajniki...... glupie kretynki" Ty kretynko nie porównuj tego co napisałam do jakichś skrajnych patologii. To tak jakby pisać że dwój gejów jest lepszymi rodzicami od alkoholików hetero. Co to za porównania. My tu porównujemy karmienie butlą noworodka do karmienia go piersią, a nie do jakichś skrajności. Noworodek zaraz po urodzeniu najbardziej potrzebuje piersi matki. Tymczasem kobieta która odrzuca karmienie piersią noworodka już na wstępie nie ma się czym pochwalić jako matka. No chyba że swoją niedojrzałą postawą. No ale co ja będę tłumaczyć jak ty w swojej argumentacji sie uczepiasz jakichś skrajności jako koła ratunkowego i myślisz że to jest wytłumaczenie. Nie jest to żadne wytłumaczenie

Gość gość
gosciu z 13:18 swietny tekst ! :) Czyli od dzisiaj mamy butelkowe krowy:P

Karmcie tak jak Wam się podoba... Nie obrzucajcie błotem kobiet karmiących mm, i niech to też działa w drugą stronę... Dla dziecka najwazniejsza jest miłość a nie to czym je karmimy. Kazda normalna matka kocha swoje dziecko ponad wszystko bez względu na to czym je karmi. Kazda normalna matka w chwili gdy pierwszy raz zobaczy swój skarb jest w stanie oddać za niego życie!!! Sposób karmienia nie dzieli nas na lepsze i gorsze!!! wszystkie jesteśmy matkami...

Gość gość
haha butelkowe krowy. krowy to te co się uważają za lepsze bo kp, absurd totalny

Gość gość
a ty kopiuj klej nie masz co robić? Idź szorować butle.

Gość gość
Ale jestescie zacofane w wiekszosci. I niewychowane. Nnawett polozne w szkole rodzenia byly. Na tyle kulturalne,ze powiedzialy,ze kazdy ma prawo wybooru co do karmienia i nikt nie ma prawa zadnej kobiecie narzucic stylu karmienia. I nie powinno sie pytac drugiej kobiety dlaczego takie rodzaj wybrala,bo to jej sprawa.

Nie nie mam co robić i próbuję co poniektorym wbic coś do lba ale na każdym forum to samo wiec po co robic wypociny skoro można skopiować swoje wiadomości i wkleić gdzie indziej :D jak wszędzie meczennice kp walkuja to samo? I ooooo właśnie zmieniłam zdanie na wasz temat!!! Och jak mi was szkoda :D z cycem na wierzchu całymi dniami :P

Gość unbrav
Droga autorko. Czy Ty jesteś głupia? Chyba tak. Jakim prawem oceniasz innych? Co Ci do tego, z jakich powodów któraś matka nie karmi piersią? Kim jesteś, że masz czelność klasyfikować kobiety wedle własnego uznania - nie karmisz piersią z powodów zdrowotnych? Jesteś ok! Nie karmisz bo brzydzisz się brzydkich i mokrych piersi? Ukamienować! Jesteś osobą albo bardzo próżną albo za bardzo pewną siebie. Nie jesteś Bogiem by oceniać innych. Nie Twój biznes, jakimi argumentami kobiety butelkowe ugruntowały swoje przekonania. Nie Twoja broszka czy te argumenty są światłe czy przyziemne. Nie masz też predyspozycji aby oceniać miłość jakiejkolwiek matki. Zamilcz zatem i załóż torbę na głowę, bo przyniosłaś sobie wstyd i hańbę.

Gość unbrav
Przepraszam,sprostowanie, autorka właśnie jest po mojej stronie, mój błąd, nie wstydze się przyznać, to apel do chorych mam, które bawią się w wyrocznie, sadzilam ze jedna z nich założyła temat.

Przez takie jak wy nagonka na kp nigdy się nie skończy... Jestem mama butelkowa i dobrze mi z tym :) spalcie mnie na stosie :D

Gość gość
bella2908 wie co mówi :)

Gość gość
A co to kogo obchodzi jak ja karmie swoje dziecko????

Gość gość
Nie mają czym proste....

Gość gość
Gosc 14:02 Wykarmilam piersią troje dzieci, więc nie wyciagaj pochopnych wniosków. Nigdy nie uważałam, że jestem z tego powodu lepszą matką od tych ktore karmia mm. Nie porównujecie karmienia naturalnego z karmieniem mm, plujecie jadem. Wy cycoterrorystki. Moja odpowiedź o matce alkoholiczce kierowana byla do matki, ktora twierdzi, ze kobietom karmiacym mm powinno podwiazac jajniki. Kretynko

Gość gość
Jak dla to najwiecej zamieszania robią matki które od urodzenia podają mm .Jakieś kompleksy macie czy co ?

Gość gość
Pofatygowalam się i policzylam, przeważnie temat zaczynają matki karmiące naturalnie. Nawet na topikach niezwiązanych tematycznie z karmieniem piersią wyglaszaja opinie, ze matki karmiące mm to nie są matki.

Gość gość
"Tak, najlepiej pozabijaj wszystkie kobiety, które dbają o swoje ciało, bo sama jesteś paskudna i z plackami zamiast piersi lapka.gif" To o czym piszesz to akurat już nie jest "dbanie o własne ciało" tylko to już psychoza na punkcie wyglądu. Ktoś tak pusty to matką być nie powinien jeśli wygląd jest ważniejszy od własnego dziecka. Nie mam szacunku do kogoś tak durnego, ale jak widać pustactwo tu góruje na tym forumie

Gość gość
Acha i jeszcze jedno. Jak widać tobie się to najwyraźniej nie mieści w głowie że mi po prostu jest szkoda takiego dzidziusia, które już od pierwszych dni życia nie zazna tego rodzaju matczynego ciepła i z powodów tak idiotycznych ma wpychaną butle, więc tłumaczysz sobie to tym że pewnie przez to atakuję bo nie wyglądam. Szkoda że tylko tak potrafisz sobie wytłumaczyć to o czym pisze, ale jak widocznie z automatu innych oceniasz swoją własną miarką płytkich pobudek

Gość gość
bo tylko mamusie z cycem są dobrym mamusiami, ojej jak słodko.mmmm :) to była ironia do wszystkich mateczek poleczek

Gość gość
Mam dwie bratowe i uważam że ta karmiąca mm jest lepszą i bardziej troskliwą matką niż ta karmiąca piersią :D Ta karmiąca piersią obżera się świństwami, od czasu do czasu na godzinę przed karmienie zapali pół papierosa i zmienia dziecku pampersy co sześć godzin a potem dziwi się że pampki puszczają a dziecko odparzone jednak oszczędność bierze górę. Karmiąca mm rzuciła dawno palenie i nie pozwala na palenie w mieszkaniu , jest czuła i bardzo troskliwa i bardziej ciepła wobec swojego malca w porównaniu do pierwszej bratowej która traktuje swoje dziecko jak szóste z kolei czyli bardziej rutynowo (pomimo że to jej pierwsze). Pierwsza karmi piersią bo tak zrowiej i oszczędniej, druga karmi mm bo tak wybrała. Obie są matkami, lepszą według mnie ta karmiąca mm.

Gość gość
A kim Ty jesteś żeby oceniać która lepsza śmieciu?

Gość gość
Za 20 lat dziecko pójdzie w swoją stronę a matka do końca życia zostanie ze swoim ciałem i płaskimi piersiami

Gość gość
Właśnie dlatego każda szwagierka to suka, patrzy tylko by obgadać.

Gość gość
Nie podejście sie

Gość gość
"Za 20 lat dziecko pójdzie w swoją stronę a matka do końca życia zostanie ze swoim ciałem i płaskimi piersiami" Piersi zmieniają sie podczas ciazy a nie pd karmienia. JA nie karmilam a piersi mam brzydkie np mam duzooo rozstępów. Moja mama karmiła 2 dzieci i każde po 2 lata i biust ma ladny a ma juz prawie 60 lat .