Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHANKI, co macie z romansu z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
Haha zonki mnie chyba rozsmieszaja najbardziej. Tłumacza wszystkim ,ze sa ze zdrajcami dla dobra dzieci. Prawda jest taka ,ze dziecko nie musi mieszkac z ojcem by go mieć. Zwykle nie o dzieci chodzi tylko o co? Ano o to ,że zonka sobie nie poradzi,bedzie musiała pójsc do pracy lub boi sie ,ze nikt juz jej nie wezmie. Wiec co robi? Opluwa kochanke a mezulkowi wypierze gatki obiadek postawi i ...KOCHANIE NIC SIE NIE STAŁO...to ta zła kochanka Ciebie uwiodła wredna suka jedna:D

Gość gość
Z romansu (nie tylko zonatym) ma się wszystko na plus, dopóki nie pier...olnie, wtedy już samo goowno. Niebo i piekło, niestety.

Gość gość
8:35 MMasz racje w 100% Jaka trzeba być desperatka żeby siedzieć z facetem który cie zndradza?? A wyzywac kochankę od desperatek. Kochanka odejdzie,założy własną rodzinę i to o nią będzie dbać a wy zostaniecie z dupkiem który zdradzi was jeszcze raz. Bo jak zdradzi to zrobi to raz jeszcze :o Nie wiem co was tak przy nich trzyma?:o Kasa? Chęć udowodnienia sobie i kochance ze jesteście "lepsze"? No chyba nie do końca skoro maz was zdradza a wraca do domu po to by zjeść,mieć wyprane i się wysłać, a palcem was nawet juz nie ruszy bo go nie podniecacie. Nie lepiej takiego dziadyge kopnąć w zad? Umiecie spojrzeć w lustro ze świadomością ze pozwalacie mu na to? To jest dopiero żałosne i desperackie.

Gość gość
gość dziś 8:02 Ty to masz chyba ze sobą jakiś problem. Wiecznie przesiadujesz na tematach o kochankach. Można Cie poznać po wypowiedziach. Jesteś zalosna skończona kretynka która zostawił maz dla innej kobiety i tutaj probujesz wylewac swoje żale. Idź się przejdz,zazyj leki zrób 10 wdechow i wydechow bo niedługo skonczysz w psychiatryku. Swoja droga nie dziwie się twojemu mezulkowi ze cie zostawił. Kto by wytrzymał z takim tłumokiem??? A co do tego ze kobiety siedzą z takimi palantami to prawda. Same siebie ponizaja dla paru groszy zamiast wziasc rozwód i uzeraja się z takim do końca życia w obawie ze juz nic lepszego nie znajdą bo małżeństwo było z braku laku. Bo wie jest przecież takich mamalzenstw uprzedzeń twoja wypowiedź,nie jestem kochanka lecz szczęśliwa mężatką od 4 lat xx Szczęśliwa żonko od 4 lat co dorwała chłopa z odzysku, może ciebie mąż zostawił dla kochanki, dlatego każdej żonie wmawiasz swój problem. Mój mąż jest ze mną od 24 lat, a na takie ścierwo jak ty to pluje. Nie jesteś żoną tylko sfrustrowaną kochanką żonatego, dlatego siedzisz na tematach o kochankach atakując każdego, kto nie pisze po twojej myśli. Można cię poznać po twoich wypowiedziach, w których wiecznie plujesz jadem na żony wmawiając każdej zdradę, albo że ją mąż zostawił. Lecz się ułomna dziewczyno :D xx gość dziś 8.02 tak facet ze wstydu by sie spalił gdyby pokazał sie z kochanką A Ciebie kocha,jestes dla niego wszystkim i dlatego posuwa inne haha xx Może twój prymityw posuwa inne, a ty się na to godzisz tłumoku bez godności i szukasz go po krzakach. :D Albo sama jesteś tą, co często w krzakach urzęduje, prostytutko :D

Gość gość
dziś a ty po co przy żonatym warujesz niczym bura suka? Nie przeszkadza ci to, że wygrzmoci cie na szybko w ciemnym kacie, zeby nikt nie widział, zapnie rozporek i wróci do żony? Nie przeszkadza ci to, ze jak wróci do domu to wyłączy telefon, zebyś do niego nie dzwoniła i mu tyłka nie zawracała, a w nocy kocha się z żoną? Tobie na drugi dzień wywali fujarę do wylizania. :D Tak sobie ubzdurałaś, ze twój kochaś żony nie rusza? Hahahahahahaha zajrzyj przez okno do jego sypialni to na własne ślepia zobaczysz jakie iskry tam idą.

Gość gość
08:43 d***** dziwce lize doope :-) Jestes pustoglowem,ktory nie powinien wypowiadac sie na temat malzenstwa bo nie Mmasz o tym ziekonego pojecia, teoretyczko od ciagniecia paly cudzego faceta. Kochanka odejdxie? Raczej zonaty ja kopnie w doope bo mu sie znudzi i moze jak kiedys ktos Cie zechce to pochwalnsie kim bylas wczesniej :-) kazdy maz bylby dumny z takiej zony...jesli sie nie pochwalisz to bez obwa,karma wraca :-) wtefy zobaczysz na wlasnej skorze jak to latwo jest walczyc o rodzine gdy ktos wchodzi w zycie z buciorami. Imcos Ci sie pomylilo skarbie,,,nigdy nie prownuj sie z zona bo ona nie musi tlumaczyc Ciie z tego dlaczego walczy o wlasna rodzine. Oceniasz wlasna miara ,ze uwazasz ze w tym chodzi tylko o kase u bycie "lepsza"? Moze to sa wasze motywy jakimimsie kierujecie chwytajac za zajete gacie,jakby ktos (ktps ladnie napisal) tajemniczy wirus wytepil wszystkich kawalerow na swiecie? Tylko po to aby pobzykac? Bo przeciez Wy twoerdzicie,ze sie nie zakochujecie? :-) tylko kto potem pisze na kafe "czy on odejdzie od zony?" :-)

Gość gość
tak sfrustrowana kochanko siedzą żony z mężami i nie zamierzają ich oddać byle komu bo to one dużo wcześniej poznały tak wspaniałych mężczyzna i zostały ich żonami. bo doskonale wiedzą że ich mężowie dają im wszystko co najlepsze włącznie z super seksem a takie barachło jak ty wieczna kochanko musisz czekać cierpliwie w norze i zadowolić się ochłapami :D:D:D

Gość gość
8:54 Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?czy jak?:D To w końcu jestem zona czy kochanka co? Do psychiatry wpuszcza cie bez kolejki!:D no pewnie ze lecą wióry:D Dlatego szuka gdzie indziej. Nie oszukujmy się nie jesteście boginiami seksu a wasze mezulki się z was nabijaja jakie to kłody z was hehe Moja droga,to maz ode mnie przychodzi i daje ci fiu.a do wyliczania po ostrym analiku:) Smacznego :D Ja się również nie muszę tłumaczyć nikomu tym bardziej jakiejś zazdrosnej kurze domowej która wygląda jak poczwara :D ja jestem mlodziudka i ładna jeszcze mam czas na poważny związek. A wy lepiej przeszpiegujcie swoich mezulkow bo nie jedna jest pewnie walona w rogi hihi

Gość gość
9:15 No wiesz co teraz to dowalilas :o aż mi się ciebie trochę zał zrobiło. wspaniałych mezczyzn?:o którzy zdradzają swoje zony? Co za pustostan. Sianko w głowie nic więcej. Uczepilas się faceta jakby to był twój priorytet życiowy. To rzeczywiście marny ten twój priorytet

Gość gość
Wiecie co tak sobie was czytam...i(nie jestem kochanka) zastanawiał się jakie trzeba mieć zaniżone poczucie własnej wartości aby wybaczyć facetowi który zdradził i bronić go jeszcze. Macie szacunek do samej siebie? Czy wasze życie to to tylko maz dom i kafeteria? Dlatego tak nie chcecie tego stracić? Pytam serio

Gość gość
Drogie" panie " wasze słowa świadczą o was .

Gość gość
dziś Rozdwojenie jaźni to masz ty desperatko, bo za każdym razem jesteś kimś innym, a o mężu możesz sobie jedynie pomarzyć zdesperowana prostytutko. :D Do psychiatry wpuszczają ciebie bez kolejki, gdy ci się polepszy i cie wypuszczą na przepustkę z wariatkowa. :D Widzisz jak się pięknie przyznałaś, ze uprawiasz najstarszy zawód świata przyjmując cudzych mężów? :D Nie kłam psycholko, bo żonaci nic nie mówią dziw/kom o swoich żonach. Ty jesteś od roboty, a nie od zwierzeń i dyskusji o cudzej rodzinie. Wszystko co tu piszesz o żonach jest zmyślone w twojej chorej mózgownicy. Każdy o tym wie i żadna żona nie uwierzy w brednie jakie tu smarujesz od dawna, dlatego wciąż jesteś samotna i rozgoryczona prostytutko. :D

Gość gość
Kobiety to mnie jednak przerażają :(Są gorsze niż faceci i piszą to jako kobiet niezdradzona. Czytam i oczom nie wierzę:-O

Gość gość
Tępe kochanki myślą że w małżeństwie chodzi tylko o kasę. Obciągara żonatych, świetny materiał na żonę hahaha ciekawy który desperat by taką chciał.

Gość gość
9:44 lol losie. Nie wierze.. lecz sie

Gość gość
Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?czy jak? To w końcu jestem zona czy kochanka co? x jesteś wściekłą dziwką z dworca porzuconą przez kochasia żonatego dlatego pustaku odgrzebałaś stary temat żeby wyżyć się na żonach

Gość gość
9:54 A ciebie zechciał desperat który leci do innej gdy tylko nadazy się okazja a ty jesteś od prania zaspermionych gaci. Czaisz bazę?

Gość gość
Dlatego szybko zostawiają kochanki i wracają do żon kiedy zrozumieją swój błąd z kim mieli do czynienia.

Gość gość
9.55 Tak ci to przeszkadza? Ktoś cię nie kocha Matka biła i gnębiła? Nudzi ci się w domu? Jedziesz gorzej niż menel. Wstyd to mało powiedziane.

Gość gość
09:28 Latwo jest oceniac z boku...ja jestem mloda mezatka i nawet nie podejme sie oceny kobiet starszych od siebie i ich malzenstw. Moze sytuacjemimzycie nievjest takie proste jak Ci sie zdaje. Takie "banaly" jak pojawienie sie na swiecie dziecka i milosc mimonwszystko milosc moze jednak pozwoli wiele eybaczyc? Ja zapytam z ciekawosci. Dlaczego nie podejmujesz sie oceny kochanek? Jakie trzeba miec zanizone poczucie wlasnej wartosci aby nie probowac stworzyc wlasnego zwiazku a uczepic mezczyzny,ktory ma rodzine? Miec na uwadze tylko siebie i wlasny egoizm,uspokajac sumienie , ze "ona taka zla i wcale ze soba nie spia "wiec sobie zasluzyla...brak slow.

Gość gość
9:55 a gy sfrustrowana była zona faceta który cie olal i teraz wszędzie widzisz kochanki buahaha

Gość gość
9:58 A czemu piszesz uczepic? Czy kochanka się kogoś uczepia? Facet nie chce ale jakoś tak samo wychodzi ze spędzają razem czas i uprawiają seks? No błagań cie. To wychodzi z obu stron. Dopóki tego nie zrozumiesz nie masz w tym temacie czego szukac

Gość gość
9:57 No pewnie :D a zonka w skowronkach ze mezulek wrócił nawrócony po czym za pol roku znowu wylewa łzy w poduszkę czytając smsy jak to z***b... nie było piątkowego wieczoru :) Do prawdy jesteście zalosne

Gość gość
Szuka się jak czegoś brakuje. Jak suka nie a to pies weźmie. Nigdy nie odejdzie od żony. Pisze to nie jako była kochanka bo żonaci mnie nie interesują. Tylko z obserwacji. Ale dla mnie są gorsze kobiety komentujące. No litości jakie świadectwo o sobie dajecie :-O

Gość gość
10:05 Niempisz co to ja rozumiem i czego nie rozumiem bo nie znasz mnie, Cos Cie widocznie zabolalo bo slowo jest o kochance i skupilam sie na niej a nie na odpowiedzialnosci faceta,ktora jest sprawa oczywista...ale czy kochanka jest bezwolna kukla,ktora musi lykac kazda scieme? Na haslo faceta "jestem zonaty" kobieta powinna mzaczac myslec,sama za siebie co soba ten czlowiek reprezentuje a nie pocieszajaco klepac po ramieniu i wysluchiwac bajeczek o zlej zonie i nudnym malzenstwie...a na nastepnym spotkaniu juz bez wyrzyutow sumienia ( bo to przeciez jego malzensto )juz obrabia mu pale? :-)

Gość gość
Kochanki to prostaczki, zapominają o czymś takim jak miłość, która jest czasem trudna. Ale dla nich to tylko odpowiedni moment żeby w tym czasie wypiąć dupę i jak najszybciej wpasować się na gotowe. Ale cipa to nie wszystko. Związek oparty tylko na tym trwa krótko bo jest płytki. Zastanów się co jest takiego miedzy nimi że potrafią naprawić małżeństwo nawet po zdradzie. Nie ogarniasz bo ty pustaku widzisz tylko pranie skarpet . Pusto w głowie to i puste klimaty. Jest od czego uciekać.

Gość gość
Ja pierniczę ta kochanka jest ostro walnięta. Tu pisze z nią kilka żon, a ona każdej wmawia zdradę. :D Lecz się idiotko :D

Gość gość
suko nie ujadaj bo nie dostaniesz pały do ryja