Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHANKI, co macie z romansu z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
gowno

Gość gość
Piszę jak osoba zdradzona , która z kilku powodów pozwoliła zdrajcy zostać w rodzinie na ściśle określonych zasadach . Ludzie nie piszcie bzdur jak tego nie przeżyłyście , bycie w takim związku to koszmar i szczerze mówiąc nie wiem jak jeszcze długo wytrzymam . Dodam , że jestem osobą niezależną , no ale cóż tak mnie wychowano , że należy brać odpowiedzialność za swoje decyzje po prostu dzieci są dla mnie najważniejsze .

Gość gość
dziś i nie chciał mąż iść do szmaty?

Gość gość
Kazdy facet ,ktory narzeka na wlasna zone to frajer. Przeciez sam wybieral partnerke zyciowa ,wiec jak mozna narzekac na wlasny wybor? Jesli facet mowi zle o wlasnej zonie,oklamuje matke swoich dzieci to o Tobie kochanko tez bedzie mowil zle i Ciebie rowniez oklamie. Jesli jemu jest naprawde zle w malzenstwie to odchodzi i nie potrzebuje zadnych kochanek do tego i wtedy nawet dzieci ,kredyty czy pies i domek z ogrodkiem nie jest dostatecznym powodem aby zostac. Znam jednego mezczyzne ktory tak zrobil i tylko jednego. To moj znajomy... Razem z zona szczerze i uczciwie doszli do wniosku ze sie pomylili i podjeli decyzje o rozstaniu. Ulozyli sobie zycie na nowo,maja nowych partnerow i pozostaja w dobrych relacjach.

Gość gość
Jaka żenada , jakaś kochanka leje sie z jakąś zdradzoną zoną. Mojego byłego męża puściłam wolno bo jak raz zdradził to zdradzi znowu. Kochanka była szczęśliwa ale do czasu kiedy i ją zdradził. Teraz ich małżeństwo to farsa :/

Gość gość
kochanka będzie walczyć do upadłego o cudzego męża nawet gdy on jej nie chce. będzie stosować chore zagrywki, wymyślać niestworzone historie dopóki w ryj nie zarobi od żony. wtedy dopiero pojmie, że to już nie przelewki, ze nic nie zdziała i się odczepi

Gość gość
gość dziś Jaka żenada , jakaś kochanka leje sie z jakąś zdradzoną zoną. x Nie tu pisze kilka żon i nie wszystkie są zdradzone tylko ta przygłupia kochanka każdej żonie wmawia zdradę. Tobie pewnie wmawiać nie będzie, bo ty już męża nie masz.

Gość gość
To jest ta chora psychicznie której się wydaje ze na kafe spotkała żonę byłego kochasia co jej psie gowno wywalił na łeb :D

Gość gość
10:28 a no nie chciał pomimo namowy z mojej strony i jeszcze powiedział , że on nie chce żony szmaty cytuję jego słowa "przecież to jest zwykła k u ...." dodam ,że jest matką żoną zawodowego kierowcy i babcią . A na pytanie to wobec tego kim ty jesteś nie odpowiedział obruszył się i wtedy usłyszał - ty jesteś tym samym .

Gość gość
To w takim razie kim ty jesteś że wolał do kurwy uciec od ciebie ?

Gość gość
ku/rwa tylko dobrze ciągnie, obrabia pałę i jej się wydaje, że jest boginią seksu, gdy żonaty rozepnie rozporek :D

Gość gość
To w takim razie kim ty jesteś że wolał do k**wy uciec od ciebie ? x Żoną jest tłumoku. Każdy facet ucieka od kurwy. Skorzysta i ucieka

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
dziś nigdzie nie uciekł debilko. był cały czas. obrobiłaś mu pałę w krzakach jak stałaś przy drodze i tyle

Gość gość
Wydaje mi się ,ze jestem normalną osobą raczej poprawną matką , żoną, panią domu , osobą pracującą dla której rodzina jest najważniejsza a teraz głównie dzieci i wnuki . No ale niestety on jak już zdrada się wydała nie chciał do niej iść , pozostał i uwierz ,ze nie pałam do niego pozytywnym uczuciem wręcz przeciwnie powiem wprost traktuję go jak urządzenie do pracy zarabiania pieniędzy . Wyrafinowane ? Sam tego chciał . Ja nim gardzę i nie mam dla niego szacunku tak jak i dla innych zdradzaczy .

Gość gość
Jasne siedzi z tobą i zarabia na ciebie. To żeś wymyśliła. Facet zostanie kiedy żona jest w stanie wybaczyć. Za co ma ci płacić ? Szybko znajdzie inną.

Gość gość
Na mnie nie zarabia bo ja zarabiam więcej od niego ale na dzieci wyciągam od niego ile się da i na dom a swoje pieniążki systematycznie składam na lokatę , chce iść do innej droga wolna i tylko szkoda ,ze nie chce .

Gość gość
gość dziś Jasne siedzi z tobą i zarabia na ciebie. To żeś wymyśliła. Facet zostanie kiedy żona jest w stanie wybaczyć. Za co ma ci płacić ? Szybko znajdzie inną. x Tępa ku/rwo płaci to facet tobie 5 złotych za szybki numerek, a żonie to się kasa należy prawnie. Mąż musi łożyć na dom i rodzinę, bo jak nie będzie, to go sąd do tego zmusi. Widocznie żona jest dla niego całym światem i facet mocno żałuje, że wsadził do ryja fujarę takiej szmacie jak ty, którą każdy ma na gwizdnięcie.

Gość gość
ściera myśli że w małżeństwie jest tak samo jak w koorestwie :D

Gość gość
Ściera nie myśli bo nie ma mózgu.

Straszne to jest... Jak w ogóle można sypiać z żonatym facetem? Totalny debilizm i laski bez mózgu- no chyba, że nimfomanki, które nie liczą na nic więcej niż tylko sex.

Gość gość
zonki przestancie tak ujadac przecież to żałosne. A prawie wszystkie wypowiedzi pisze jedna ta sama osoba widać po wypowiedziach. Ide stad bo Jebie tu gownem. pa

Gość gość
Często wyjeżdżam w delegacje . Jestem młoda , atracyjna i niezależna - nie mam męża ,ale widzę jak zachowują się mężowie. Ślinią się na każdą młoda dziewczynę , bo myślą, że naopowiadają jej bzdur o niedobrej i mało wyrozumiałej żonie, o obowiązkach i o tym , że ona od niego tylko kasę ciągnie . I znam też dziewczyny które w to wierzą i powiem jedno - żal mi tych głupich idiotek i tych frajerów. Nie jest Ci dobrze z żoną to się rozwiedź palancie. Może ona pozna kogoś kto tez był porzucony lub zdradzony i będzie szczęśliwa , bo da jej ciepło i bezpieczeństwo a Ty zobaczysz jak to jest jak zamiast rozkładania nóg Twoja lafirynda wydrze się na Ciebie , że skarpetki pod łóżkiem znowu zostawiłes. A Ty bezczelna zdemoralizowana kretynko poczekaj aż Twój mąż pójdzie do jakiej taniej latawicy albo po prostu aż karma do Ciebie wróci . Dodam, że nigdy nie byłam zdradzona ani nie zdradziłam, ale jak widzę takie szmatławce to spluwać mi się nie chce ;)

Gość gość
Zresztą . Jakbym się dowiedziała , że mój mąż ma kochankę to nie dalabym w gębę ani jej ani jemu - pomoglabym mu się pakować , bo po co mi taki frajer . Znam swoją wartość - umiem być dobra , ciepła , wyrozumiała, dobrze wyglądam , zarabiam,gotuje , piekę , mam przyjaciół , pasje i wszystko czego mi życiu potrzeba to może niech skorzysta z tego ktoś kto bardziej to doceni; ) Dbajmy o siebie moje Panie , żeby żadna tania latawica po prostu nie była lepsza od nas. Potem może nam być tylko żal , że ma taki słaby gust .

Gość gość
gość dziś zonki przestancie tak ujadac przecież to żałosne. A prawie wszystkie wypowiedzi pisze jedna ta sama osoba widać po wypowiedziach. Ide stad bo J**ie tu gownem. pa xxx Napisz jeszcze, że widzisz IP i że jest to żona twojego kochanka. :D Gownem to j***esz ty, bo się w nim taplasz non stop

Gość gość
12:59 Nie dziwie się ze nie masz męża z takim słownictwem to tylko Menem by na ciebie poleciał rynsztokowy ochlapie:o

To, że faceci ślinią się na widok ładnych kobiet i że zdradzają w ogóle mnie nie dziwi - taki gatunek. Ale, że znajdują się kobiety, które pakują się w romanse...? Jaką trzeba być głupią, pustą i naiwną idiotką? Facet NIGDY nie traktuje swojej kochanki poważnie- nie planuje z nią przyszłości i nigdy z nią nie będzie - Po to ją ma, żeby poru.ać bez zobowiązań - a jak pojawią się zobowiązania, problemy, zagrożenie rozwalenia związku w którym jest, to popie..olą kochankę i znajdą sobie nową. A nawet jeśli zdecyduje się na "poważny" związek z kochanką , to tyko do czasu aż i tu nie pojawią się problemy. Potem i ją zostawi skoro raz był w stanie to zrobić? Jaki problem? znaleźć nową naiwną, młodszą,... NIE UFAĆ FACETOM KTÓRZY ZDRADZAJĄ.

Gość gość
gość dziś Nie dla każdej kobiety posiadanie męża to trofeum ;) Nie które zony traktują męża jak rzecz i niektóre kochanki tez chcą taka sama rzecz:) Myślę ,ze te obie grupy pan tak zaciekle ze sobą wałczą.

Gość gość
Gość 13.11 "Menem "? Nie znam takiego słowa Skarbie ;) Zwracaj uwagę na literówki. Nie mam męża , bo jestem na tyle młoda , że nie muszę go jeszcze mieć . A słownictwo, hmm. Uważam, że i tak użyłam ładniejszych określeń na Panie z lżejszymi obyczajami niż mogłabym użyć nazywając je doszczętnie po "imieniu". Obyłam się bez wulgaryzmów.

Gość gość
Gość 13.11 "Menem "? Nie znam takiego słowa Skarbie ;) Zwracaj uwagę na literówki. Nie mam męża , bo jestem na tyle młoda , że nie muszę go jeszcze mieć . A słownictwo, hmm. Uważam, że i tak użyłam ładniejszych określeń na Panie z lżejszymi obyczajami niż mogłabym użyć nazywając je doszczętnie po "imieniu". Obyłam się bez wulgaryzmów.