Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki polki powstrzymują wydawnie dxwięków podczas seksu

Polecane posty

Mogę być puszczalska i niedojrzała,wisi mi to:D

Gość gość
KLGM - całe szczęście, że nie jestes moją sąsiadką, bo bym miała zszargane nerwy :P a w ogóle, to gdy słyszę kogoś gdzieś zza ściany, to nie mogę się skupić na własnym seksie. a to jest straszne!!!

Gość gość
No tak dla was jak kobieta jest głośna podczas seksu to d******,suka ,szmata ...masakra .

Gość gość
Pod warunkiem, że szanuje cudze życie - ok. gorzej jak ma podejście: to mój seks, nikt inny mnie nie obchodzi, to wteyd tak.

Gość gość
dobry sex to taki po którym sąsiedzi też idą zapalić :D

Gość gość
KLGM dziś Ja nie jestem niczyją sąsiadkąusmiech.gif ani matką, bo bym miała zrytą banię....;/

Gość gość
echh..aż naszła mnie ochota na radosne uniesienia z moim mężem. A muszę dzisiaj sama spać...:(

Gość gość
A tak jeszcze z innej beczki...a mieszkając razem z rodzicami? Też fundowałabyś im kino? I nie pierdziel,że ty masz dom,firmę,kochanka i Bóg wie co jeszcze...chodzi o to ,że są sytuacje,gdzie trzeba się powstrzymać ,no chyba ,że totalnie ci wisi,zarówno obecność dzieci,sąsiadów,rodziców.... to pomyśl,że są na świecie ludzie ,którzy potrafią wczuć się w skórę wysłuchującego...ale ,co tam,grunt,żeby chłop posłuchał,bo jeszcze będzie chciał uciec do innej ,,jęczącej Marty ''

Gość gość
Ja naprawdę nie wierzę, że facet, który kocha swoją kobietę liczy na to, że będzie ona tak krzyczeć. Np mój mąż mówi, że ważne, żeby mi było dobrze, ale tak naprawdę, bez szopki na pokaz. Przecież on i tak wie.

Dlaczego myślicie,ze odgłosy podczas seksu są na pokaz?Nie rozumiem...

Gość gość
co druga wypowiedź tutaj brzmi tak, że jak nie krzyczę, to jestem oziębła. a jak krzyczę, to znaczy, że jestem namiętna. dla mnie w tej zależności jest zasadniczy błąd logiczny, stąd mój wniosek, że niektóre reakcje mogą być przesadzone, byle tylko nie wyjść na "zimną rybę"

Gość gość
Tylko tu można przeczytać, że miarą udanego seksu jest poziom decybeli w sypialni :D :P

Gość gość
>Mnie musiałby ktos zakneblować zebym podczas organizmu była cicho< --- buahahahahahaaa ale gimgoowna piszą, nie wiedzą co, ale drzeć mordy będą z pewnoscia ale żal ogarnia co to wyrośnie.

Gość gość
My to najczęściej robimy rano kiedy dzieci pójdą do szkoły. Zamknięty dom i można się całkowicie wyzwolić. Wspólny prysznic i do łóżka. Potem jeszcze chwila dżemki poprzytulać się i do swoich zajęć. Jestem głośna kiedy jesteśmy sami i mogę kląć, bo tak lubię. Ale potrafimy też to robić cicho, zależy gdzie jesteśmy. Lub jeśli chcemy tylko rozładować napięcie to w dziwnych miejscach potrafimy wspólnie bardzo szybko zrobić sobie dobrze bezgłośnie.

Gość gość
"KLGM wczoraj Dlaczego myślicie,ze odgłosy podczas seksu są na pokaz?Nie rozumiem..." No własnie ja tez tego nie rozumiem .Moj mąż jest głośny podczas seksu bo tak ma i juz .Nie bede go uciszać skoro to niezgodne z jego natura . To ze usłyszy go pani xxxx mam gdzies .

Gość gość
A jakby mamusia z dluzsza wizyta przyjechala,to synus tez tak przy mamusi by stekal i mial gdzies ,ze slyszy ?

Gość gość
Niektórym brak seksu bije na łeb, i wyżywają się na osobach mających udane życie seksualne:)

Gość gość
a co to jest "dżemka"? :O

Gość gość
Tez zastawiam sie dlaczego myślicie ze jak ktos jest głośny podczas seksu to robi to na pokaz?

Gość gość
na poczatku mojego zwiazku z obecnym mezem tak glosno krzyczałam podczas seksu ze po wszystkim i sasiedzi wychodzili zapalic:) powod- bylo mi dobrze!

Gość gość
matki polki boja sie ze bachory sie obudza i beda mialy uraz do konca zycia, a przeciez to normalne, dzieci moga slyszec jeki rodzicow i tak nie kumaja o co chodzi

Gość gość
dlatego warto czasem pojechac na weekend bez dzieci

Gość gość
ale po co? dzieci mogą słyszeć odgłosy, one i tak nie wiedzą o co w tym chodzi, no chyba że już mają z 8 lat no to wtedy lepiej poczekać aż zasną

Gość gość
Ja mieszkam w bloku 30 lat i nie raz słyszę jak ktos tam sie bzyka. Tak samo nie raz jakieś dziecko wyje za scianą albo sąsiad pierdzi w wannie (tak u mnie to tez slychac ) .Jakbym miała przejmowac sie takimi pierdołami to juz dawno skoczyłam w psychiatryku.

Gość gość
miałam sąsiadkę z góry co latem przy otwartym balkonie darła ryja podczas. A jej facet(nie mąz tylko kochanek) do niej po wszystkim czy niemożesz trochę ciszej skarbie?

Dzieci, dzieci... Poczytajcie troche o ludzkiej anatomii i procesach zachodzacych w ciele kobiety podczas orgazmu, to sie dowiecie czemu wydawanie glosnych okrzykow podczas orgazmu jest prawie niemozliwe