Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thequeenbee

Małe pytania..

Polecane posty

Witajcie, mam taki problem.. Otóż 30 sierpnia wychodzę za mąż, wszystko ładnie, pięknie.. Na weselu planujemy zrobić podziękowania. Będzie tam ojciec z żoną, moja mama i teściowie. Teściom planowaliśmy dać kosz kwiatów i włożyć tak butelkę wina. Natomiast mam problem z rodzicami.. Mamie dać kosz kwiatów, a ojcu osobno wino? Pasuje tak? I czy dla chrzestnych będzie okej dać kobietą bukiet (w tym przypadku moją chrzestną jest babcia, a u narzeczonego ciocia), a narzeczonego chrzestnemu butelkę wina? (ja chrzestnego nie mam)

Gość gość
My mamy podobnie, ale zdecydowaliśmy się na osobny prezent dla teścia i teściowej, zamiast dwóch kompletów kupujemy trzy, aby nikt nie czuł się urażony

Gość gość
Dla mojego ojca to chyba nie wypada dać kosza kwiatów z winem.. ;p A co z 'macochą'?

Gość gość
to daj wino i coś jeszcze co pasuje dla mężczyzny, my dajemy kwiaty dla mam, dobry trunek dla tatusiów i statuetki dla moich rodziców, dla jego taty i mamy, macocha to nie rodzic nie ma co dziękować, my dziękujemy tylko rodzicom.

Gość gość
statuetki? szczyt kiczu...

Gość gość
Jak nie wiesz jak wyglądają to się nie udzielaj w temacie. Dla Ciebie kicz dla mnie pamiątka na całe życie,

Gość gość
niekoniecznie na całe życie. a jak się rozwiedziesz?

Gość gość
Ja akurat nie myślę o rozwodzie, jeszcze nawet mężatką nie jestem, ludzie myśleć pozytywnie.