Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natala65

Pomóżcie !! Zaczęły się mocniejsze plamienie

Polecane posty

Gość cococh
Miśka, dobrze wiedzieć, ja około 10 byłam w szpitalu wiec nie wiem, jak to wygląda o tej porze. Ale jak raz w nocy podczas tego tygodnia pobytu krwawilam nieco mocniej to był lekarz czyli pewnie dzisiaj mają możliwość sprawdzenia, logiczne. Zawsze lepiej pojechać, ja mam dzięki temu dziecko.

Gość Miśśśśśśśka
moze byc ale nie musi..badz dobrej mysli.....jak zrobia Ci usg i bedzie ok to bedziesz spokojniejsza......daj znac co i jak.......

Gość cococh
Jeśli będziesz miała możliwość Natalia to napisz potem co i jak. Może nie czeka Cie najgorsze trzeba wierzyć. Nie ukrywam ze - naprawde- ze strachem w sercu czekam na wiesci. Twoja sytuacja jest identyczna do mojej półtora roku temu. Jeszcze pamiętam jaki to był dla mnie strach i stres, ale wszystko może być jeszcze dobrze. Napisz!

Gość Miśśśśśśśka
ja swoje stracilam......pozniej okazalo sie ze mialam toksoplazmoze....teraz juz jest ok i jestem w trakcie staran......Mam nadzieje ze Aniołek zesle mi tu na ziemie swoje rodzenstwo :)

Gość cococh
Miśka, na pewno:-) !! Widzisz a ja głupia jak byłam w ciąży nawet sobie testu na tokso nie zrobilam. Jak zajde drugi raz to na pewno zrobię, dopiero pod koniec ciąży dowiedziałam się jakie to groźne.

Gość Miśśśśśśśka
ja wczesniej tez nigdy nie robilam badan w tym kierunku.........dopiero gin zlecil mi po poronieniu.Teraz jak zajde w razie w ciaze to jeszcze zrobi mi na cytomegalie i rozyczke.

Gość cococh
Ja tez nie miałam tych badan. Kurcze, dlaczego ginekolodzy nie zalecają ich wszystkich? Ja miałam te standardowe badania plus GPS to się chyba nazywało i HIV. Tylko takie dwa "nieszablonowe". Jak byłam około tygodnia przed porodem to sobie poczytalam ile badan powinnam najlepiej mieć i byłam zła, ze miałam tak malo. Kolejnym razem zrobię sobie komplet, choćby prywatnie.

Gość gość
Jesteś idiotką... sory za obelgę ale nie rozumiem jednego... starałaś się o dziecko. .. masz je w sobie. .. zaczynasz plamić znaczy że może dziać się coś złego... zamiast jechać do szpitala albo przynajmniej zadzwonić do swojego lekarza siedzisz sobie na forum i piszesz jakby nic się nie działo... patologia... ile Ty masz lat? myślisz że ktoś na odległość telepatycznie stwierdzi co Ci jest? rusz tyłek i do szpitala. Jak Ci nic nie będzie to Cię wypuszczą. Jeśli to nie ściema to z całego serca życzę Ci żeby wszystko było w porządku i z Tobą i z dzieciątkiem... trzymam kciuki...

Gość Miśśśśśśśka
Natala i jak?????

Gość gość
Jezu, ale dramat robicie. 16 dni po zapłodnieniu... co trzecia ciąża w tym czasie jest roniona, a wy to cyrk odstawiacie i chcecie kilkudniowy zarodek prawie że reanimować, jakby to co najmniej 20 tydzień był. Nieźle was popieprzyło. Natura wie co robi, tak wczesnych ciąż nie da się uratować, jak coś się dzieje źle, i bardzo dobrze, bo jakaś selekcja musi być. Autorka może sobie jechać i do pięciu szpitali, ale oni jej nic nie pomogą. W tym czasie to ciąża pewnie nawet nie potwierdzona.

Wczesna reakcja może pomoc i uratować nawet tak male dziecko. O każde życie warto walczyć i nie sądzę aby ktokolwiek walczący o życie dziecka był jak to kulturalnie nazwalas popieprzony.

Gość gość
gość z 11:46 zamknij sie. Tacy ludzie jak ty ......nigdy nie powinni mieć dzieci.......I szkoda ze z Tobą nie zrobili selekcji. Szkoda ze Twoja matka cie urodzila......powinna poronic......tacy ludzie jak ty nie powinni miec prawa zyc na tym swiecie