Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stara matura takie rzeczy tylko w PL

Polecane posty

Gość gość

Musze sie gdzies wyzalic.. zdawalam mature w 2004 r ostatni rok starej matuty. Teraz chcialabym pojsc na studia moja stara matura nie wystarczy, a nie mozna zdawac drugi raz nawet jesli poszlabym do lic dla doroslych. Za to gimnazjalisci z 2005 roku maja otwarta droge... masakra...

Gość gość
Na dzienne studia toś ty już za stara. Stara ;)

Gość gość
a niby dlaczego ie wystarczy?? idx na jakąś prywatna uczelnię i za kaske każdy cię przyjmie

Gość gość
Ja studiuje na uniwersytecie ze starą maturą, coś bredzisz że stara nie wystarczy, jest tak samo ważna jak nowa

Gość gość
Każda uczelnia czy to państwowa czy prywatna ma obowiązek przyjąć kandydata ze starą maturą.

Gość gość
Kiedy ja zdawałam maturę, to ciebie na świecie jeszcze nie było. I nie miałam żadnych problemów, żeby po latach pójść na studia - na państwowej uczelni, dzienne. Ktoś ci głupot naopowiadał!

tez zdawalam w 2004 a teraz tez studiuje, nie bylo zadnego problemu.. co to za uczelnia?

Gość gość
chcialam podjac studi a zagranica w pl juz dawno skonczylam.. Chodzi o to ze ludzie po gimnazjum moga zdawac co rokuy dodatkowe kierunki a my nie mozemy. Sa mi potrzebne rozszerzenia z kilku przedmiotow.

Gość gość
Taki kierunek i uczelnia ze wymagania tez duzo.. a w polsce takie przepisy, ze po prostu zamkna droge na amen. Mozesz po gimnazjum zdawac mature nawet 10 razy ale po starej maturze juz nie. Strasznie too wszystko dziwne...(?)

Gość gość
University of Birmingham - Medicine and Surgery. Powodzenia dajcie znac :)

Gość gość
nie pisalam ze w pl tylko ze zagranica osle