Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcella88

Vitalash odzywka do rzes Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość
stosuje dwa razy dziennie od ponad miesiaca i efektow nie widac :(

Gość gość
Dostałam ofertę na pocztę mailową. Od razu widać, że pachnie oszustwem. Jak można być tak naiwnym ??? Gdzie macie na stronie adres firmy ??? Jaki to specyfik tak wydłuża rzęsy ??? Proponuję uważnie przyjrzeć się zdjęciom :) Pozdrawiam.

Gość Katka65
Dostałam- opakowanie niezaklejone w środku pudełko tez niezaklejone, w pudełku oryginalne pudełeczko również niezabezpieczone a w nim produkt bez banederoli etc. Nie wiem czy używane czy nowe . Zadzwoniłam na infolinię jak zaczynałam rozmowę na temat że już kupiłam i jest problem , telemarketer przestaje mnie słyszeć i tak 3 razy po półgodzinie odbiera inna osoba mówi że nic nie wie. Chcę rozmawiać z kierownikiem ależ oczywiście ! Przełącza i czekam pół godziny nikt nie odbiera. Czyli mają klienta w ... Ciekawa jestem czy będą jakiekolwiek efekty - po takim wstępie sądzę, że to wszystko ściema

- dodzwoniłam się po raz kolejny tym razem dostałam numer gdzie mam złożyć reklamację 703 80 30 14 . A tam już na początku automat informuje mnie że koszt połączenia to 7 zł za minutę- cudnie!!!!!!!!!

Gość gość
numerytelefonu.com/nrtel/703803014 składajcie pozew zbiorowy !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Aniela 1212
Kupiłam odżywkę 2 miesiące temu i stosuję regularnie dwa razy dziennie. Efekt mizerny. Uważam, że dużo lepsza jest revita lash. Skusiłam się niższą ceną. Kupiłam 2 opakowania i żałuję. Naprawdę nie wiem skąd biorą się pozytywne opinie.

Gość Sabina xxx
Dziewczyny, przeczytałam cały wątek. Niektóre komentarze (pozytywne) są kopiowane kilkakrotnie. Nigdzie anie słowa o składzie odżywki to jedna wielka ściema. Dla mnie Onet stracił na wiarygodności...

Gość gość
żeby mieć pewność i nie wieszać psów na produkcie od 11 dni go mimo wszystko próbuję - równie dobrze mogłabym rzęśy smarować wodą............ zero efektu

Gość Julcia_0987
Cześć, od kiedy mam vitalash porzucialm sztuczne rzesy , tydzien stosowania i sa 2 razy wieksze niz <3 Kocham go :D

Gość gość20
hej dziewczyny :) vitalash naprawde działa, stosowałam przez miesiąć i w porównaniu z innymi odżywkami jest super :)

Vitalash ma w sobie to samo co odżywka Feg Eyelash Enhancer a jest tańsza i tak samo skuteczna. ;) (a wysyłka darmowa również ;) ) www.essenza-perfumy.pl/feg-eyelash-enhancer-3ml-odzywka-do-rzes

Gość gość
oczywiśćie, że tak... tak jest w każdym temacie naciągacza Kaszubskiego, wystarczy sobie zobaczyć Hialuro Ultra, Lipoxine, Lipocare... wszędzie najpierw nap**********e "zachwytów" a potem pisze masa ludzi, którzy dali się nabrać i niczego nie dostali albo jak już to coś, co w aptece czy drogerii kosztuje 10 razy mniej... a pieniędzy odzyskać się nie da...

Gość gość
nie można tego gdzieś zgłosić federacja konsumentów czy jakaś inna instytucja?

Gość gość
Nie kupujcie u nich... używają zdjęc do opinii znalezione w internecie! Na jednej fotce jest dziewczyna, której skradziono prywatne zdjęcie i na dodatek ma przyklejone sztuczne rzęsy. Fałszywe imię, wiek i opinia. Chamstwo!

Gość gość
Przecież 90% postów tutaj zachwalających to "cudo" pisze ta sama osoba. Nie dajcie się nabrać, dziewczyny. Są tańsze i lepsze odżywki z odpowiednimi atestami - wystarczy zajrzeć do drogerii. A pan Kaszubski powinien się wstydzić, kolejny grubymi nićmi szyty szwindel...

Gość krystyna_1975
Nie dostarczają towaru, nie odpowiadają na maile , zaksięgowali środki 18.11 do dzisiaj zero kontaktu pomimo moich próbkontaktu z nimi

Gość gość
Kupiłam tą odżywkę używam ponad miesiąc i nic! Zero efektów a używam jej codziennie jak napisał producent dwa razy dziennie, kasa wywalona w błoto mogłam dołożyć a kupić coś co jest na prawdę skuteczne! Lepsze efekty miałam po olejku rycynowym. Najlepsze że vitalash nie ma swojej strony na fb, to jest jedno wielkie oszustwo!!

Przestrzegam przed kupnem odżywki vitalash ze strony vitalash.pl. Zamówiłam 3 odżywki w promocji a w zamówieniu wyszczególniono tylko jedną sztukę. Po kontakcie telefonicznym powiedziano mi żebym nie przyjmowała tej paczki i kurier ją zabrał . Przysłano mi kolejne zamówienie za które zapłaciłam. Po jakimś czasie dostałam pismo, w którym straszą mnie sądem jeśli nie zapłacę za pierwszą przesyłkę, której nie odebrałam:))) Dodzwonić się do firmy bardzo trudno..(ciągła informacja o osobie oczekującej na linii) , na maile mi nie odpisują a firma nie podaje adresu i tak naprawde nie wiadomo gdzie ma siedzibę:) Chyba w kosmosie. W każdym razie nie polecam współpracy z tym sklepem. Produkt był fajny przy pierwszym użyciu...kolejne nie daje już efektów. ..ciekawe....mam nauczkę na przyszlość. pozdrawiam

Gość gość
A adres zwrotny nie był podany? Ktoś w ogóle wie gdzie znajduje się ich siedziba?

Gość bje
Nigdzie nie podaja adresu. Pismo przyszło z biura windykacji przy ul. Świetokrzyskiej....jesli juz dodzwonisz sie do konsultanta to on nic nie wie nic nie może i wciska kit, że ktos oddzwoni....oczywiście nikt nie oddzwania....Firma jest niepoważna, nie zależy im na klientach.Nie nabierajcie sie na te reklamy. Są odżywki do rzes ,ktore działaja...sa jednak nieco droższe..

Gość gość
uwaga na ten produkt to prawdziwa lipa nie ma żadnych efektow po 1,5 miesiąca regularnego używania. zapewniają zwrot gotowki wysllam 4 maile i nie ma żdnej odpowiedzi . Jednym słowem oszustwo

Gość gość 65
podpisuje się pod powyższym!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kupiłam Vitalash 11 grudnia , stosuję ją niemal 1,5 miesiąca codziennie. Nie widzę żadnych efektów :( Czuje sie oszukana. Chcialam kupic sobie pierwszy raz droga , profesjonalna odzywke i kupilam, a dzis zaluje. Skoncze 2gie opakowanie tego 'cudnego' specyfiku i wyrzucam do smieci. Nie marnujcie pieniedzy tak jak ja :(

Gość gość
Oszustwo i nic poza tym‼

Gość gość
Oszustwo nic po zatym . Powinna zająć się nimi Prokuratura . kupiłam 2 odżywki za ponad 140 zł . Efektu zero , poza łzawiącymi oczami .

Gość gość
powinna, rzeczywiście ale nie mam pomysłu jak zacząć może rzecznik praw konsumenta?

Gość gość Teresa
kupiłam w promocji 4 szt tego kosmetyku ,poniewaz mnie uczulił po zużyciu jednego opakowania kosmetyk zwróciłam paczka z opisem dlaczego. Zgodnie z deklaracją firmy zażądałam zwrotu pieniedzy /297zł/ Zadnej odpowiedzi nie otrzymałam ,więc 2-krotnie dzwoniłam do firmy ,otrzymywałam metne odpowiedzi.Ostrzegam ze za dwa telefony zapłaciłam 180zł . Ponieważ wydrukowałam ich reklamę z gwarancja zwrotu pieniedzy prześlę to rzecznika praw konsumenckich

Gość gość Teresa
Pytacie gdzie ta forma w Garwolinie ul legionów 44 ł lokal13 nazwa tej firmy ponoc HEALTHCARE COMETICS taką informację otrzymałam ,a firma jest Kamila Dąbrowskiegood Wiktora Olszewskiego nie wiem czy to prawda ,żeby się o tym dowiedzie to 2 telefony kosztowały mnie 180zł za kilka minut .Mam zamiar zgłosic to na policje w Garwolinie ,aby sprawdzili czy to coś istnieje .Musimy sie połączyc aby Nas poważnie potraktowano czekam na propozycje.

Gość gość
Ja bardzo chętnie przyłączę się by ich zgłosić - użyli mojego zdjęcia na swojej stronie (zdjęcie twarzy). W sumie to ukradli je bez mojej zgody...