Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Moje życie to żart, kiepski żart

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

jak wygląda moje życie? Moje życie polega na siedzeniu w domu, nie mam żadnej przyjemności, radości, niczego kompletnie.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie tak znowu za niedługo, w październiku dopiero i to pod warunkiem że zdam maturę. Ja nie sądzę żeby było lepiej. Będzie tak jak było szkoła-dom, szkoła-dom :(

Gość gość
Weź się k***a ogarnij ci/oto jeb/ana i weź się w garść w końcu i przestań pier/dolić jakie to Twoje życie jest gów/niane!!!!!!! Bo tego już się nawet czytać nie chce !!!!!!!

Gość dziewiędziesiąt dwa
No to co mam robić mistrzu, powiedz mi to ci będę wdzięczny a jeżeli tylko potrafisz rzucać pustymi sloganami to ja za taką krytykę dziękuje.

Gość gość
Wyjdź do ludzi, wyluzuj, przestań na siłę szukać miłości, a najlepiej to idź do psychologa, bo on już się na pewno Tobie przyda !!!! :P

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie wyjdę bo nie mam gdzie i do kogo. W psychologa też już nie mam przyjemności kasy topić, byłem wielokrotnie, mieli się okazje wykazać - nie skorzystali z niej.

Gość gość
Babolu stary przestań się użalać nad sobą jak jesteś śmieciem to nic na to nie poradzisz

Gość dziewiędziesiąt dwa
Za tydzień są wyniki. To co dołączy do mojego schematu? Będę miał tylko dłuższą drogę do domu i będzie wyglądało to tak szkoła-autobus-dom

Gość gość
Psycholog to ci za dużo nie pomoże on ci tylko może doradzić co zrobić a reszta zależy już tylko od ciebie jak postąpisz przecież ci nie znajdzie kolegów czy dziewczyny TAKA PRAWDA ale myśle jak ktoś jest nie wypałem to jest nim całe życie

92, studia są od studiowania, a nie jeżdżenia do domu. To znaczy można rodziców odwiedzić raz na jakiś czas, ale bez przesady. Codziennie do domu nie będziesz jeździł. Na roku poznasz innych studentów, to będziesz miał z kim czas spędzać.

Gość gość
Ale mam pytanie przecież mieszkać koło swoich rówieśników i co jesteś tam jak powietrze nie wychodzisz z domu

Gość dziewiędziesiąt dwa
No jakoś tak dziwnie jest to urządzone że w najbliższej okolicy gdzie mieszkam rówieśników jest brak. Było kilkanaście lat temu jakieś rodzeństwo z którymi bawiłem się w piaskownicy ale się prędko stąd wynieśli.

Gość dziewiędziesiąt dwa
UP ma ze 3 ciekawe kierunki -prawo, administracja i coś tam jeszcze. A w liceum też mogłem poznać, nawet były wtedy bardziej sprzyjające okoliczności. Dlaczego nie poznałem nikogo?

Gość gość
Z kąd ty jesteś

Gość dziewiędziesiąt dwa
z małopolski

Gość gość
Ale to z Krakowa z miasteczka jakiegoś WSI

Gość dziewiędziesiąt dwa
Oj chyba nie poznam bo już mi ludzie na kafe obwieścili że na studiach już nie są ludzie tacy skłonni do integracji, trzymają się w grupkach i tam trzeba być duszą towarzystwa aby coś ugrać. Dlatego sceptycznie na to patrzę.

Gość STARY KAWALER BRONEK
Nie tylko ty masz taki problem ja jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny jestem leszczem mi to zawsze zabierali kanapki w szkole gnębili mnie koledzy a żeby mieć spokój w szkole to musiałem im laske robić

Gość gość
Ale ty mieszkasz na jakieś wichurze nie ma ludzi czy są ale się do nich nie nadajesz tylko tyle że mieszkasz i jesteś jak powietrze bo nie kumam

Gość gość
Dlaczego nie popiszesz na skanie tam można poznać fajną dziewczynę itp.

Gość gość
Ale po co ty piszesz o jednym i tym samym

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mieszkam na wiosce i w tym zaułku co ja mieszkałem to autentycznie nie było ludzi. W całej wiosce byli ale wioska jest dosyć duża. Teraz się pojawiły jakieś brzdące ale jak ja byłem mały to ich nie było.

Gość gość
To masz przesrane ale znam takich ludzi co mieszkają za miasteczkiem dosłownie na polu dom a w koło pole tylko ja bym chyba się w takim miejscu powiesił może nie chodzi do końca o to że zad***e tylko trzeba tam też do ludzi wychodzić nie ciekawa przyszłość ci się zapowiada tam bo zdziczejesz lepiej wyprowadź się do miasta pewnie marnie to widzisz

Gość dziewiędziesiąt dwa
Jeszcze do szkoły podstawowej chodziłem poza swój rejon co też nie sprzyjało integracji z kimś po lekcjach.

Gość gość
Autorze a jak ty to wszystko widzisz tak szczerze

Gość gość
A DZIEWCZYNE PRÓBÓJESZ JAKOŚ ZNALEŻ