Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego mężczyźni nie podrywają kobiet?

Polecane posty

Gość niedorobiony
J a będę podrywać, taki mam cel, podobają mi sie młode kobiety i starsze co kręcą tyłkiem, lubię je i lubię jak...........ale cóż to będzie takie.......po prostu jestem boski.

Gość kniaź
emilkaaaaaaaaaa jakie masz nogi? Jak beczka czy jak sosny?

Ufff Przeczytałem cały topik i ręce i nogi mi opadły:( Panowie co się z Wami zrobiło? To ja stary zgred , wycofany z obiegu od wielu lat szybciej poderwałbym kobietę niż Wy . Pewnie że nie dwudziestolatkę bo lata nie te ale taką w kompatybilnym wieku:P Dziewczyny szkoda Was

Gość dawny  cream
nie podrywają dlatego ze dzisiejsze kobiety są wulgarne i chamskie , więc po co ryzykowac i byc wyzwanym badz podrapanym?

Gość gość
Nigdy nie narzucajcie sie facetom - nie robcie pierwszego kroku - to stalowa zasada!! No chyba ze chcecie zeby sie zabawil a potem poszedl szukac innej ...

Gość gość
bo faceci to tchórze, trzeba dać mu znać ze chce się być poderwaną , sami od siebie nie zaczną:O

Gość fiku mikuuu
Pulchny :(

Mi też ręce i nogi opadają - stąd :( Aczkolwiek wiem, że są jeszcze fajni faceci, nie jak Ci z forum, tylko właśnie bierni względem kobiet.

Nie wiem sam co mam powiedzieć ale chyba my (pokolenie lat 60-tych )byliśmy troszkę inni . Dla nas podrywanie to była sprawa honoru :). Chłopak który nie umiał, czy nie chciał ,, rwać towarów" miał przerąbane, nawet koleżanki go wyśmiewały :( Fakt było to dla niektórych powodem kompleksów ale w sumie społeczeństwu się opłaciło ;)

Gość gość
Kobiety też nie kochają charytatywnie. To bujda na resorach, po to by was testować Panowie.

Gość gość
Fajny, porządny, dojrzały facet - niezależnie co przez to tłumaczą, zawsze kryje się pod tym pojęciem gość, który ma atrakcyjność, zasoby (albo pespektywy dobre) i dobre położenie towarzysko-społeczne w otoczeniu. A wy Panowie ciągle dajecie się nabierać na to niedookreślone damskie chędożenie o dojrzałosći...

Znowu pomarańcza odbiega od tematu i odwraca kota ogonem. Tak kobiety chcą fajnych mężczyzn a nie frajerów. Powróćmy do tematu.

Gość gość
Faceci nie sa tchórzami. Nie muszą podrywać. Faceci będą robili swoje a wy nadal będziecie narzekać i marudzić jak te bierne święte krowy.

Gość gość
Fiku miku jak zwykle postawi ogólny zarzut o jakimś kocie bez konkretów i nie odniesie się do przytoczonych faktów. To takie kobiece i kulturalne.

"Fajny, porządny, dojrzały facet - niezależnie co przez to tłumaczą, zawsze kryje się pod tym pojęciem gość, który ma atrakcyjność, zasoby (albo pespektywy dobre) i dobre położenie towarzysko-społeczne w otoczeniu." "Fajny, porządny, dojrzały facet" to absolutna podstawa i meritum + atrakcyjny (dla każdego znaczy to co innego, ale partner musi się podobać, co nie znaczy że ma wyglądać jak Brad Pitt). Te inne - ukryte wymagania/oczekiwania są zależne od osoby. Większość kobiet nie ma nierealnych oczekiwań.

Gość gibon 333
mam nadzieję ze przyjdzie czas ze dziewczyny beda zagadywać do mężczyzn podrywać ich i zapraszać na randki, ja raz tak zrobiłem experyment że tak powiem, jedna była taka koleżanka ze studiów wydawała sie fajna, pisaliśmy , ona mi dawała do zrozumienia zebym ja zaprosił gdzieś, ale ja myśle - nie ,ty mnie zapros i zobaczymy co bedzie piszemy dalej , w koncu dała sobie spokój, ona tchórz nie ja, ja jestem honorowy, i po tym wiem ze nie była mnie warta proste :) :)

Gość defff
popieram wyżej :)

Gość fiku mikuuu
może jeszcze kupować im kwiaty? 🖐️

Gość gość
bo im sie nie chce

Gość piriririri
A to byłoby zabawne :D Wpadnę kiedyś do jakiegoś kolegi z kwiatami i niech się cieszy, będzie wdzięczny i całuje mnie za to w policzek!

Gość defff
oczywiscie ze tak skoro on jej to i ona jemu, podobno jest równouprawnienie czyż nie ? chcieliście to macie

Gość defff
fajny ten blog nawet :)

Gość Tomkat
Nie podrywamy, bo nie ma takiej potrzeby. Seks stał się tani, mamy go na miejscu na uczelni albo w pracy, więc nie musimy szukać wszędzie okazji gdy nam się jakaś spodoba.

Gość gość
powodów jest mnóstwo jedni nie podrywają bo boją się odrzucenia i ośmieszenia z tym związanego a ego tego nie zniesie, inni uważają, że kobiety nie nadają się nawet do zrobienia kanapki z serem a co dopiero małżeństwa (i jak tak spojrzeć na te kobiety które piją palą ćpają i walą się z kim popadnie to coś w tym jest). Znowu inni chcą tylko dziewice a takich jak na lekarstwo. inni mają niską samoocenę i traumatyczne przeżycia z kobietami czy to były ich niedoszłe dziewczyny, siostry, matki etc. Kolejni znowu są gejami lub chcą być sami. Ale faktem jest, że mężczyzna jest w stanie sam sobie stworzyć poczucie bezpieczeństwa wynika to z tego, że nie zachodzi on w ciąże i jest silniejsze fizycznie od kobiety, problem jest tylko w tym, że sam siebie nie potrafi zapłodnić. Kobieta natomiast jest słabsza fizycznie i ponosi koszty związane z porodem i macierzyństwem a więc z tego powodu nie jest w stanie sobie sama zapewnić poczucia bezpieczeństwa oraz nie jest się sama ze sobą rozmnożyć. A więc wniosek taki, że mężczyźni potrzebują kobiety tylko do seksu, a kobiety do seksu i do tego by czuć się bezpiecznie - 2:1. Z tym ,że tutaj ten kto ma większe zapotrzebowania powinien zabiegać o tego kto ma mniejsze! :]

Gość Facet nawet odwazny
"zagadywałbym, ale kobiety nie dają znaków zainteresowania wręcz przeciwnie, odczuwam wrażenie, że one modlą się żebym się do nich nie odezwał" Potwierdzam tą wypowiedz. Ja jestem odważny, ale chce chociaż widzieć, że dziewczyna nie ma nic przeciwko, a więc odpowiada na uśmiech, daje znaki itp. A z tego co widzę to kobiety wlaśnie nie wiedzieć czemu gadają, że niby faceci oczekują, że kobieta zrobi wszystko za nich, a same w rzewistości nie mają ochoty nawet dawać znaków !

Gość gość
Ja nie podrywam bo 95% ma facetów. Nawet jak zaczynam rozmowę to dopiero po godzinie wysłuchiwania pierdół się dowiaduję najczęściej że mają skomplikowaną sytuacje z facetem niby jest niby nie ale jest jednak :D Po prostu facet je tylko zwyczajnie *ucha i nic więcej a ja muszę wysłuchiwać całej ich głupoty :D Miałem kilka znajomych każda po kilku dniach od zakończenia związku była w kolejnym mimo że zagadywałem. Co tu dużo mówić ładna dziewczyna ma masę propozycji i trzeba mieć szczęście by taką spotkać. No chyba że ma się 20 lat i masę dziewczyn w szkole, pracy/czy wśród znajomych. Nie chce mi się marnować czasu w bawienie się w bycie przyjacielem :D Bo do piwka i pogadania z sensem mam kumpli.

Gość 01432YAELGO
lod@vp.pl qeen wear six $ brest 96ab hard core "25no." cash;

Gość marhefko priv
brANet24 :(