Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektorym wszystko sie w zyciu uklada

Polecane posty

Gość gość

a inni maja wciaz pod gorke?? mam 37 lat , nie uklada mi sie w milosci. wokol same szczesliwe malzenstwa ,pary. W sasiedztwie same sluby, ciaze,chcrzciny. sasiadka sobe zalozyla ze przed 30stka wyjdzie za mąz i sie jej udalo, mąz przystojny jak z obraz, spokojny nie zaden lowelas,dobra praca,zaraz po slubie zaszla w ciaze, wkrotce pojawi sie dziecko. 2 inne sasiadki wlasnie urodzily drugie planowane dziecko, znajoma sie zareczyla(facet latal za nia jak glupi a ona 2 lata go odtracala,ale w koncu sie zdecydowala a on mial tyle cierpliwosci zeby na nia czekac)

Gość gość
mam tak samo;(

Gość gość
Gdyby nie było nieudaczników, to świat byłby do dopy

Gość gość
KARMA... Jednak to swiadczy tylko o tym, że jesteś na tzw. poziomie mistrzowskim, oznacza to, że już nie jesteś początkującą duszą, tylko taką, która juz swoje przeżyła, naprawiła, teraz pozostało Ci rozwijać się duchowo

Gość gość
Mam podobnie, chciałabym powiedzieć że nie "zazdroszczę", bo niby nie, ciesze się jak komus się układa...ale jednak to uczucie chyba tak się nazywa...Wiele osób ma lepiej ode mnie, i to lepsze życie dotyczy tych sfer, w których ja sama chciałabym mieć je poukładane. Nie zazdroszczę domu z basenem, fajnego samochodu...Smutno mi, że wiele osób dookoła ma rodzinę, meża, dzieci...Ja nawet nie mam chłopaka. Czuję, jakbym nie zasłużyła:(Wiec co robicie, że Wam się udaje?...:(

Dlatego ze maja uklady, sa ulozeni i klada po sobie uszy oraz lache na innych. To glowne cechy Podniesione obecnie do rangi niebywalej zaradnisci, madrosci zyciowej a nawet wrodzonego geniuszu

Gość gość
doprawdy zależy wam na ziemskich przyjemnosciach? nie żyjemy po to aby sprawiać sobie przyjemnosć...

Gość gość
moze po prostu pokochaj własne życie, zamiast tracić czas na zawiść?

Gość gość
tez do niedawna bylo mi obce uczucie zazdrosci,ale teraz niestety coraz czesciej zazdroszcze inym i nie pieniedzy, domu,samochodu tylko wlasnie dobrego meza,dzieci, rodziny.

Oczywiscie podswiadomie czuja ze cos jest nie tak. Nie ogarniaja skutkow i przyczyn oraz nie widza zwiazku. Brak logicznego obrazu swiata wywoluje u nich strach a strach prowadzi do instynktownej agresji ktora jako tako tlumaczy ich pozycje. W efekcie dochodza do wniosku, ze trzymaja zycie w garsci dzieki kopaniu innych. Wjrecaja sie w dziwne pseudoteorie jak darwinizm spoleczny, grzebia w genealogi w poszukiwaniu przodkow szlachetnej krwi z transylwanii a na koniec izoluja sie w roznych klubach poklepujac sie wzajemnie po plecach i calujac po dupach. W ten bezproduktywny sposób nie zrobiwszy w zyciu nic pozytecznego ze zludnym poczuciem ze wygrali zycie umieraja aranzujac najpierw swoim potomkom malzenstwa z odpowiednimi partiami i upewniajac sie ze ich rod sie nie zdegeneruje

Gość gość
samotnosci nie mozna pokochac.czlowiek z natury jest stworzony do tego aby z kims dzielic zycie

Gość gość
A na ch...j ci dzieci, moąż, rodzina...., a nie - przecież ty nie masz ch..ja ;)

Gość gość
Bzdura. Ja jestem sam. Sam w pracy sam w domu. Wszędzie sam. Sam chodze na wesela i sam jade na wczasy. SAMOTNOŚĆ JEST SUPEEER!! ;)

Gość gość
wiekszosc kobiet jest wyposazona w cos takiego jak instynkt macierzynski. oczywiscie sa wyjatki i poniekad im zazdroszcze

Czesc z nich zachacza po drodze o kafeterie gdzie wyzywaja wszystkich od nieudacznikow i zaspokoiwszy w ten sposob swoja potrzebe dominacji tlumaczaca w ich mniemaniu osiagniecia wracaja do dawania dupy potezniejszym od nich badź brataja sie z sowami na dziwnych cokolwiek ceremoniach rodem ze starozytnego egiptu.

Gość gość
może ta samotność ma Cie na co innego ukierunkować, na własny rozwój ? abyś mogła być w przyszłosci dla ludzkości autorytetem?

Gość gość
Samotna kobieta wygląda jak zdechły pies z przetrąconym ogonem. Samotny facet - to jest FACET :classic_cool:

Gość gość
Shere - bierzesz cos?

A potem do tego malpiego gaju wpada wielki tygrys odgryza im lby konczyny inpozera potomstwo a ci ktorym uda sie przezyc spierdalaja tam gdzie ich miejsce drapiac sie po plecach innych:)

Gość nowa lula
Ta on cos bierze, nie wiem co, ale chce to samo.

Gość gość
to i ja sie napije

Gość nowa lula
Ale mocny jest no nie?

Gość nowa lula
Jak mnie kiedys bedzie stac to sobie kupie takiego :)

Badźmy szczerzy. Halas jaki powstaje podczas szarpania sie o miejsce na najwyzszej galezi jest taki ze nawet najglupszy tygrys musialby byc gluchy zeby nie skorzystac z okazji na wyzere

Gość Naomagic1983
nie można całe życie oglądac się na innych bo zawsze znajdzie się ktoś; bogatszy, szczęśliwszy. Zawsze ktoś będzie miał większy dom, grzeczniejsze dzieci. Po co porównywać?Każdy jest inny..Ty wybrałaś tak..inni dokonali innych wyborów. pomyśl że, mogłaś trafic na męża damskiego boksera, dziecko mogłoby być chore ...

Najbardziej jednakowoz przeraza mnie ze glownymi ofiarami nie beda malpy ktore ten halas wywoluja. Tak czy inaczej poluje najbardziej tluste sztuki.