Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba popełniłam błąd, wszystko stracone :(

Polecane posty

Gość gość
rozumie, ale ciekawa jestem co byś powiedziała, w końcu koleś oczekiwał rewanżu

Gość gość
*rozumiem

Gość gość
Wtedy raczej zdecydowałabym się na sex niż robienie loda...

Gość gość
gość dziś - myslałam,że juz takich ludzi niem, którzy to zauważyli. :) Seks to kiedys było coś wspaniałego.

Gość gość
Boże jakie laski niektóre są głupie. Aż wstyd mi, że jestem kobietą chwilami...potem wszystkie mają taką a nie inną opinię przez takie wybryki natury jak autorka !

Gość gość
Ale kobietom jej pokroju wydaje się że są porządne, bo one tylko loda robią a to przecież nie jest seks :)

Gość gość
lodzik to błąd? bardzo dobrze zrobiłaś on na pewno to docenił

Gość gość
Wątpliwe ! niby czemu miałby to docenić ? taka laska się nie szanuje w mniemaniu facetów raczej i jest g***o warta dla gościa który szuka stałej partnerki ! Spotka się jeszcze, żeby dokończyła sprawę, wybzyka ją i bye bye haha

Gość gość
może nie wszystko stracone, kwestia tego czego szukacie oboje.. jeśli stałej relacji to nawet szybki sex nie przekreśla bycia razem, no może 1 sza randka to przesada. ja z moim poszłam po 2 tyg do łóżka- 2 tyg po kilka spotkań w tygodniu. czułam, że to jest właściwy facet dla mnie . jesteśmy razem dziś i super sięczuję z tą osobą;)))

Gość gość
Można przypuszczać że po tym co ona tu wypisuje, ten facet nawet specjalnie pałki nie wymyje, bo po co :D ...co do kolejności której się podobno trzyma, to najpierw ją w****** w du/pę a później wsadzi do japy, żeby udowodnić jej jaka jest głupia :P

Gość gość
Najfajniejsze jest pisanie przez baby o śmierdzących fiutach, jak ktoś zwróci im uwagę to oczywiście na pewno śmierdzi i dlatego się bulwersuje... No nie strzymam, teraz w tych temperaturach i dupskach na wierzchu, codziennie człowiek jest narażony na ten wątpliwy zapaszek, oddech wstrzymuje, nie ma też zasady co do wieku, czasem młode dziewczyny walą starą babą niemytą z 3 dni, od facetów nadużywających alkoholu i nieszczególnie dbających o higienę tak nie śmierdzi, no i one mają czelność pisać o bulwersach... głupie ci/py! :D

Gość gość
ja wchodzę czasami na to forum, żeby zobaczyć sobie, co i jak myśli przeciętny Polak. bo mam wrażenie, że tu mamy taki ładny przekrój przeciętnych myśli i opinii przeciętnych Polaków. i powiem szczerze - przeraża mnie to. ile tu takich moherowych pomysłów, ile tzw. hejterstwa. dziewczynę byście kamieniami zaszczuli, gdyby tylko się dało. bo się zgodziła na seks oralny? autorko, jeśli jeszcze tu jesteś, zapomnij o tych bzdurach, które ludzie wypisują, i więcej o takich rzeczach na forum nie pisz, bo tylko Cię zdołuje. a jeśli chodzi o związek z tym facetem - jestem pewna, że - zwłaszcza jeśli on zdążył Cię już trochę poznać - to nie przekreśliło Twoich szans, raczej wręcz przeciwnie.

Gość gość
Gdyby faceci byli takimi prostakami i chamami jak im tutaj zarzucacie, to większość z was kanałami ściekowymi by musiała chodzić, bo byście co chwilę słyszały od tych chamskich facetów że z czym między ludzi, żebyście się poszły podmyć, bo capi jak z obory i porzygać się idzie :-O Tak wygląda rzeczywistość, więc ostrożnie z tymi tekstami o śmierdzących fiutach i bulwersach, bo w tej wojnie jesteście na straconej pozycji i robicie tylko z siebie debilki ;-)

Gość gość
Wątpliwe ! niby czemu miałby to docenić ? Spoko żartowałam :) chcialam was sprowokować do dyskusji :P

Gość gość
przestań bulwersie, h*j śmierdzi i tyle ;)

Gość gość
tak na niom najerzdrzacie a ona za ten lud pewnie rzonom jego zostanie i bedzie wam rzal tym które loduw nie robiom bo c***j im śmierdzi :O Ałtorko tak tżymaj

Gość gość
Hehe, zgadzam się z 7:09 jest nawet takie powiedzenie, śmierdzi jak h :P ale wy będziecie bronić swoich małych kolegów bo liczycie na lodzika więc nie wolno wam wypaść z roli czyścioszków :P I to wam zależy na lodzie a nie kobietom na minecie (mniej jest takich kobiet). Wciskacie te swoje minetki na siłę, nie umiecie tego robić, chlapiecie w nadziei na rewanż żeby lód był na 100%, cwaniaczkowie

Gość gość
sex przedslubny zawsze skutkuje cierpieniem czyli zdrada pogarda bo jest to grzechem a grzech zawsze przynosi cierpienie

Gość gość
u mnie byś na pewno przegrała , w moim przekonaniu panna wydymka :D

Gość gość
Moze u kolegi wyzej bys przegrala. Ale szczerze...jesli facet okaze sie taki jak gosc wyzej to chcialabys z nim byc w zwiazku? Jesli ma inne standardy dla siebie a inne dla Ciebie juz na poczatku to pozniej bedzie tylko gorzej.

Gość gość
Jesli ma inne standardy dla siebie a inne dla Ciebie Bo większość ludzi tak ma i występuje to w każdej kulturze, nasza i tak jest najb liberalna

Gość gość
Nasza kultura nie jest najbardziej liberalna. Mentalnosc jest na poziomie krajow arabskich, tyle ze ogłada jest wieksza i dlatego to sie mniej rzuca w oczy...

Gość gość
Ale jesteście porąbani ! Dajcie dziewczynie spokój. Autorko daj znać kiedyś jak sytuacja się rozwija ;) Jeśli facet nie jest dupkiem i nie traktuje kobiet przedmiotowo tylko docenia to co są w stanie zrobić dla niego to nie będzie źle !

Gość gość
tak na niom najerzdrzacie a ona za ten lud pewnie rzonom jego zostanie i bedzie wam rzal tym które loduw nie robiom bo c***j im śmierdzi pechowiec.gif Ałtorko tak tżymaj x x Za to lody robią takie prostaczki i analfabetki jak ty łudząc się nadzieją, ze żoną zostaną, a później wielkie rozczarowanie i płacz, bo facet ożenił się z inną, a do niej na loda tylko przychodził :D:D

Gość gość
Ale jednak postawiła siebie na straconej pozycji, bo teraz wszystko w rękach pana i władcy a nie musiało tak być. Ona sama czuje ze popełnila błąd

Gość gość
tak na niom najerzdrzacie a ona za ten lud pewnie rzonom jego zostanie i bedzie wam rzal tym które loduw nie robiom bo c***j im śmierdzi pechowiec.gif Ałtorko tak tżymaj x x Za to lody robią takie prostaczki i analfabetki jak ty łudząc się nadzieją, ze żoną zostaną, a później wielkie rozczarowanie i płacz, bo facet ożenił się z inną, a do niej na loda tylko przychodził smiech.gifsmiech.gif x x Ale ja mam pżynajmiej tego loda co mi da polizać a ty nic :P :D

Gość gość
Ałtorko jestem z tobom ja czóje w moim serduszku że dostaniesz jeszcze tego lizaczka do bózi i polirzesz go jeszcze na pewno. bóziaczki papatki

Gość gość
Co Wy opowiadacie w ogole??? Jesli facet ja skresli bo zrobila DOKLADNIE TO CO ON to na cholere byc z kims takim?? Zeby pozniej plakac ?? Ale rozumiem, ze dla niektorych zlapac jakiegokolwiek faceta to tai wyczyn, ze trzeba obmyslac strategie i zachowywac jak z podrecznika