Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak im pomóc, bo chyba jest u nich źle ?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma dwuletnią wnuczkę. Mała jest śliczna, słodka, podobna do mojego syna. Syn z żoną mieszkają ponad tysiąc km od nas, w innym kraju. Mam przeczucie, że dzieje sie źle w ich małżeństwie. Synek często wyjeżdża, bo taką ma pracę, a moja synowa nie dawno straciła pracę. Byli u nas tydzień. Mała rozrabiala słodko. Widziałam, że coś jest nie tak między nim. Dziecko w osobnym pokoju, oni w drugim pokoju. Do dziecka wstawał głównie mój syn, a mała miała problem ze spaniem. Ona chodziła ciągle ponura, zmęczona, smutna, a syn taki nie swój. Mimo, że wydawało się po nich że jest dobrze, ale znając ich to widzę, że coś jest nie tak . Jak mogę im pomóc ?

Gość gość
twój syn ma dwuletnią wnuczkę ? :) jak na mój gust to prowokacja. A jeśli nie to najlepsze co możesz zrobić to nie w.p.i.e.r.n.i.c.z.a.c się w ich życie!

Gość gość
Zjadło tekst. Ma dwuletnią córeczkę, a ja wnuczkę.

Gość gość
Zaproponuj ze wezmiesz z mezem wnuczke na tydzien a oni niech pojada sobie w tym czasie odpoczac

Gość gość
To nie wina małej. To cudowne, spokojne dziecko.

Gość gość
A pisalam ze to jej wina.ale rodzice az najakis czas moga pobyc sami.no chyba ze twoj synek ma kochanice

Gość gość
Mała jest spokojna, chociaż zdąża się że mała rozrabia. Wnuczka miała problem ze spaniem i tylko syn do niej wstawał, też ją usypial. A zanim usnęła to męczyła się z 2-3 godziny, po czym po 3 godzinach budziła się płakała i tak z 3 razy w nocy, a nie wzięli dziecka do swojego pokoju i swojego łóżka.

Gość gość
Syn twierdzi, że jak on jest w domu to on głównie się zajmuje małą, że chce żeby jego żona odpoczywa. Nie umiem jej zrozumieć chodziła taka zdołowany, w nocy siedzieli na tarasie do 5 nad ranem oboje .

Gość gość
I co, i już ci żal d**e ściska, że synunio wstaje do dzieciaka, a 'ta krowa' leży i nic nie robi ? :D Może ją zdradził i ma dziewczyna depresję. Albo jest chora. Zapytaj, jęzora w gębie nie masz stara torbo ? :O

Gość gość
Mój synek nie zdradził by swojej żony. Syn też ma prawo do wypoczynku . Spytałam syna czemu ona jest taka dziwna, powiedział, że jest zmęczona, przeziębiona i słabsza i przez to ma gorsze samopoczucie.

Gość gość
Napewno bzykal panienki i zonka sie dowiedziala

Gość gość
Nie badz tego taka pewna

Gość gość
A dlaczego caly czas on wstaje do corki,bo ma chlop cos na sumieniu

Gość gość
Chyba by nie spali wtedy w jednym łóżku, nie przytulała by się do niego.

Gość gość
Stwarzaja pozory zeby mamusia nie miala zlego zdania o synku

Gość gość
Raz podniosła małą i nagle zrobiło się jej słabo. Mało jadła, wyemitowała przez przez kilka dni.

Gość gość
Moze w ciazy jest

Gość gość
To by chyba powiedziała.

Gość Jakie to żenujące
Jak sama, widzisz nie uzyskasz tu mądrych rad i odpowiedzi!😠.Sam motloch uczestniczy w kafe.Ludzie niedowartościowani, małolaty, podłe lampucery. Problem musisz rozwiazac z synem i synową,ale nie na forum.😠

Zostaw syna w spokoju, tak najlepiej im pomozesz. Bez wzgledu na to, jaka jest przyczyna problemu, wyglada na to, ze chlopak robi dobrze.

Gość gość
Gosc wyzej dobrze napisal,daj im spokoj,jakby potrzebowali pomocy to by o nia poprosili

Gość gość
To ich wspólne dziecko i oboje powinni wstawać do dziecka.

Gość gość
Ja piernicze to ich zycie a biedna mamusia zaluje synusia,to tez jego dziecko niech sie tez troche pozajmuje

Gość gość
Mam taka sasiadke ma ona syna i corke juz doroslych ktorzy pozakladali juz swoje rodziny.syn zajmuje sie swoja corka chodzi z nia na spaacery a ta na synowa nadaje jaka to leniwa i glupia baba.ale juz na swoja coreczke tak nie powie,choc to jj maz pieluchy dziecku zmienia,tylko chwali jakiego jej Asia dobrego meza ma ktory pzwala jej odpoczac.zaznaczam ze Asia nie pracuje nigdzie,za to Monika(synowa sasiadki)pracuje.autorko na swoja corke bys inaczej ptrzyla niz na synowa