Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy dziewczyna pyta czego od niej oczekuje

Polecane posty

Gość gość

czesc. dziewczyne mam od ponad 2 miesiecy, wiec niedlugo. miedzy nami wszystko uklada sie dobrze - twierdzimy, ze sie kochamy, mamy czesty kontakt, lubimy ze soba spedzac czas, ale wczoraj uslyszalem pytanie "czego ode mnie oczekujesz?". i wlasciwie co to ma oznaczac? wczesniej wspominala, ze jak dla niej jestem zbyt malo wylewny, ale staram sie jak moge. moim zdaniem, zadajac takie pytanie musi miec jakies watpliwosci co do mnie. jakiej zatem odpowiedzi mogla oczekiwac? kiedy powiedzialem jej o uczuciach zapytala czy chodzi mi o seks... kompletnie zbila mnie z tropu.

Gość gość
najwyraźniej swoim zachowaniem dajesz jej do zrozumienia że spotykasz się tylko ze względu na łóżko (albo tylko do tego dążysz) zastanów się nad sobą, dziewczyna chce jasnej deklaracji czy nie jest tylko ławeczką/poczekalnią.

Gość gość
toś ty jej jeszcze nie rvchał?

Gość gość
nie. mowilem jej wielokrotnie, ze bardzo ja szanuje i zrobimy to, jak oboje bedziemy gotowi, pewni. moze za malo powiedzialem, ale mam takie wrazenie, ze to jakby ona sugerowala mi, ze chce tego seksu. bo na jej pytanie odpowiedzialem szczerze, ze chce po prostu czuc sie kochanym i potrzebnym ;)

Gość gość
moze ktos jeszcze cos powie?

Gość gość
Ile Ty masz dziecko "autorze" lat? :O

Gość gość
19 :)

Gość gość
widac ze sam nie wiesz czego chcesz i ona to widzi, uwaza ze sie nia bawisz i pewnie tak jest. zrob jej krzywde to masz ode mnie wpier/dol chu/ju !!!😡

Gość gość
gdy dziewczyna pyta czego od niej oczekujesz - wtedy chce wiedziec czego od niej oczekujesz

Gość gość
jak dziewczyny moga sie zadawac i tracic czas z takimi szczeniakami jak ty ...

Gość gość
poczekaj, czyli ona zadala ci to pytanie, ty przyszedles tutaj zeby ktos ci wytlumaczyl co oznacza to pytania, a potem do nie wrocisz i jej odp na to pytanie?? czyli ona tam gdzies czeka az ulozysz sobie odp????? 😠 to faceci tak maja, ze nie rozumieja prostych pytan ? i musza sie poradzic ludzi z calej Polski, zeby prawidlowo odp??? :D