Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypalony

Czy muszę się tłumaczyć ?

Polecane posty

ale jak ktoś lubi tylko niech nie rozdmuchuje sprawy:( i nie wciąga osób trzecich w dbanie o to np. nie podrywaj mojego niewolnika itd.:D

Gość malinka373
Spokojnej nocy broken :)

Gość gość
"ale wg mnie, partner traktowany na poważnie (to chyba nie przeze mnie) ale NIECH CI BĘDZIE, rozpieprza osobowość." x no twoja chorą, słabą i "złamaną" osobowość - na pewno :) masz jakieś irracjonalne lęki przed zatraceniem indywidualności w związku - ale to twój problem z tego co wcześniej pisałaś wynika, że naprawdę masz ostro spaczone postrzeganie rzeczywistości, granic między własnym "ja" a innymi i ogólnie mocno zjechaną psychę. nie możesz znieść tego, że zdrowe, silne i nie-złamane osoby nie mają takich bezpodstawnych lęków i nie boją się związków

tak, bardzo silne, a po zdradzie płaczą i jak są same - też płaczą jak małe dzieci. w chuj to jest silne partner metodycznie rozpierdala osobowość każąc mi rezygnować z siebie na rzecz związku

Gość gość
ból po stracie czy zdradzie jest czymś zupełnie naturalnym i jeszcze raz powtórzę, że TOBIE rozpiertala osobowość, innym nie, dotarło? :)

gdybyś miała silną osobowość to byś wzruszyła ramionami a Ty płaczesz jak mała dziewczynka, co się nie uspokoi jak nie dostanie lizaka czy coś

nie mów mi, że coś jest naturalne:D zabójstwo, gwałty i zdrady SĄ NATURALNE. czy je za to lubisz?:D ja nie lubię tych dwóch pierwszych

Gość gość
hahahaha trzeba być naprawdę poje/banym żeby odczuwać bycie w związku jako "rozpier/dol osobowości" :D :D ty jednak faktycznie jesteś chora, chyba zacznę tobie współczuć 🖐️

Gość gość
jak można ból i smutek po zdradzie porównywać do gwałtu czy zabójstwa? dobrze się czujesz? przyznaj się, że z tworek piszesz, to może wtedy faktycznie zlitujemy się nad tobą :)

ja się nie boję:D mam prawo nie wchodzić w związek, wejść i wyjść lub mieć z niego bekę. nie będę się NIGDY zobowiązywać do durnot. jak mam się bać czegoś, czego nigdy nie spotkam? to Ty się bój tygrysa, wrrrau

jak można ból i smutek po zdradzie porównywać do gwałtu czy zabójstwa? dobrze się czujesz? przyznaj się, że z tworek piszesz, to może wtedy faktycznie zlitujemy się nad tobą usmiech.gif x nawet nie potrafię skomentować poziomu skretynienia, które kazało Ci tak zinterpretować moje słowa. mam nadzieję, że trollujesz

Gość wypalony
Ale mi pomogliście. Naprawdę. Wszyscy jesteście pojebani. Czy nie możecie zrozumieć , że wszystko ma swoją kolej ?

Gość gość
i ja teraz mogłabym nazwać ciebie "żywym gównem" bo nienormalnie odczuwasz wpływ związku na swoją osobowość fajnie ci tak? bo ty cały czas ubliżasz ludziom będącym za związkami tylko dlatego, że czują inaczej od ciebie tj. nie odczuwają bycia z kimś związku jako utraty swojej osobowości

co Ty z tym żywym gównem, żywym gównem jest osoba zdradzana, która dopuszcza się przemocy z powodu bólu dupska - jesteś taką osobą? to nie cofnę słów

Gość wypalony
Chcę skończyć studia, znaleźć pracę. Potem mogę myśleć o rodzinie. Na razie nie stać mnie nawet na pierścionek. Nie kupię przecież jakiegoś badziewia.

Gość gość
najniższy poziom skretynienia to ty już osiągnęłaś dawno :) skończ z tymi chorymi i nie na temat porównaniami, bo chooy to ma się do mojego komentarza każdy psycholog/psychiatra powie, że ból po utracie kogoś jest czymś normalnym fakt, faktem że to ty jesteś popiertolona skoro tak odbierasz związek, a nie większość, więc tym śmieszniejsze jest twoje ciągłe skakanie :) to tak jakby homo wmawiał dziwność hetero

wypalony, no to jej to powiedz. kobiety w związkach wolą dostawać lepsze niż gorsze przedmioty za seks;) a tak poważnie - powiedz jej to, brzmi racjonalnie. naprawdę. jak już masz zdaną na siebie partnerkę to ją trochę wychowaj;)

Gość gość
Nie kupię przecież jakiegoś badziewia zdradzę ci sekret-bab nie interesuje pierścionek,gdy kochają

Gość gość
ogólnie ubliżasz ludziom w związku (widziałam nie raz), nieważne jak ich dokładnie nazywasz

posłuchaj, klerbo bez szkoły Ty napisałaś NATURALNYM a nie NORMALNYM a poza tym piszesz takie bzdury, że wróć do robienia laski partnerowi, bo do dyskusji się nie nadajesz.

Gość gość
"to tak jakby homo wmawiał dziwność hetero" dokładnie, ale taki beton jak broken i tak tego nie pojmie

Gość jestem z godz  0222
W tym sensie nie interesuje, ze woli dostac cokolwiek od ciebie niż nic. Broken ale ty głupia jestes

Gość gość
jezu co za kretynka... co za różnica czy normalny czy naturalny? ten sam sens oho, jaka frustracja, prawda boli :)