Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z prostytutka ta zdrada czy zwykle zakupy uslug?

Polecane posty

Gość gość

Czolem Panie! W sumie Wasze zdanie wogole mnie nie obchodzi i uwazam, ze miejsce kobiet jest orzy garach, a nie przy komputerze, ale swiat schodzi na psy czego Wasza emancypacja jest niepidwarzalnym dowodem. Dosyć wstępu. Mojej Kochanej Wspolmalzonce nie chce sie bzykac. Prawie wogole, a wiem, ze jestem dobry i na prawdę moze zaswiadczyc to wiele kobiet. Ponadto moja Malzonka nie robi mi lodzika a prawie wszystkie poprzednie partnerki nie opieraly sie. Zaznaczam, ze do tej pory nie zdradzilem, nawet przed slubem. Czy usluga prostytutek jest zdrada czy tez nie? A np tylko lodzik?

Gość gość
Oczywiście, że jest. Durne pytanie. Wiedziały gały co brały.

Gość gość
Ok dziekuje za Twoje zdanie, chodź moja Zona obiecywala, ze po ślubie bedzie uprawiać ze mna seks oralny, a poczatkiem tego bedzie noc poślubna. Powiedziala, ze takie rzeczy tylko z mezem co zaakceptowalem i nawet mi sie podobalo bo dawalo namiastke pewnosci, ze chociaz ta wyspa nie byla jeszcze zdobyta wczesniej. Ponad rok poi slubie... loda nie ma... czy mam prawo czuc sie oszukany?(Kocham Zone i nie chce zmian, ale chce seksu oralnego, ktorego mi brakuje)

Gość gość
urzekła nas twoja historia

Gość na luzie
zapewne jesteś egoistą i nie kochasz żony, tylko kochasz siebie. a jak jesteś taki dobry w łóżku, to powinieneś mieć harem, zawsze jadna z podległych dam gotowa dać ci loda. żeby być dobrym w seksie, trzeba mieć również poukładane w główce, nie tylko żylastą pałę. należy również wiedzieć, czego pragnie partnerka, jakie są jej oczekiwania. a tutaj widzę...praca, komp, tele, kolacja piwko, później dwie minuty na spuszczenie i pcia lu lu do rana dupcią do żony.

Gość gość
rozumiem autora.. sama mialam faceta ktory brzydzil sie minetki... bardzo mi to przeszkadzalo, ale pociesze Cie, ze jak sie przemogl to potem wolal to od seksu :)

Gość gość
oczywiscie nawet mysl o zdradzie to juz zdrada jezus muwił o pozadaniu kobiety to juz zdrada

Gość gość
Może ty powinieneś się umyć? Może jaja ci walą? Najpierw zainwestuj w mydlo i pastę do zębów i zobacz czy to nie przyniesie efektów?

koleś, masz ochote idź bzykaj :) Dla mnie to w ogóle jesteś jakiś dziwny albo nie ogarnięty. Po co zakładasz taki głupi temat ?

Gość 16161616
Skoro żona nie chce się z Tobą bzykać to rzeczywiście musisz być na prawdę dobry w te klocki :)

Gość gość
To umów się ze mną:-) jestem ładna zadbana kobieta, wszyscy partnerzy uwielbiali jak robilam im loda,Lubie brać całego nawet dużego, i koniec oczywiście w usta, Moj maz przed ślubem raz dal się skusić bo jak twierdzi on woli klasyczny sex, po slubiue miało się zmienić i co i z loda nici tylko sex grzeczny :-)

Gość Ale jesteś durny
A jak by Twoja żona zrobiła lodzika za kasę jakiemuś kolesiowi to była by zdrada czy nie? Sam sobie odpowiedz i zastosuj do siebie!!

Gość gość
prostytutka swiadczy uslugi a ty te usluge kupujesz jak by cie zona glodzila to nie byloby zdrada jak bys w koncu wykupil obiady w restauracji