Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dhorhotha

Inteligentna kobieta mająca dużo pasji, zainteresowań to słaby materiał na matkę

Polecane posty

Gość Dhorhotha

Na matki najlepiej nadają się pustaki co się nudzą w domu i mają dużo wolnego czasu. Taka prawda :)

Gość gość
Prawda jest taka ze jesli kobiecie posiadanie dziecka kojarzy sie tylko z siedzeniem z nim w domu to chyba nie ma duzo pasji i nie jest zbyt inteligentna...

Gość gość
Zgadzam się z gościem powyżej ! I jestem matką, mam pracę, pasje, jeżdżę konno, chodzę na basen, fotografuję co się da i gdzie się da. Studiuję, cały czas się kształcę ! To właśnie inteligenta kobieta, która ma pasje nadaje się na matkę bardziej niż każda inna !

Gość gość
Napisałam, że pracuję. Ślepy czy tępy ? :)

Gość Zgnilec
Coś w tym jest. Dużo jest starych panien w korporacjach takie 30+. Trudno im się pogodzić z faktem, że już do śmierci większość z nich zostanie samotna. Siłami natury, ich rówieśnicy, którzy do tego wieku jako tako poukładali sobie życie będą zwracać się w kierunku kobiet młodszych.

Gość gość
Romantyk Ale jesteś zje/ba/ny :) Pracuję po to żeby móc pielęgnować swoje pasje, między innymi jazdę konną, na koniu który jest zwierzęciem czteronożnym a nie takim pustym cho/ooojem jak Ty :D

Gość gość
Dziewczyno po co w ogole rozmawiasz z tym debilem. W jakim wieku jest Twoje dziecko? Moje ma niecale 2 lata i lubie spedzac z nim czas.

Gość gość
bo on zagaja temat i gra ci na nerwach, taka jego rola tu. :D