Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Ja czekam? Jak ja ma w huyu priv dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lubię banany napisał: A ty masz? Słuchaj jak ma już 40 to nie jest czas żeby czekać aż typ raczy odpisać za tydzień, goli się pochwe i wbija czas najwyższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Został ci kontakt na publik tutaj. Mam nadzieję, że zadowolona I po co się odgrażasz, jak Ty tydzień temu skończyłeś kontakt. Czy coś mi się myli i jednak gdzieś się odezwałeś do mnie hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kiedy klepalam biede? Słucham, w którym momencie tak było? Nie poczułam się wyżej od niego tylko zaczęłam w końcu pisać mu wprost co o nim myślę. Ja zauważyłem, że jesteś podatna na opinię innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Malowany napisał: Wygram, ale bez Ciebie. Tylko skrzydła potrafisz podcinać. To fakt mnie by wysłała do pracy w dyskoncie i usunela giełdzie pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu Ale ja nadal jestem zainteresowany iskrom mnie potrzebne do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: Słuchaj jak ma już 40 to nie jest czas żeby czekać aż typ raczy odpisać za tydzień, goli się pochwe i wbija czas najwyższy Ale czemu obca osoba by miała się do ciebie fatygować przez pół Polski tylko po to by cię obsłużyć seksualnie? Takie rzeczy to w bajkach nawet nie na lezak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: I po co się odgrażasz, jak Ty tydzień temu skończyłeś kontakt. Czy coś mi się myli i jednak gdzieś się odezwałeś do mnie hmm? Nie odgrazam się, tylko piszę jak to wygląda. To ja ostatni napisałem wiadomości. Tydzień czekam na odpowiedź ale spoko, już nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 39 minut temu, Malowany napisał: To jest taki mental biedy, który odnajduję szczęście w pieniądzach. Płytkie to strasznie, ale niech jej się wiedzie, jak najlepiej m Tak tak, to ja tu codziennie pisze o kasie, o tym co zamówiłam czy kupiłam i wymieniam co posiadam i za ile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 602 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Lubię banany napisał: Szkoda, byś chociaż obczaił jak sie trzyma nasza Elka xD co to jakaś spółdzielnia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czego? dlaczego jesteś taka upośledzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
właź do bagażnika 11 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1666 Napisano 4 godziny temu A Ty co taki ciety na Elcie? Dostales kosza czy co Ci odwalilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak tak, to ja tu codziennie pisze o kasie, o tym co zamówiłam czy kupiłam i wymieniam co posiadam i za ile. Do iskry za rękę. Z dala ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 602 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Caryca niech wejdzie z leczeniem gejów terapią i jesteśmy w domu 🫢 Szok, co się tutaj odwala. Co was kurfffa obchodzą cudze dzieci? bo nie mają swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A Ty co taki ciety na Elcie? Dostales kosza czy co Ci odwalilo? Ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Kiedy klepalam biede? Słucham, w którym momencie tak było? Nie poczułam się wyżej od niego tylko zaczęłam w końcu pisać mu wprost co o nim myślę. No jeszcze lepiej, mi dosřaj jemu wýliz dope może się mu odmieni i cie punkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja czekam? Jak ja ma w huyu priv dziewczyno Wyświetla się że zaglądasz, sklerotyku. Masz osobowość unikającą lub coś w ten deseń. Lęk przed dłuższym kontaktem, bo robi się zbyt poważnie, chocby to było tylko kolezeństwo w necie. Przy tym uciekać lubisz w pierdy, stąd wolisz też publik jak priv. Moje pisanke Ci peawdy tk wg Ckebie podcinanie skrzydeł bo wolisz żyć w bańce i się bawić. Ty piszesz jeszcze że wolisz głębsze relacje? No może i wolisz, ale nie umiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ja zauważyłem, że jesteś podatna na opinię innych. Możliwe, ale co to ma wspólnego do tego co pisałeś o biedzie, spadku i szczęściu w pieniądzach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lubię banany napisał: Ale czemu obca osoba by miała się do ciebie fatygować przez pół Polski tylko po to by cię obsłużyć seksualnie? Takie rzeczy to w bajkach nawet nie na lezak Ponieważ ma 40 nie 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, właź do bagażnika napisał: wypad cvelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu Chociaż teraz to i 19 brunette wchodzom w pociąg jak typ ma mieszkanie i dochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Wyświetla się że zaglądasz, sklerotyku. Masz osobowość unikającą lub coś w ten deseń. Lęk przed dłuższym kontaktem, bo robi się zbyt poważnie, chocby to było tylko kolezeństwo w necie. Przy tym uciekać lubisz w pierdy, stąd wolisz też publik jak priv. Moje pisanke Ci peawdy tk wg Ckebie podcinanie skrzydeł bo wolisz żyć w bańce i się bawić. Ty piszesz jeszcze że wolisz głębsze relacje? No może i wolisz, ale nie umiesz. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Możliwe, ale co to ma wspólnego do tego co pisałeś o biedzie, spadku i szczęściu w pieniądzach? Że taka jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Nie odgrazam się, tylko piszę jak to wygląda. To ja ostatni napisałem wiadomości. Tydzień czekam na odpowiedź ale spoko, już nie musisz Tam nie było pytania z Twojej strony by czekać na odpowiedź A tak btw, pisałeś że ponić nie czekasz bo masz w huyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak tak, to ja tu codziennie pisze o kasie, o tym co zamówiłam czy kupiłam i wymieniam co posiadam i za ile. Gdy tego nie robiłem pisali że mitoman i nic nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Gdy tego nie robiłem pisali że mitoman i nic nie mam. tak nic nie pisałeś i pisali że jesteś mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak Nie. Poprawka. Ty wolisz płytkie kontakty, głębsze relacje chocby koleżeńskie to się boisz mieć, chociaż chcesz bo potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Tam nie było pytania z Twojej strony by czekać na odpowiedź A tak btw, pisałeś że ponić nie czekasz bo masz w huyu Ale ja ostatni napisałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Możliwe, ale co to ma wspólnego do tego co pisałeś o biedzie, spadku i szczęściu w pieniądzach? On tak okazuje sympatię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach