Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyz

matki karmia piersia bo sa leniwe

Polecane posty

Gość gośćxyz

matki karmiace piersia robia to z wygody dla siebie a nie bo mysla o dziecku nie chce im sie kupowac mleka przygotowywac wode odmierzac miareczki ,myc butelek ,czy przygotowywac zapas na dluzsze wyjscie sa tak leniwe ze tylko wyciagaja cyca gdzie popadnie a i mysla ze jakos cudownie przez to schudna bez cwiczen ha ha no dobra matki polki pod wezwaniem matki karmiacej mozecie pluc jadem no jazda

Gość gość
prawda

Gość gość
matki karmiace piersia robia to z wygody dla siebie a nie bo mysla o dziecku nie chce im sie kupowac mleka przygotowywac wode odmierzac miareczki ,myc butelek ,czy przygotowywac zapas na dluzsze wyjscie sa tak leniwe ze tylko wyciagaja cyca gdzie popadnie a i mysla ze jakos cudownie przez to schudna bez cwiczen ha ha no dobra matki polki pod wezwaniem matki karmiacej mozecie pluc jadem no jazda zgadzam sie w 100000 procentach

Gość gość
A ty wiesz,ze masz racje...ja wlasnie z takich pobudek wykarmilam swoja trojke :-D ,bo faktycznie,bylo to baaaardzo wygodne,zawsze,wszedzie,o odp.temp,bez gotowania,wyparzania....naprawde ,same zalety :-D

Gość gość
zaleta wiszace cyce

Gość gość
no zaraz się zlecą matki polki, co to dla "dobra dziecka" i w ogóle... a wiecie co mnie najbardziej bawi - cały McDonalds dzieci , już od takich ledwo chodzących :D

Gość gość
I niech sobie będę, karmienie piersi ma same zalety...i nie trzeba myć butelek :)

Gość gość
Temat założyła jakaś idiotka/idiota. Cycki służą do karmienia dziecka, czy ci się to podoba czy nie,jak ktoś ma możliwość, to niech karmi, podobno mleko matki jest najwartościowsze. I mówi to osoba anty-dzieciowa...

Gość gość
Oczywiście, że tak. Potwierdzam. Jakoś się żadna nie zleciała, wszystkie karmiące się z tobą zgadzają. A ty długo myślałaś zanim doszłaś do oczywistych wniosków?

Gość gość
tak zalety pocieszaj sie dalej

Gość gość
żadna się nie zleciała, bo wszystko dziś siedzi w McD... a wcześniej w galeriach handlowych

Gość gość
Przestań się podszywac bo to jest śmieszne. .

Gość gość
mleko matki jest zdrowe

Gość gość
Tak, same zalety. Mleko matki jest zdrowe, karmienie piersią wzmacnia więź z matką, jedzenie jest zawsze dostępne. Wymień wady (i nie mów, że obwisły biust bo i tak musiałabyś mleko ściągać).

Gość gość
A ja uważam odwrotnie.Karmiłam mlekiem modyfikowanym dla wygody.Wolałam odmierzyć 3 miarki i podgrzać wodę jak karmić cyckami,które mnie bolały,i z których ciekło mleko.

Gość gość
Poto maja cycki zeby nimi karmic a nie butelkom. Coza tepa dzida:-)

Gość gość
A co kogo boli,czym karmie swoje dzieci?Tobie przeszkadza,ze mi cycki wiszą ??!!! Puknij sie w ten pusty leb!Dla mnie to mozesz grochowke noworodkowi dawac,a mnie to gowno obchodzi,wiec niech cie nie obchodza matki i ich wiszace cycki!

Gość Jakie to żenujące
Głupszej wypowiedzi to jeszcze nie czytałam, chociaż różni idioc***iszą tutaj różne rzeczy:D

Gość gość
matki karmiace piersia robia to z wygody dla siebie a nie bo mysla o dziecku nie chce im sie kupowac mleka przygotowywac wode odmierzac miareczki ,myc butelek ,czy przygotowywac zapas na dluzsze wyjscie sa tak leniwe ze tylko wyciagaja cyca gdzie popadnie a i mysla ze jakos cudownie przez to schudna bez cwiczen ha ha no dobra matki polki pod wezwaniem matki karmiacej mozecie pluc jadem no jazda popieram

Gość gość
Pewnie tu jes moj wpis:-) powturka. Jak niemasz dzieci i cyckow to oczym gadasz :-) jestom doroslm facetem karmonym cyce najstarszym bratem paczylem jak mama 2 najmodsze karmila cycem:-) to niejest jakies nienormalne:-) dziwie ci sie jako kobieta niepowinna ś widziecni zlego w karmieniu cycem:-) no chuba ze bylas karmio na z bytelki:-( pewnie masz brak odoprosci imunologicsej.