Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co MYŚLICIE o dziewczynie która zrobiła coś takiego na PIĄTEJ randce?

Polecane posty

Gość gość

przez pierwsze trzy nie miała ochoty na nic, mówiła że możemy zostać co najwyżej znajomymi, na czwartej wypiła ze mną za dużo a na piątej ściągneła mnie do siebie, ja nic nie chciałem a ona cały czas się do mnie dobierała aż w końcu zapytała "mogę?" Potem zabrała się do seksu oralnego i pytała jak lubię, doszedłem w jej ustach a ona nawet się nie wzruszyła i wszystko dokładnie zebrała. Niestety dla mnie straciła od razu na wartości bo zrobiła coś takiego tak szybko i jak jakaś d*****,jak wróciłem do domu byłem zażenowany że w ogóle pozwoliłem . Co wy o tym myślicie? czy to normalne?

Gość gość
sądzę, że jesteś strasznie puszczalski. Kijem bym cię nie ruszyła.

Tak to normalne. Dla większości facetów to nienormalne ponieważ gdy laska za szybko da dupy to traci w oczach faceta szacunek. Wiele kobiet o tym nie wie. Eh, szkoda że tak mało jest normalnych facetów :(

Gość gość
No cóż. Bardzo łatwa. Pewnie wielu już gałę obrobiła.

Gość gość
sądzę,że to prowo, bo facet o takiej mentalności nie wyrwałby kobiety, no chyba że to była transseksualistka albo ważyła tyle co średni wieloryb :)

Gość gość
ale co mi po kobiecie która na 5 spotkaniu robi coś takiego? Ja puszczalski, niby dlaczego? przez dwie godziny się do mnie dobierała

Gość porządny_facet
no tylko, że ta cała historia nigdy si enie wydarzyła :P

Gość gość
bo dałeś d**y na 5 spotkaniu. Ciekawe jakie syfy przenosisz i nawet o tym nie wiesz.

Gość gość
o matko a ty ile masz lat? przeciez ludzie uprawiaja sex i na pierwszej randce i co? miala ochote to zrobila a ty sie chyba za bardzo nie broniles

Gość gość
to nie jest prowo, byłem z taką kobietą i ciągle była wojna o coś, była zaborcza, co najzabawniejsze na 3 randce zapytała sie czy jestem prawiczkiem, nagle z bomby. pijemy kawę , rozmawiamy o tym że jej koleżanka rozstałą się z facetem z którym była 4 lata i ona nagle: jesteś prawiczkiem? uprawiałeś seks z kobietą?"

Gość gość
liczyłem na to że zbudujemy związek a on nie przetrwał nawet miesiąca, po co mam z kimś włazić do łóżka skoro nie ma szansy stworzyć wspólnej przyszłości

Gość gość
na dodatek potem zapytała czy to że połyka powoduje że bardziej na nia lecę...

Gość _amfc_
a czy ty się uważasz przepraszam bardzo za lepszego od niej ? pozwoliłeś jej na to bez mrugnięcia okiem i wtedy jak robiła ci loda nie miałeś problemu, dopiero teraz po fakcie, szczyt normalnej hipokryzji...na tym samym poziomie obije jesteście z tym że ona dokonuje wyboru a ty bierzesz to co ci ona da, na tej podstawie nie będę jej oceniać bo ludzie i ich nawyki są różne, to że tobie tak zrobiła nie oznacza że z każdym tak samo postępuje...niesamowicie tylko mnie w*****a że po d***e w takiej sytuacji kobieta najwięcej obrywa bo facet to zdobywca i samiec alfa a kobieta w takim przypadku to puszczalska...nie no jak dla mnie to śmiech na sali....kobiety to jednak coś więcej i bardziej złożone psychicznie osoby niż prosty w obsłudze jak cep facet

Gość gość
skoro zrobiła to mi to mogła zrobić każdemu!

każdy kto jest dorosły ma prawo robić to na co ma ochotę i jak chce i to ocenie nie powinno podlegać

Gość gość
pewnie nie ona pierwsza ci zrobiła. :/

Prowo na 100 % Ale jak w temacie jak byś ty na 5 randce sie do niej dobierał i zrobił jej minetke to byś był super koleś :) Ale jak ona to robi to już dziwka Takie przekonania ludzi na temat mężczyzn i kobiet tworzą straszne pomieszanie.

Gość gość
ona nie chciała żebym jej cokolwiek robił bo się wstydziła, serio ale to było przykre, chciałem z nią być ale zrobiła to tak bezpruderyjnie że dopiero kilka dni potem do mnei to dotarło. I ona była pierwsza kobietą w moim życiu.

Gość gość
Autorze jesteś taki sam jak ta dziewczyna z którą się spotkałeś. Brak szacunku do samego siebie. A skoro tak Ci to nie pasowało, to czemu pozwoliłeś żeby Tobie zrobiła dobrze? Tak jak ktoś napisał wyżej, też uważam że jesteś hipokrytą.

Gość gość
O jej no, podniecila się! widocznie się zakochala

Gość gość
bardzo chciałem zobaczyć jak to jest, niestety

Gość gość
Ale abstrahując od mojego zachowania. Czy jej zachowanie i to jak i kiedy to zrobiła , było na miejscu i jak najbardziej normalne?

Gość gość
mi na 3 randce chłopak zrobił dobrze :D nie myślę o nim źle ani jak wielu to zrobił, ważne że zrobił to dobrze i dał mi przyjemność:)

Gość gość
jak go poznałaś? zawsze boje się zagadywać gdzieś w busie albo bibliotece, na imprezie nie mam problemów ale w takich miejscach już tak. Zawsze myśle sobie tak, skoro mi to zrobiła na 5 spotkaniu to ilu musiała juz to robic skoro ma 23 lata? przeciez 5 spotkań to zaledwie miesiąc sie znaliśmy w ogóle. Więc ilu? mogła nawet 20 mieć w ciągu życia, co mi po takiej skoro dla niej jestem statystyką a nie facetem na dłużej...

Gość gość
Ja zrobiłam loda mojemu facetowi jeszcze przed randką... umówiliśmy się na sex tylko, ale zostaliśmy ostatecznie para. Jestem calkiem normalna ;)

Gość gość
lol, co to znaczy tylko na seks? zastanawia mnie jak to jest że ludzie tak się zgadują

Gość EsteraWolf
mogłabyś bliżej opowiedzieć jak to było? podszedłaś i zapytałaś sie czy ma ochotę bo jak inaczej to miałoby wyglądać?

Gość gość
Normalnie :D a co tym takiego niezwykłego? umawiamy się że jedno przychodzi do drugiego, wypijamy butelke wina a później uprawiamy sex :D

Gość EsteraWolf
no ale jak , widzisz faceta, podbijasz i co? przecież żadna kobieta sobie tak nie pozwoli, każdy boi się podejść żeby nie dostać w twarz... nie rozumiem jak to wyglądało