Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co MYŚLICIE o dziewczynie która zrobiła coś takiego na PIĄTEJ randce?

Polecane posty

Gość gość
znałam tego faceta wcześniej, byl moim dalekim znajomym. Kiedyś na imprezie mocno flirtowaliśmy po czym umówiliśmy się na sex, bo żadne z nas nie chciało związku. Jednak tak dobrze się nam rozmawiało (a później uprawialo sex) że umówilismy sie w koncu na prawdziwa randke i jesteśmy razem do dzisiaj, już 3 lata

Gość gość
W sensie ze co? Kobieta może dostać w twarz za propozcyje seksu?

Gość gość
zazdroszczę, wam się udało, ale ty go znałaś i wiedziałaś kto to a ja jej wcześniej nie znałem. Chciałbym cóś takiego przeżyć, spotkac kobiete która nie będzie zaborcza a jednocześnie bedzie chciała ze mną być

Gość gość
mi po tym nieudanym zwiazku bardzo brakuje seksu i cijejś obecności żeby gdzieś razem pójść , wypić wino do jakiegoś filmu , pojechać gdzieś

Gość gość
to normalne, po prostu dziewczyna się zakochała, musiała ciebie mocno kochać a ty nie potrafięłś jej docenić

Gość gość
ale jeżeli mam być szczery to ja jej niestety nie szanowałem a dopiero dwa miesiące po rozstaniu zrozumiałem że zrobiłem straszny bład którego nigdy nie naprawię , uważam że byem dla niej świnią i że nie potrafiłem sprawić żeby przy mnie czuła sie jak ta jedyna. strasznie teraz przez to cierpię bo może nie była najpiękniejsza na świecie a ja jeszcze tylko to pogarszałem swoim gadaniem