Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita_21

Czy powinnam jeszcze schudnąć? Ile? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość gość
taki człekokształtny ludek bez wyrazu i sexapealu jesteś. nie widać twarzy czy do tego choć ładna

Gość gość
no tak sztuczna Siwiec LEPSZA

Gość gość
Masz normalną , typową figurę. Dziewczyn o takiej sylwetce jak twoja jest mnóstwo .. Nie jest super , ale też nic jest zle .. Nie masz powodu do kompleksów Dziewczyn z taką budową jest mało http://www.youtube.com/watch?v=XuSKDKnaz-4 Tego nie da się wyćwiczyc , z takim ciałem trzeba się urodzić .

Gość gość
Do idealnej figury czyli gruszki ci jeszcze daleko dziecinko. Moja dziewczyna jest typową gruszką czyli drobna, wcięcie w talii, fajne bioderka i pupa. Jest za co złapać a nosi rozmiary S lub XS.

Gość gość
Gruszka jest drobna? Gruszka NIE będzie drobna.. nie w nogavch, biodrach.. ja jestem gruszka i za nic nie schudne z nóg, a jestem na diecie od miesiąca, za to w talii mi schodzi (gdzie talie i tak mam szczupla :/) i piersi :( jak się odchudzasz autorko, jaka dieta?

Gość gość
Gruszka na pewno nie jest drobna !

Gość gość
Tu masz typy sylwetki -http://lula.pl/lula/1,111796,9455080,12_typow_sylwetek_wedlug_Trinny_i_Susannah,,ga.html jak cię tak to interesuje to się poucz

jak się odchudzasz autorko, jaka dieta?\\ Dieta 1000 kalorii +godzina dziennie aerobiku+rower w wolnej chwili. Zamierzam także zacząć chodzić na siłownie :)

Gość gość
A aerobik robisz jaki dokladniej? chodzisz na zajęcia czy filmiki z youtuba?

Gość gość
te ja mam cycki wieksze niz ty, podjedz troche, jestem facetem.

ŻAŁUJE ŻE WSTAWIŁAM TU ZDJĘCIE.SZKODA ŻE NA ULICY NIE JESTEŚCIE TACY IDEALNI...PROSIŁAM O konstruktywną krytyke, NAD CZYM POWINNAM SIĘ SKUPIĆ PODCZAS ĆWICZEŃ. a DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE MAM KRZYWE NOGI OTŁUSZCZONE BIODRA, BRAK TALI I BRAK PUPY CO MNIE ROZŚMIESZYŁO BO TYŁEK MAM ODSTAJĄCY(CZEGO NIE WIDAĆ NA ZDJĘCIU)MIMO ŻE MAM WĄSKIE BIODRA .KOMENTARZE NAPISANE ZE ZŁOŚLIWOŚCIĄ I Z CHAMSKIMI EMOTIKONAMI NP.gość dziś Wcięcia w talii nie ma, tylko otłuszczone biodra:ddlatego masz złudzenie wcięcia, nogi krzywe, ale szczupłe w miarę, daje ci 4/10 OCZYWIŚCI BYŁY TEŻ NORMALNE KOMENTARZE NAD CZY POWINNAM POPRACOWAĆ. i ZA NIE BARDZO DZIĘKUJE :)

Gość gość
1 . Brak przerwy między udami 2 . Za małe wcięcie w talii 3. Zbyt wąskie biodra.

Gość gość
to były minusy teraz plusy 1. drobna budowa ciała 2. Szczupła sylwetka 3. ładne nogi

Gość gość
Lolitka debilko narcyzie pieprzony. Myślałaś, że jesteś idealna a wszyscy będą się spuszczać nad twoimi fotkami. Niestety jesteś średnia i większości facetom się nawet nie spodobasz bo masz za małą kobiecą sylwetkę. Myślisz, że chudość i zero tłuszczu to coś idealnego? Kobieta powinna mieć trochę naturalnego tłuszczyku tu i ówdzie bo tym się różni od faceta, że ma krągłe biodra, pupę i piersi. Pisałem ci abyś dała spokój z ćwiczeniami i dietą a zajęła się trochę rozwojem intelektualnym bo z tym u ciebie trochę słabo.

Gość gość
Zresztą co to za sztuka mieć taka figurę w wieku 21lat. Urodź dziecko i miej taką figurę w wieku 35lat to powiem, że nieźle. Wstawia dziewczynka fotki i się cieszy. Każde dziecko tak wygląda. No chyba, że rodzice upasą.

Gość gość
Chudnąc nie musisz, ale możesz fajnie wyrobić sobie ciało właśnie na siłowni. Odstaw aerobik (no chyba że w ramach urozmaicenia) i zasuwaj na siłownię :) nie słuchaj zawistnych, sami pewnie bojlery mają zamiast brzuchów i klepią bez sensu w klawiaturę zamiast ruszyć tyłki.

Nie jestem narcyzem :) Wiem że mam wady ale chodziło mi o kontruktywną krytykę, a nie o złośliwe wyzwiska. A z moim rozwojem intelektualnym jest bardzo dobrze więc daruj sobie te głupie komentarze...

masz bardzo ladna figure, wciecie rowniez jest widoczne, a ci ktorzy tego nie widza powinni isc do okulisty. Nogi masz zgrabne, plaski brzuch, ladne piersi - jak dla mnie figura jest ok i nie trzeba sie jakos zagladzac czy odchudzac, wystarczy jedynie troszeczke pocwiczyc i heya

Gość gość
No właśnie widzę jak się intelektualnie rozwijasz. Strzelasz fotki swojej dupy i spuszczasz się na kafe.

Gość gość
Masz dobre podstawy do tego zeby miec sylwetke jak z gazetki fit ;) tylko zacznij pracować nad mięśniami a nie gubieniem kilogramów. Kilogramy to mogę Ci nawet przybyć, ale nie tłuszczu tylko masy mięśniowej

Gość gość
Kolejna umieśniona singielka. Kiedy głupie baby zrozumiecie, że faceci wolą szczupłe ale o kobiecych kształtach dziewczęta? Nie chcą umieśnionych babochłopów.

Gość gość
Z każdą głupotą lecisz na forum, a to o włosy, a to o wykładowcę który chce cię przelecieć, a to o odchudzanie, a to o talię (bo kiedyś narzekałaś, że nie masz, teraz raptem twierdzisz, że masz - sorry, wcześniej miałaś rację). Chcesz rad/krytyki czy żebyśmy ci słodzili?

Gość gość
a jesteś dziewicą ?

Gość gość
ZDECHŁAM. a wiesz, ze przerwe miedzy udami maja wychudzone laski z waskimi biodrami wlasnie?

Z każdą głupotą lecisz na forum, a to o włosy, a to o wykładowcę który chce cię przelecieć, a to o odchudzanie, a to o talię (bo kiedyś narzekałaś, że nie masz, teraz raptem twierdzisz, że masz - sorry, wcześniej miałaś rację). Chcesz rad/krytyki czy żebyśmy ci słodzili? Masz schizofrenie? Nie pisałam że wykładowca chce mnie przelecieć :D.Nigdy nie pisałam że nie mam tali i nie narzekałam na nią :) Pisałam że chce popracować nad brzuchem

Gość gość
No to jest na forum więcej Lolitek :D No tak...on nie chce cię przelecieć, on jest tobą zainteresowany.